- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 133
- 37
tabi haberleşelim..bende merak ediyorumİnşallah gerek kalmaz çektirmeye benimde 25 ı aramızda 1 gün var haber verelim mutlaka olir mu çok merak ediyorum bakalım nolucak
canım gonal f den sonra büyüklüğü 17-20 mm arasında kaç yumurtan gelişti? on tane yumurta çokmuş maşallah, bende anca 2 tane büyüyebildi biri 19 mm diğeri 18 mm8 ay kendimiz denedik sonra dr a gittik klomen kullandık işe yaramadı doz arttırdı anca 1 tane büyüdü çatlattı büyüdü çatlattı ama hep 1 tane derken 3 ay öyle geçti dr u değiştirdik rahim filmi çektirdim iki tüpüm tıkalıymış önceki dr sağolsun boşa büyütmüş aylarca...biri açıldı tüpümün 1 ay da öyle denedik yine kapalı tüpün orda 1 tane büyüdü işe yaramadı 1 ay ara verdik..işte en son bu gonal f die iğneye geçtik toplamda 10 tane falan yumurtam oldu açık tüpün orda da yumurtam oldu işte bekliyoruz şimdi dr olmazsa 1 ay ara verelim aşılamaya geçelim dedi..
canım solda 4 taneydi 3 tanesi kaliteli dedi hepsi 20 mm civarındaydı sanırım sağ taraftakileri sormadım ordakiler daha kaliteli ve büyüktü ama sağ tüpüm tıkalı olduğu için sormadım bile..evet iğnenin özelliği de o yani klomen gibi değil bir de ben yüksek dozla başladım ya gelişimi daha hızlı oldu gerçi 10 gün boyunca yaptım..canım gonal f den sonra büyüklüğü 17-20 mm arasında kaç yumurtan gelişti? on tane yumurta çokmuş maşallah, bende anca 2 tane büyüyebildi biri 19 mm diğeri 18 mm
bende de 9. güne kadar öyleydi canım bende 7 sinde olmuştum ama şimdi bütün ağrılar hassasiyetlerim geçti...benden bu ay bi cacık olmicak belli sende tutmuştur inşallah..ben bu cuma test yapacağım dr um öyle dedi sende yap istersen varsa kanda mutlaka çıkarKizlar yaa sağ kasigima çok şiddetli ağrılar giriyor olduğum yerde kalakaliyorum hareket edemiyorum çok kötü yaaa süzere oluyor mu bide aşırı su içiyorum aynı adetten önceki belirtileri yaşıyorum göğüslerim şişti acıyor artık yüz üstü bile yatamiyorum baktım bugün damar felan çıkmış mi diye çıkmamış ama eşim büyümüş dedi kafam karıştı yaa doktor 22 sinde olmasan 25 inde yani benim adet günüm test yap dedi ama kanda yaptir dedi bu ayın 7 sinde iğne oldum aksam 9 da Sİ de de varmı böyle belirtiler denge şaştı yaa iğne olduğum günden itibaren hiç mi kasik ağrısı geçmez yaa hasta oluyorum zannediyorum
Ay inşallah hamile kalırız allahım nolur bizi böyle sınama EVLATSİZ bırakma kucaklarimjzi evet bende yapıcam hemen haber vericem sana dua edoyorumbende de 9. güne kadar öyleydi canım bende 7 sinde olmuştum ama şimdi bütün ağrılar hassasiyetlerim geçti...benden bu ay bi cacık olmicak belli sende tutmuştur inşallah..ben bu cuma test yapacağım dr um öyle dedi sende yap istersen varsa kanda mutlaka çıkar
sağol canım Allah razı olsun..amiiin aminnn vaktine sabretmeyi öğrenebilsek keşke..Ay inşallah hamile kalırız allahım nolur bizi böyle sınama EVLATSİZ bırakma kucaklarimjzi evet bende yapıcam hemen haber vericem sana dua edoyorum
bana 5 gün 75-150 arası kısa çizgiye denk gelen miktarda iğne vuruldu, çok geçmiş olsun sanırım ağrıları yumurtalar yapıyorcanım solda 4 taneydi 3 tanesi kaliteli dedi hepsi 20 mm civarındaydı sanırım sağ taraftakileri sormadım ordakiler daha kaliteli ve büyüktü ama sağ tüpüm tıkalı olduğu için sormadım bile..evet iğnenin özelliği de o yani klomen gibi değil bir de ben yüksek dozla başladım ya gelişimi daha hızlı oldu gerçi 10 gün boyunca yaptım..
