Canim cok sevindimmmm senin adına inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah bizde oluruz senin belirtin yok dimi şuanda sancı var mı bende hep sancı var ay inşallah bende olurum yaaa bana belirtilerini yaz nolur bende yaptırmaya korkuyorum ya negatif çıkarsa diyeŞaka gibi sevinemiyorum kiii rabbim hevesimi yarıda bırakmasin inşallah
bebeğim benim de adet tarihi 26 sı bende 7 sinde iğne oldum bu gün 14. gün sende yap aynı gün vurduk zaten iğneyi..ya belirsizlik insnaı çok yıpratıyor kendine eziyet etme yap kurtul var sa da yoksa da en azından bilirsin demiYa bende yapsam çıkar mi ki kaç haftalık oluyor Satu nolur cvp ver sıra bende artık ay napsak bilemedim kızlar akıl verin nolur sancim var adet olucak mis gibi korkuyorum yine negatif çıkarsa çok üzülürüm benim adet günüm 25 ı igneyi 7 sinde oldum yapsam mi
Evet doğru söylüyorsun yapım eşimle beraber gidim şimdi hastaneye kan verim zaten yarım saatte çıkıyor burdan yazarım inşallah bende hamileyim diye yazarikbebeğim benim de adet tarihi 26 sı bende 7 sinde iğne oldum bu gün 14. gün sende yap aynı gün vurduk zaten iğneyi..ya belirsizlik insnaı çok yıpratıyor kendine eziyet etme yap kurtul var sa da yoksa da en azından bilirsin demi
inşallah canım zamanı ise hayırlısı ise rabbim yüzünüzü güldürsün.. bu arada burda 3 saatte çıkıyor...lab görevlisine dedim neden bu kadar uzun bişey dedi bi hormonun ayrılması gerekiyormuş vs..yani dicem o ki 3 saat bana 3 yıl gibi geldi. güzel haberlerle dön canım bekliyorum..Evet doğru söylüyorsun yapım eşimle beraber gidim şimdi hastaneye kan verim zaten yarım saatte çıkıyor burdan yazarım inşallah bende hamileyim diye yazarik
ayyyy teşekkür ederim canımmm rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün hayırlısıyla inşallah değerim yükselir de heveim kursağımda kalmaz..vavvv hayırlı olsun tatlım
değerin bence baya iyi yükselir tatlım inşallah , sabahtan beri seni merak ettim , şimdi dedim bir foruma gireyim bakayım var mı bişeyler ,çok güzel bir haber bu sağlıcakla kavuşursun bebişine inşallahayyyy teşekkür ederim canımmm rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün hayırlısıyla inşallah değerim yükselir de heveim kursağımda kalmaz..
Yukselecek Allahin izniyle hiic merak etme Rabbim yuzunu guldurcek insallahhhhhKizz soktayim inşallah değer yükselir... daha inanamadım
gerçekten mi ay hadi inşallah daha da yükselir..rabbime şükür normalde yazmicaktım buraya ama haber veririm demiştim merakta bırakmak istemedim..rabbim sizleri de bekletmesin en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin vaktine sabretmeyi nasip etsin..değerin bence baya iyi yükselir tatlım inşallah , sabahtan beri seni merak ettim , şimdi dedim bir foruma gireyim bakayım var mı bişeyler ,çok güzel bir haber bu sağlıcakla kavuşursun bebişine inşallah
hepimizin arkadaşım bekleyen herkesin..ben daha çok beklerim die düşünüyordum ummadığım anda oldu..sizin de inşallah ummadığınız anda bebişleriniz gelir..Yukselecek Allahin izniyle hiic merak etme Rabbim yuzunu guldurcek insallahhhhh
benn:)) sancıdan ölüyorum şu an ... canım sabredebiliyorsan bekle ama mutlaka hbr ver bana tamam mı özelden de yazabilrsinKizlar doktor ayın 22 sine kadar Bekle diyo benim gibi sancısı olup hamile olduğu öğrenen varmı acaba
Canim haber vericem mutlaka p.tesi yaptiricam mecbur hadi hayırlısı bakalım inşallah olurbenn:)) sancıdan ölüyorum şu an ... canım sabredebiliyorsan bekle ama mutlaka hbr ver bana tamam mı özelden de yazabilrsin
ya deme öyle bak benim yumurta oluşmuyordu oluşusunca rabbimin de izniyle tuttu.. içini ferah tut geç iğneye bende senin hemen olacağına inanıyorumKizlar ya insallah hepinz hamile kalirsiniz Allahim hepimizn gonlune gore versin. Benim umutlar sifira indi. İcimde hic bise kalmadi. İnsallah sizler kucaginiza alirsnz bebisleriniziii
Son kez klomene basladik yarin sabah baslicam sabah aksam 2tNe doktor dedi bi tane buyuttuysek yine buyutrz dedi bakalim bu ay nolcak gecen ay umutluydm da bu ay sifirim aklima bile gelmiyo artik.ya deme öyle bak benim yumurta oluşmuyordu oluşusunca rabbimin de izniyle tuttu.. içini ferah tut geç iğneye bende senin hemen olacağına inanıyorum
merhaba , bize doktor hap yada iğneyi seçebilirsiniz ama iğne (gonal f ) daha etkilidir demişti, hayırlısı olsun hakkınızdaSon kez klomene basladik yarin sabah baslicam sabah aksam 2tNe doktor dedi bi tane buyuttuysek yine buyutrz dedi bakalim bu ay nolcak gecen ay umutluydm da bu ay sifirim aklima bile gelmiyo artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?