hani kargo nun "renklerin içinde " şarkısı var ya benim için dinle kendine iyi bakşu anki ruh halimi tarif bile edemiyorum ruhum daralıyor offf , iş yerindeyim burdaki hastalar insanı kanser eden cinsten daha da boğuluyorum sizi böyle görmek çok güzel ama inanın bende işe yaramıyor sizin keyfinizi de bozmayayım
çok teşekkür ederimhani kargo nun "renklerin içinde " şarkısı var ya benim için dinle kendine iyi bak
Hangi hastaneye gidiyosun ben burda bi çok hastaneye gittim ama 1 lira ve üzeri istediler işlem ücretine ozellerdeO ne ole yaaa ben yeni goruyom 750 lira dogum mu yapiyorsn sankii aaaa. Bende ozele gidiyorum kirk lira muayene ucreti veriyorum sigortaliyim diye. Bide kan tahlilerine falan para aliyorlar o kadar. İlaclar zaten eczaneden aliniyor.
ayyyyy gerçekten mmiii canım yaaa ne güzelll o akdar çok sevindim kiii ay maşallahKızlaaaaarrr kan tahlili sonucum geldiiii şimdii 30,1 çıkmış ucundan da olsa hamileyim galibaaaaa:)))))
Ozel bolge hastanesine gidiyorum ben oyle cok cok para vermiyorum ve doktorm da cok iyi cok sukurHangi hastaneye gidiyosun ben burda bi çok hastaneye gittim ama 1 lira ve üzeri istediler işlem ücretine ozellerde
Yaaaa cok sevindim caniiimmmmmm allahimmm insallahh degerlerini daha da artirirrrr. Cok sevindim inan kendim gibi sevindim. Allah bize de yasatsin bu duyguyuu amiinnnKızlaaaaarrr kan tahlili sonucum geldiiii şimdii 30,1 çıkmış ucundan da olsa hamileyim galibaaaaa:)))))
Yaaaa cok sevindim caniiimmmmmm allahimmm insallahh degerlerini daha da artirirrrr. Cok sevindim inan kendim gibi sevindim. Allah bize de yasatsin bu duyguyuu amiinnn
hayırlı olsun canım, iğneden itibaren kaçıncı gününde kan verdinY
Yaaa çokkk sağolll canımm inşallah artaaar artık bundan sonrası dualara kalıyor:)) dr korkuttu beni yine biraz erken sevinmeyelim çok erken değerlerin yükselmesi lazım fln dedi ama sevinmemek elde miiiii:))
hayırlı olsun canım, iğneden itibaren kaçıncı gününde kan verdin
çok güzel canım hayırlı uğurlu olsun , sağlıcakla kucağına alırsın inşallahiğneyi 4ünde oldum bugün kan verdim tam 14 gün bekledim:) 14.gün kanda çıkar demişti dr çok ucundan ama çıktı:)
çok güzel canım hayırlı uğurlu olsun , sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
kan pembe miydi pembe olunca yerleşme kanaması diyorlar..bu arada şarkıya bayıldım tekrar teşekkür..arkadaşlar bugün 8. günüm önce kasığımda ağrı sonrasında iki damla kan geldi, benzer durumu yaşayan var mı?
Klomen + catlatma iğnesi gücü adınaaaa YAŞASIN NNN
Cnm tebrik ederim bu surecte neler yaptin bu ay banadaklomen catlatma ignesi verdi hayrlisi bakalim kacinci ayin da kaldun cnm
kırmızı değildi ,stres yaptı biraz önceki hamileliğimde böyle şeyler yaşamadım, daha çok erken, ben de kan pıhtılaşma sorunu var , iğne oluyorum , ondan olmuş olabilir diye düşünüyorum, hayırlısı tatlım, şarkıyı beğendiğine sevindim, klibi daha güzel, iyi gecelerkan pembe miydi pembe olunca yerleşme kanaması diyorlar..bu arada şarkıya bayıldım tekrar teşekkür..
Hadi hayirlisi canim o zaman.
Klomeni sabah aksam aldim 5 gun boyunca ilac bittikten 3-4 gun sora kontrole gittim ve yumurtalarima bakti dr yeterince buyumustu o yuzden de ertesi gune hemen catlatma ignesi verdi kendim yaptim sabah evde.. İgne etkisi 7-8 gun suruyor mide bulantisi yapti bende cok mesela.. Sora bi anda kesildi etki.. 3-4 gun sora da regl belirtilerim basladi. Yani ben kesin regl olcam saniyordum ama yine de kan testini yaptirip kesin sonucu ogreneyim dedim. Bugun kan testini yaptirdim daha cokkkk yeni oldugundan 30cikti degerim ucundan kosesinden hamileyim simdi:) ama degerler artmazsa dusuk demek dedi de onu kontrol edicem artik insallah. Bu arada klomen ve igne icin ilk ay denememdi, tum surec cok yeniyken cok sukur guzel sonuclarimi aldim allah isteyen tum arkadaslarima burda yardimci olsun ve kucagimiza saglikla alalim insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?