Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

merhaba ağrılar normal yumurtalar sağlı sollu gelişmiş ondandır, yine de sıkıntıların devam ederse bana doktorum sadece parol ağrı kesici kullanabilirsin demişti

Bizim de ayni esin kac defa test yapti cnm morfoloji icin bizimde ilk 2 cikti 3 son olarak ta 4 suan sorun yok ama degisiyo anlamadim

aynı ben

anladım canım inşallah o kadar paran ve çaban boşa gitmez hayırlısı inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür ..benim de öyle çok umudum yok ama inşallah hayırlı haberlerle gelirim yarın buraya..

İnşallah canım inşallah hamile oluruz allahım yüzümüze güler inşallah

Cnm 34 36 saat icinde mi birlikte oldunuz daha sonra gun asiri mi cnm kacinci denemen de hamis kaldin cnm

İğneyi sabah oldum ertesi gün akşam birlikte oldum 34-36 saat geçmiştir yani, sorA gün aşırı:) ilk denememizdi bizim:) allah sana da nasip etsin inşallah!!

Selam uzun zamandir bu topigi takip ediyorum bi dahali ay catlatma ignesi yapilcak klomenden sonra bende de gecen ay 3cmlik kist cikti dogum kontrol hapi verdi 2cme dusmus yine verdi hapi ama bazi nedenlerden dolayi 3 tane aldim biraktim...tekrar adetim geldi...sogan suyu kullanirken...sorum su sizin ilac bittikten sonra adetiniz yumurtlama duzeniniz eskisine dondu mu hemen klomen verdi mi yoksa ben bu ay yine beklermiyim duzenim bozuldu cunku 10gunun icinde iki kez aet oldum uzuluyorum cok

İğneyi sabah oldum ertesi gün akşam birlikte oldum 34-36 saat geçmiştir yani, sorA gün aşırı:) ilk denememizdi bizim:) allah sana da nasip etsin inşallah!!
Gozunuz aydin Allah degerlerinizin saglikla artip bebeginizi kucaginiza almaui nasip etsin bizlere de dua edin insallah:))

merhaba , benim ilk sağda 2cm kist oluştu önce
1. ay : doğal yolu soğan kürünü denedim 15 gün kontrole gittiğimde kistim 3 cm olmuştu bende kürün devamını getirmedim ,
2. ay : 1 ay cyclo progynova adlı ilacı kullandım , kontrole gittiğimde sağdaki kist gitmişti solda bir ayda 4,5 cm lik bir kist daha oluşmuştu soğankürünün devamını getirmediğime pişman olmuştum ama faydasız,

3. ve 4. aylarda : 2 ay yasmin doğum kontrol hapını kullandım ve kistlerden kurtuldum, hemen ara vermeden gonal f iğne ve çatlatma iğnesini kullandım, iki yumurta sağımda gerekli büyüklüğe ulaştı
doktorum klomen hap vercekti biz iğneyi seçtik, hamilelik ihtimali daha yüksek oluyormuş, şifalar dilerim

Tesekkur edrim insallah benim de bu ay yumurtlama dongum duzelir cunku endiseliyim zaman alicak diye...

kist esnasında adet günlerimde 2 günlük gecikme yaşadım ama düzenli adet oldum, üzülme tatlım inşallah geçip gidecek daha güzel şeylerden konuşacağız

birde canım doğum kontrol hapını kullanmanı tavsiye ederim, adetinin düzensiz olmasına 21 günü tamamlayamadan doğum kontrol hapını bırakman sebep olmuştur büyük ihtimalle yan etkilerinde de var

birde canım doğum kontrol hapını kullanmanı tavsiye ederim, adetinin düzensiz olmasına 21 günü tamamlayamadan doğum kontrol hapını bırakman sebep olmuştur büyük ihtimalle yan etkilerinde de var
Evet canim biraktigim icin oyle oldu ama esim onceki ay kullandgmi bilmiyodu bu ay bakti gebeligi engelleyici diye biraz uzuldu kizdi o yuzden biraktim sogana basladim bu ay boyle plansizlik oldu insallah duzenlenir tekrar peki senin ara kanaman uzun surdu mu ben simdi bu bittikten sonra tekrar kanama yasarmiyim?

Yine hastane yine klomen yine tedaviii .s cok skldm ya basima agrilar giriyor artik hastaneden sogudum gidesim gelmiyor yoruyor beni artk. Heyecanlanamiyorum umut besleyerek gitmiyorum artik cok bunaldim cok

canım ben hiç ara kanama yaşamadım doğum kontrol hapını düzenli kullandım ve kistten kurtuldum, soğan kürü işe yarayabilir ihtimaldir ama doğum kontrol hapını bana profesör ve doktorum önerdi , iki doktorda aynı tedaviyi yani doğum kontrol hapını kullanmamı söyledi, iki aylık kullanma adet döngüne zarar vermiyor , ya da hamile kalmanı engellemiyor, keşke eşini dinlemeyip bu ayda devam etseydin hapa, ama inşallah kistten kurtulmuşsundur, bence doktoruna bir danış istersen , şifalar dilerim tatlım

Canim olan oldu yaa...kac gun ara verdim simdi bilr soruyo arada almiyosun dimi diye?razi olmayinca napim mecbur..insallah gitmistir...cunku 4.gunum bitmedi hala...tesekkur edrim yardimci oldugun icin...

Şaka gibi sevinemiyorum kiii rabbim hevesimi yarıda bırakmasin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…