Kizlar yaa sağ kasigima çok şiddetli ağrılar giriyor olduğum yerde kalakaliyorum hareket edemiyorum çok kötü yaaa süzere oluyor mu bide aşırı su içiyorum aynı adetten önceki belirtileri yaşıyorum göğüslerim şişti acıyor artık yüz üstü bile yatamiyorum baktım bugün damar felan çıkmış mi diye çıkmamış ama eşim büyümüş dedi kafam karıştı yaa doktor 22 sinde olmasan 25 inde yani benim adet günüm test yap dedi ama kanda yaptir dedi bu ayın 7 sinde iğne oldum aksam 9 da Sİ de de varmı böyle belirtiler denge şaştı yaa iğne olduğum günden itibaren hiç mi kasik ağrısı geçmez yaa hasta oluyorum zannediyorum
Ayni belirtilr bende de olmustu igneden dolayi kaynaklaniyor doktora sordum agri olmasi kis olusmadigi anlamina gelirmis iimis Yani biz klomen kullanmaya basladik bu ay bakalim Hayirlisi
bana 5 gün 75-150 arası kısa çizgiye denk gelen miktarda iğne vuruldu, çok geçmiş olsun sanırım ağrıları yumurtalar yapıyor
canım ağlamamlısın tatlım , burada arkadaşlar durumlarını paylaşıyorlar öyle yaşantılar var ki şaşıp kalıyosun, ümidini kesme , yaşın daha küçük ben 36 yaşındayım ilk bebeğimi kaybettim , ağlamanın faydası yok , kendine bedenine ve gelecek bebeğine zarar veriyorsun, yaşımı sorun etmiyorum elimden geleni yapıyorum gerisi yaradana kalmış nasibimde varsa olurher gün ağlıyorum artık beklemek çok zor oldu mu olacak mı olmazsa sonraki süreç aynı sancılar aynı beklemeler belirti off cuma gelsin test yapım kurtulim bıktım bir günün daha umutla geçmesini istemiyorum rabbim yardım etsin çok zorr
haklısın ama her ay hormon yüklemesi yapıyoruz vücüdüm da şaştı psikolojim de..rabbim beterinden korusun bu bile zor geliyor bir gün çok iyiyim bir gün çıldıracak gibicanım ağlamamlısın tatlım , burada arkadaşlar durumlarını paylaşıyorlar öyle yaşantılar var ki şaşıp kalıyosun, ümidini kesme , yaşın daha küçük ben 36 yaşındayım ilk bebeğimi kaybettim , ağlamanın faydası yok , kendine bedenine ve gelecek bebeğine zarar veriyorsun, yaşımı sorun etmiyorum elimden geleni yapıyorum gerisi yaradana kalmış nasibimde varsa olur
evet 1 hafta önce oldum, eğer hamile değilsem planımı yaptım tatile çıkacağımhaklısın ama her ay hormon yüklemesi yapıyoruz vücüdüm da şaştı psikolojim de..rabbim beterinden korusun bu bile zor geliyor bir gün çok iyiyim bir gün çıldıracak gibi
bu arada bebeğinize çok üzüldüm rabbim yardımcınız olsun yine de ne güzel pozitif bakabiliyorsunuz Allah gönlünüze göre versin sizi de en kısa sürede sevindirir inşallah..siz çatlatma iğnesi oldunuz mu
Ohhh miss En güzeli stresten uzak kafanı dinleevet 1 hafta önce oldum, eğer hamile değilsem planımı yaptım tatile çıkacağımohh yüzeceğim gezeceğim
tabikiOhhh miss En güzeli stresten uzak kafanı dinle
şu anki ruh halimi tarif bile edemiyorum ruhum daralıyor offf , iş yerindeyim burdaki hastalar insanı kanser eden cinsten daha da boğuluyorum sizi böyle görmek çok güzel ama inanın bende işe yaramıyor sizin keyfinizi de bozmayayımtabikidışarı çıkıp yeni insanlar bulup muhabet etmeli havadan sudan , mesela hobilerden , :)) insanın en iyi doktoru kendisidir,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?