canım senin 13. gün değil mi kan tahlili ne zaman yaptıracaksın?kan pembe miydi pembe olunca yerleşme kanaması diyorlar..bu arada şarkıya bayıldım tekrar teşekkür..
yarın yapacağım canım Allahın izniyle.. ağlama krizleri ağrılar bunaldım artık varsa da yoksa da belli olsun adete kadar bekleyemeceğimcanım senin 13. gün değil mi kan tahlili ne zaman yaptıracaksın?
canım hormonların etkisiyle daha hassaslaşıyoruz inşallah güzel haberlerini alırım , :)) kız kendimi hormonlu dometes gibi hissediyorum, sebzenin hormonlusundan kaçıyoruz yayarın yapacağım canım Allahın izniyle.. ağlama krizleri ağrılar bunaldım artık varsa da yoksa da belli olsun adete kadar bekleyemeceğim
canım hormonların etkisiyle daha hassaslaşıyoruz inşallah güzel haberlerini alırım , :)) kız kendimi hormonlu dometes gibi hissediyorum, sebzenin hormonlusundan kaçıyoruz ya
aynı fikirdeyim adeti bekleyenlerin sabrına hayranım..Ayrica kizlar benden size tavsiye. Igneyi yaptirdiginizda eger 15. Gun hala adet olmadiysaniz gidin kan testi yaptirin evde test yaptiginizda cikmasa bile kanda cikiyor. En azinda pozitifi gorunce dusuk onleyici kullanirsiniz eminim bu yazimi okuyacak olan cok insan vardir benden size bir tavsiyem olsun
canım geçmiş olsun , mutlaka kan testini yenile doktorun tavsiyelerine uymalısınMerhaba kizlar igneden 19 gun sonra hala adet olmamistim. Idrar testi yaptim cikmamisti fakat tam 19. Gun kan testi yapildi ve sonuc 11.01 pozutif cikti. Neden boyle oldu anlamadik. Doktor yeni tutunuyor dedi fakat ogrendikten bir kac saat sonra lekelenmem basladi. Birghn sonra kan verdim deger yine 11 cikti ne düşmüş ne yukselmis. Bugun yine kan ver dedi doktorum ama bugunde kanamam basladi siz e ne yapayim kan vereyim mi
merhaba ağrılar normal yumurtalar sağlı sollu gelişmiş ondandır, yine de sıkıntıların devam ederse bana doktorum sadece parol ağrı kesici kullanabilirsin demiştiArkadaşlar merhaba bende klomen ve çatlama iğnesi tedavisi oldum 4 tane yumurtam vardı çoğul gebelik riski var ama bizim sorununuz eşimin morfolojisi %1 ağustos 14de iğnem yapıldı ayın 16 sindan beride sağlı sollu kasıklarımda ağrı var belim ve sırtımdada ağrı yaptı ilaçların etkisi mi acaba böle bi durum yaşayan arkadaşlar yardım edebilir mi kist mi yaptı acaba
kan testi mi yaptır mıştın?eğer hamilelik testi evde kendin yatıysan negatif çıkabilirmiş en doğrusu kan testi, hadi güzel haberler ver bize inşallahBenim catlatma iğnemden sonra 16. Günüm. 13 14 15 günğ test yapdım ama olumsuz cıkdı sanırsam adet gününü bekliyor umudum kırıldı
merhaba ağrılar normal yumurtalar sağlı sollu gelişmiş ondandır, yine de sıkıntıların devam ederse bana doktorum sadece parol ağrı kesici kullanabilirsin demişti
canım kist oluşsa bile sorun olmaz vücudun atar veya doğum kontrol hapıyla tedavi olursun, bende önceden kendiliğinden kist oldu "çatlamayan yumurta" kisti doğum kontrol hapıyla geçti bak bu ay çatlatma iğnesi deniyoruz, içini ferah tutTşk ederim canım korktum burada biçok kişide kist olduğunu okudukça umarım bende de kist olmaz ve allahım banada bi mucize verir sağlıklısından
Canim bende doktora sordum çok ağrım var dedim yumurtalar çatlarken böyle ağrı yapar dedi ama çoksa beni bir hastaneye yönlendirdi kendisi yurtdisindaymis gitsem mu acaba başka hastaneye yaa 200 lira oraya vericem sonra kendi doktorum gelicek ona da bir 200 vericem çok masraf oluyor diye vazgeçtim cuma günü test yapım mi dedim yapma dedi napsak bilemedim adet olucak gibi hissediyorum aşırı su içiyorum göğüslerim şişti artık çok kötü yaa yarın mutlaka haber ver olur mu aynı zamanda iğne olmuştukyarın yapacağım canım Allahın izniyle.. ağlama krizleri ağrılar bunaldım artık varsa da yoksa da belli olsun adete kadar bekleyemeceğim
Canim sen rahim filmi çektirdin mi yumurtaliklarin da sorun var mı neden 1 tane büyüdüMerhaba kızlar 5 tane menogon kullandım 1 tane 16 mlm yumurta oluşmuş iyi mi sizce 2 tane daha iğne kullan tekrar gel dedi doktorum çok heyecanlıyım
canım kıyamam..benim de çok vardı biliyorsun sonra geçti yine var falan bende dr uma gittim ağrı var die.. baktı yumurtalar çatlmış her şey normal dedi yazmıştım burda da hem sen neden 200 lira verıosun muayene 200 mü senin dr ununCanim bende doktora sordum çok ağrım var dedim yumurtalar çatlarken böyle ağrı yapar dedi ama çoksa beni bir hastaneye yönlendirdi kendisi yurtdisindaymis gitsem mu acaba başka hastaneye yaa 200 lira oraya vericem sonra kendi doktorum gelicek ona da bir 200 vericem çok masraf oluyor diye vazgeçtim cuma günü test yapım mi dedim yapma dedi napsak bilemedim adet olucak gibi hissediyorum aşırı su içiyorum göğüslerim şişti artık çok kötü yaa yarın mutlaka haber ver olur mu aynı zamanda iğne olmuştuk
Arkadaşlar merhaba bende klomen ve çatlama iğnesi tedavisi oldum 4 tane yumurtam vardı çoğul gebelik riski var ama bizim sorununuz eşimin morfolojisi %1 ağustos 14de iğnem yapıldı ayın 16 sindan beride sağlı sollu kasıklarımda ağrı var belim ve sırtımdada ağrı yaptı ilaçların etkisi mi acaba böle bi durum yaşayan arkadaşlar yardım edebilir mi kist mi yaptı acaba
Özel hastane yaa kadın 200 lira istiyor kadın profösör müş kadın yurtdışına çıkıyor kendini baya geliştirdi kendi yezzenasi var orda da 500 istiyor benim bu ay umudum kalmadi inşallah sen hamile olursun canım çok seviniyorum burdan hamilelik haberlerini okuyunca bir An umutlaniyorum sonra diyorumki umutlanma hüsrana ugrarsin diye kendi kendime konuşuyorum çok ağlıyorum bende eşim le kavga ediyorum artık yaa herseye ağlar mi insan yaa kafayı yicemcanım kıyamam..benim de çok vardı biliyorsun sonra geçti yine var falan bende dr uma gittim ağrı var die.. baktı yumurtalar çatlmış her şey normal dedi yazmıştım burda da hem sen neden 200 lira verıosun muayene 200 mü senin dr unun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?