kaç yumurtan olustu pekı ? buarada hayırlısı olur insaşşaaalaaah.ayisigimmYeni ÜyeÜye
Merhaba kizlar klomeni ictim bitti.kontrole gittim yumurtalar tam buyumemisti. Iki gun sonra yine gittim 18 mm idi. Aşılama yaptircaktik hafta sonuna denk geldi. Catlatma ignesi felan yapamadık. Bugun yine gittim 31.mm olmuşyumurtalar. Gun aşırı iliski onerdi. Herseyde bi hayir var napalim. Kendiliginden olcak belki.
IMMMM HADİ BAKALIM :) BENIMDE GECEN AY 2 TANE VARDI.TUTMADI.SIMDI IKINCI DENEMEM.CUMA GUNU GIDIP BAKILCAK YUMURTALARIM NE DURUMDA ONA GORE IGNE VERICEKkaç yumurtan olustu pekı ? buarada hayırlısı olur insaşşaaalaaah.
Benim gördüğüm 3 taneydi ucgen şeklinde dizilmislerdi
IMMMM HADİ BAKALIM :) BENIMDE GECEN AY 2 TANE VARDI.TUTMADI.SIMDI IKINCI DENEMEM.CUMA GUNU GIDIP BAKILCAK YUMURTALARIM NE DURUMDA ONA GORE IGNE VERICEK
canım bi dr gittim adetin 5. günü gel yumurta uyarıcı ilaç başlayıp sonra çatlatma iğnesi yapalım dedi.Senin tedavindemi böle oluyoduamin ecmain....
bana sadece klomen diye bir ilaç verdi 5. gün başladım 5 gün kullandım 3 yumurtam oluşmuştu bende şuan beklemedeyimcanım bi dr gittim adetin 5. günü gel yumurta uyarıcı ilaç başlayıp sonra çatlatma iğnesi yapalım dedi.Senin tedavindemi böle oluyodu
Benide 5. gün çağırdı ilaç verip sonrada çatlatacakmş bende sanırım çatlama problemide varmş işte galiba banada klomen verecek.Merak ettiğim kist olsada bu tür tedaviden sonuç alan var mı?Hiç duydun mu yada okudun mu bu durumda olanı sonuç alanıbana sadece klomen diye bir ilaç verdi 5. gün başladım 5 gün kullandım 3 yumurtam oluşmuştu bende şuan beklemedeyim
bana çaylatma iğnesi vermedi ilk kullandğmdan dolayı bi daha k i aya dedi bende p.tesi dr gidecem bakalım bende kist oluşmuş muBenide 5. gün çağırdı ilaç verip sonrada çatlatacakmş bende sanırım çatlama problemide varmş işte galiba banada klomen verecek.Merak ettiğim kist olsada bu tür tedaviden sonuç alan var mı?Hiç duydun mu yada okudun mu bu durumda olanı sonuç alanı
Çikolata kistinden bahsediyorum canım sende çikolata kisti yokmuydu yalnış mı hatırladımbana çaylatma iğnesi vermedi ilk kullandğmdan dolayı bi daha k i aya dedi bende p.tesi dr gidecem bakalım bende kist oluşmuş mu
İnş bu ay güzel haberler alırsın cnm bana da umut olursun.evet iki tane vardı bir de ilaçtan dolayı çatlamayan yumurtalar kist yapıyormuş onlara baktıracam canm
canım ben bugün adet oldum klomen 4 gün geciktirdi sende de olursa umutlanma fazla ben hayal kırıklığına uğradım sen uğramaİnş bu ay güzel haberler alırsın cnm bana da umut olursun.
canım ben adet oldum bu ay yine deneyeceğim Allah hayırlısını versin hepimizeENİSEM NASILSIN ? VARMI BI GELISME SENDE ?
Hayırlısı olsun canım ne yapalım bu da bizim sınavımız.Çikolata kisti olup bu tedaviyle hamile kalan birilerini inşallah görürüz .Ben kistten dolayı bu tedavinin cevap vermemesinden çok korkuyorum.Bakalım adet olunca gidecem bende ilaç verecek.Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah.canım ben bugün adet oldum klomen 4 gün geciktirdi sende de olursa umutlanma fazla ben hayal kırıklığına uğradım sen uğrama
hayırlısı olsun canm güzel haberlerini bekliyorumHayırlısı olsun canım ne yapalım bu da bizim sınavımız.Çikolata kisti olup bu tedaviyle hamile kalan birilerini inşallah görürüz .Ben kistten dolayı bu tedavinin cevap vermemesinden çok korkuyorum.Bakalım adet olunca gidecem bende ilaç verecek.Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah.
iğnenin fiyatı ne canım sana şifa olur inşallahGecen sefer ovitrelle vermişti bu sefer pregnyl verdi dr hem de 2 tane yarın vurulcam sonra da duphaston kullancam bakalım hadi hayırlısı
Ovitrelle 77 tl pregnyl ikisi 20 liraymış cok sağol canım inşallah oluriğnenin fiyatı ne canım sana şifa olur inşallah
Sen kaç kere denedin ? benim arkadaşımda da vardı çikolata kisti ümidini kestiği anda kendiliğinden oluverdi şimdi 6 buçuk aylık hamileOvitrelle 77 tl pregnyl ikisi 20 liraymış cok sağol canım inşallah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?