Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Merhabalar bende 18 gun once igne vurundum hala adet olmadum. Dun idrar testi yaptim ama cikmadi. Sizce durum nedir. Hala pozitif sansim var mi

Yaaaa hadiii hayirlisiiii cok sevindimm insallah hamilesindirr ya
ah keşkee hamilelik belirtisi olsa..ama yok zannetmiyorum bende bu iğneler çok şişkinlik yaptı farkındayım çok yumurta olduğu için..dr da dedi zaten umutlanma dedi seni de umutlandırmak istemem dedi..iğnenin 9. cu günü gebelik testi yaptırayım dedim yok kesin çıkmaz bu sefer varsa da umutların iyice kırılır dedi yani şimdilik her şey muallak..

belirtiler çok yanıltıyor çok umutlandırıyor biliyorsun o yüzden yok die düşünüyorum bu aşamada 5 gün sonra belli olacak hayırlısı bakalım..

Merhabalar igneyi burulali kac gun oldu. Doktorunuz ne testi yapti. Insallah olumlu sonuc alirsiniz..
merhaba cnm.. bu gün iğnenin 10. günü dün gitmiştim dr a kasık ağrım çok idrar yaparken kasığıma aşırı sancılar giriyordu o yüzden dr a gittim normal mi die o da alttan muayene etti yumurtalıkla ilgili sorun yok dedi kan sayımı yaptı değerim çok düşük mü die normalmiş bekle öyle test yaparsın dedi

kızlar selamlar Çatlatma iğnesi olduktan 14 gün sonra mı regl dönemini hesaplıyorsunuz? yarın 14. günüm olacak kan vereceğim ama idrarda bu sabah silik de olsa bişey çıkmadı, regl döngüm çatlatma iğnesine göre mi hesaplanmalı diye merak ediyorum da.. normalde düzensiz olduğu için düzenli bir döngüde ne olur hesaplayamıyorum

ben tam adet tarihimde oluyordum canım ya da 1 gün önce..yani 4 kez çatlatma iğnesi oldum hepsinde de adet tarihim gününü gününe oldu normalde adetlerim 10 -20 gün sarkardı benim

bu arada kızlar kasık ağrılarım geçti göğüs hassasiyetim gitti hiç bir belirti yok hiç bir şey hissetmiyorum test yaptırmak bile içimden gelmiyor yine olmadı heralde

bu arada kızlar kasık ağrılarım geçti göğüs hassasiyetim gitti hiç bir belirti yok hiç bir şey hissetmiyorum test yaptırmak bile içimden gelmiyor yine olmadı heralde
Canim benimde aksine adet olcakmis gibi ağrılarım siklasti bende umitsuzum doktor 22 si adet günün dedi à 25 te oluyordum bende bekliyorum ama umudum yok seninle aynı zamanda iğne olmuştuk

Canim benimde aksine adet olcakmis gibi ağrılarım siklasti bende umitsuzum doktor 22 si adet günün dedi à 25 te oluyordum bende bekliyorum ama umudum yok seninle aynı zamanda iğne olmuştuk
hakkımızda hayırlısı olsun canım durgun bir beklemedim şu an ..inşallah güzel haberler alırız..

İlk iğne olmam bu sanırım ilk ignde hamile kalan yok bu ay bir beklentim yok çünkü ağrılarım var adet olucam belli
belli olmaz ki ilk iğnede tutturan çok okudum bu forumda olumlu düşün ..benim de 5. denemem kesin gözüyle bakmam lazım ama hiç umutlanamıyrum nedense çok üzülecem die..bu ay da olmazsa 1 ay ara verip aşılama yaptracağım

Peki sende bir sorun varmı hamile kalmamak lâ ilgili 5 aydır olmamasının sebebi vardır mutlaka

8 ay kendimiz denedik sonra dr a gittik klomen kullandık işe yaramadı doz arttırdı anca 1 tane büyüdü çatlattı büyüdü çatlattı ama hep 1 tane derken 3 ay öyle geçti dr u değiştirdik rahim filmi çektirdim iki tüpüm tıkalıymış önceki dr sağolsun boşa büyütmüş aylarca...biri açıldı tüpümün 1 ay da öyle denedik yine kapalı tüpün orda 1 tane büyüdü işe yaramadı 1 ay ara verdik..işte en son bu gonal f die iğneye geçtik toplamda 10 tane falan yumurtam oldu açık tüpün orda da yumurtam oldu işte bekliyoruz şimdi dr olmazsa 1 ay ara verelim aşılamaya geçelim dedi..

Anladım canım doktorun yanlisini beklemissiniz hep inşallah bu ay hayırlısı olur da hamile kalırız rahim filmi cektorirken çok acidimi ben çok korkuyorum

Anladım canım doktorun yanlisini beklemissiniz hep inşallah bu ay hayırlısı olur da hamile kalırız rahim filmi cektorirken çok acidimi ben çok korkuyorum
korkma %90 nınki acımıyor istanbudaysan echomer e git 5 dklık bir sancı oluyormuş..benimkini anlatmayayım çektirmezsin

korkma %90 nınki acımıyor istanbudaysan echomer e git 5 dklık bir sancı oluyormuş..benimkini anlatmayayım çektirmezsin
Hadi yaa bazı yerlerde agrisiz oluyomus duydum da seninki kötü geçmiş belli bende 2 ay daha hamile kalmazsam rahim filmi istedi doktor ve korkmaya başladım inşallah gerek kalmazda hamile kalırım canım senin adet günün geçtimi belirtilerin varmı

çektir bence hamile kalmayı da kolaylaştırıyor yapışıklık falan varsa açıyor verdikleri sıvı spermlerin ilerlemesini kolaylaştıryor vs.. 26 adet tarhihim hiç bişi hissetmiyorum ne kasık ağrısı var ne göğüs hassasyeti tutsaydı olurdu bişiler die düşünüyorum

İnşallah gerek kalmaz çektirmeye benimde 25 ı aramızda 1 gün var haber verelim mutlaka olir mu çok merak ediyorum bakalım nolucak

Kizlar bugun ignenin 18 gunu ben hala adet olmadim 2 gun sonra adet gunum acaba o zaman mi olacam normlde duzensiz de gecen ay 19unda olmustum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…