Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Şaka gibi sevinemiyorum kiii rabbim hevesimi yarıda bırakmasin inşallah
Canim cok sevindimmmm senin adına inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah bizde oluruz senin belirtin yok dimi şuanda sancı var mı bende hep sancı var ay inşallah bende olurum yaaa bana belirtilerini yaz nolur bende yaptırmaya korkuyorum ya negatif çıkarsa diye

Ya bende yapsam çıkar mi ki kaç haftalık oluyor Satu nolur cvp ver sıra bende artık ay napsak bilemedim kızlar akıl verin nolur sancim var adet olucak mis gibi korkuyorum yine negatif çıkarsa çok üzülürüm benim adet günüm 25 ı igneyi 7 sinde oldum yapsam mi

aminnn aminn inşallah benim de değerler yükselir de hevesim kursağımda kalmaz rabbim hepimizin yardımcısı olsun ...inşallah senin de tutmuştur canım ya

canım benim öyle gebeliğe dair mi belirtiler bilemedim ki hep iğnenin etkisi die görmezden geldim son iki gündür öğlen uykum geliyordu dedim saçmalama psikolojin seni yanıltıyor dedim...hani bi aara kasık ağrım geçmişti hatırlıyor musun iki gün iyiydim ama son 3 gündür göbeğim ve çevresi ağrıyor kasık değil bir de karnım çok şişkin midemle beraber 4 aylık gibi bunda iğnenin etkisi var sanırım..

ben kafam kendi kendine belirti uydurmasın die yaptım testi sende yap canım yiyip bitiriyor kendini insan iğnenin etkisi geçene kadar zor sabrettim yani ihtimal var die test yaptırmadım..

bebeğim benim de adet tarihi 26 sı bende 7 sinde iğne oldum bu gün 14. gün sende yap aynı gün vurduk zaten iğneyi..ya belirsizlik insnaı çok yıpratıyor kendine eziyet etme yap kurtul var sa da yoksa da en azından bilirsin demi

Evet doğru söylüyorsun yapım eşimle beraber gidim şimdi hastaneye kan verim zaten yarım saatte çıkıyor burdan yazarım inşallah bende hamileyim diye yazarik

Evet doğru söylüyorsun yapım eşimle beraber gidim şimdi hastaneye kan verim zaten yarım saatte çıkıyor burdan yazarım inşallah bende hamileyim diye yazarik
inşallah canım zamanı ise hayırlısı ise rabbim yüzünüzü güldürsün.. bu arada burda 3 saatte çıkıyor...lab görevlisine dedim neden bu kadar uzun bişey dedi bi hormonun ayrılması gerekiyormuş vs..yani dicem o ki 3 saat bana 3 yıl gibi geldi. güzel haberlerle dön canım bekliyorum..

ayyyy teşekkür ederim canımmm rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün hayırlısıyla inşallah değerim yükselir de heveim kursağımda kalmaz..
değerin bence baya iyi yükselir tatlım inşallah , sabahtan beri seni merak ettim , şimdi dedim bir foruma gireyim bakayım var mı bişeyler ,çok güzel bir haber bu sağlıcakla kavuşursun bebişine inşallah

değerin bence baya iyi yükselir tatlım inşallah , sabahtan beri seni merak ettim , şimdi dedim bir foruma gireyim bakayım var mı bişeyler ,çok güzel bir haber bu sağlıcakla kavuşursun bebişine inşallah
gerçekten mi ay hadi inşallah daha da yükselir..rabbime şükür normalde yazmicaktım buraya ama haber veririm demiştim merakta bırakmak istemedim..rabbim sizleri de bekletmesin en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin vaktine sabretmeyi nasip etsin..

Kizlar ya insallah hepinz hamile kalirsiniz Allahim hepimizn gonlune gore versin. Benim umutlar sifira indi. İcimde hic bise kalmadi. İnsallah sizler kucaginiza alirsnz bebisleriniziii

Kizlar ya insallah hepinz hamile kalirsiniz Allahim hepimizn gonlune gore versin. Benim umutlar sifira indi. İcimde hic bise kalmadi. İnsallah sizler kucaginiza alirsnz bebisleriniziii
ya deme öyle bak benim yumurta oluşmuyordu oluşusunca rabbimin de izniyle tuttu.. içini ferah tut geç iğneye bende senin hemen olacağına inanıyorum

ya deme öyle bak benim yumurta oluşmuyordu oluşusunca rabbimin de izniyle tuttu.. içini ferah tut geç iğneye bende senin hemen olacağına inanıyorum
Son kez klomene basladik yarin sabah baslicam sabah aksam 2tNe doktor dedi bi tane buyuttuysek yine buyutrz dedi bakalim bu ay nolcak gecen ay umutluydm da bu ay sifirim aklima bile gelmiyo artik.

anladım dr ne derse o tabi..ben en son klomeni 6 saatte bir kullanmıştım düşün günde 4 tane yani ve 2 kutu..bende etki etmedi inşallah sende etkili olur..rabbim yar ve yardımcın olsun dualarımdasınız bekeleyen isteyen herkes..

Son kez klomene basladik yarin sabah baslicam sabah aksam 2tNe doktor dedi bi tane buyuttuysek yine buyutrz dedi bakalim bu ay nolcak gecen ay umutluydm da bu ay sifirim aklima bile gelmiyo artik.
merhaba , bize doktor hap yada iğneyi seçebilirsiniz ama iğne (gonal f ) daha etkilidir demişti, hayırlısı olsun hakkınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…