- 3 Ağustos 2015
- 464
- 380
- 18
- 32
sen saatli iç saatli içmek her zaman için daha iyi ..hem üst üste içmemiş olursun hem vücut için saatli kullanmak daha ii ben alarm kurardım.. dr una sor ama artı bişey söylemediyse iki sabah ik ikşam da olabilir.. ama sadece bi yumurta üretiyorsa vucüt , klomen onun üzerine yoğunlaşıyor. inşallah sende fazladan üretir haber ver bize deBende oyle 4tane kullanacam sabah iki aksam iki dedi . Gecen ay igneye gecelm demisti yumurta olmazsa ama bi tane saglam yumurtam olunca bu ay sonkez deneyelm dedi gecen ay bi siklusun oldu dedi. Onceki doktor benm esime bakmamisti simdi bu esimdende spermiyogram istedi pazartesi icin. Bakalm hayirlisi.he bide kagitta 2+6 yaziyo acaba bende mi 6 satte icecemm
kimyasal gebelik geçirdimcanım geçmiş olsun , mutlaka kan testini yenile doktorun tavsiyelerine uymalısın
çok geçmiş olsun rabbim yine nasip eder üzülmekimyasal gebelik geçirdim
Kagit verdi bana 2+6 yaziyor demek 6 satte birdir cunku 1tane buyuyo ya sabah 8 de ictim bugun bide 2 de ictim simdi. 31inde de kontrl var bakalmm. Haber ederimmmsen saatli iç saatli içmek her zaman için daha iyi ..hem üst üste içmemiş olursun hem vücut için saatli kullanmak daha ii ben alarm kurardım.. dr una sor ama artı bişey söylemediyse iki sabah ik ikşam da olabilir.. ama sadece bi yumurta üretiyorsa vucüt , klomen onun üzerine yoğunlaşıyor. inşallah sende fazladan üretir haber ver bize de
tahmin etmiştim ama yazamadım, çok geçmiş olsunkimyasal gebelik geçirdim
Allah razı osun senden çok teşekkür ederim..içimi rahatlattın..ALLAH SAĞLICAKLA YAVRUNU KUCAĞINA ALIP BÜYÜTMEK NASİP ETSİNCanim rahim filmi bile 5 yil garantiymis ki sen laproski olmussun her 5 yili gecmediyse sorun yoktur bende rahim filmi cektirdim sag tikanikmis cekilirken acilindi arkasindan hemen klomen catlatma ignesi hamile kaldim ki doktor hamile kalamassin bu sejilde diyodu polikistik over yuzunden simdi 6 bucuk aylik hamileyim cok sukur yani verecek olan Allah duani eksik etme vakti ve saati var bazi s3ylerin umudunu yitirme
Canim sancı nereye vuruyor benim sağ kasigima şiddetli geliyor bu ne demek acaba adet olmadan öncede sancı çekerim ama sadece sağ tarafa vurunca suphelendim inşallah seninde bir sorun olmaz sağ salim kucağına alırsın bebisini allah analı babalı büyütün inşallah bende sabredemiyorum yaa bir tarafım umutlu bir tarafım da olumsuz olmicak diyo ilk denemem birde çok masraflı yaa allah yardımcımız olsunbenn:)) sancıdan ölüyorum şu an ... canım sabredebiliyorsan bekle ama mutlaka hbr ver bana tamam mı özelden de yazabilrsin
canım ilk 10 günkasıktaydı ama şimdi göbek çevrem ve midem taş gibi nefes almaka zorlanıyorum rabbim yardım etsin zaten ben 7 sinde iğne oldum o günden bu yana hep sancı hep sancı neden bilmiyorum o kadar çok uykum var ki çalışıyorum uyuyamadığım için bi de baş ağrısı başladı çok zor yaaCanim sancı nereye vuruyor benim sağ kasigima şiddetli geliyor bu ne demek acaba adet olmadan öncede sancı çekerim ama sadece sağ tarafa vurunca suphelendim inşallah seninde bir sorun olmaz sağ salim kucağına alırsın bebisini allah analı babalı büyütün inşallah bende sabredemiyorum yaa bir tarafım umutlu bir tarafım da olumsuz olmicak diyo ilk denemem birde çok masraflı yaa allah yardımcımız olsun
Yok canım ben istanbuldayim burası pahalı kadını da kayinvalidem tavsiye etti kendisi vermiyor yaa parayi bide hergün arıyor beni hasta oldun mu diye ayyy kafayı yicem yaa çok uyku olması normal hamilelerde oluyor genelde zor ama sonunda hamile kaldın çok şükür sabredicez mecbur sonunda küçük bebis gelicek ama onu hissetmek daha da güzel olmalıcanım ilk 10 günkasıktaydı ama şimdi göbek çevrem ve midem taş gibi nefes almaka zorlanıyorum rabbim yardım etsin zaten ben 7 sinde iğne oldum o günden bu yana hep sancı hep sancı neden bilmiyorum o kadar çok uykum var ki çalışıyorum uyuyamadığım için bi de baş ağrısı başladı çok zor yaa
sen mersinde miydin cnm
şu an hissedemiyorum çok ağrım sızım var bişey olacak die korkuyorum yarın yine doktora gideceğim test yaptıracağım değeri yükselmiş mi die ..Yok canım ben istanbuldayim burası pahalı kadını da kayinvalidem tavsiye etti kendisi vermiyor yaa parayi bide hergün arıyor beni hasta oldun mu diye ayyy kafayı yicem yaa çok uyku olması normal hamilelerde oluyor genelde zor ama sonunda hamile kaldın çok şükür sabredicez mecbur sonunda küçük bebis gelicek ama onu hissetmek daha da güzel olmalı
İlk torun benden çok hevesli söylüyorum anlamıyor ki deli ediyor beni 1 saat önce aradı ilk torun olucak yaaa çok hevesli onunda 5 yaşında kızı var onla ilgilensin bence sen yarını bekleme izin al heMen doktora Git ağrı normal değil benceşu an hissedemiyorum çok ağrım sızım var bişey olacak die korkuyorum yarın yine doktora gideceğim test yaptıracağım değeri yükselmiş mi die ..
bu mübarek günde ağrtı sızı çekerken dua ediyorum rabbim sizlere de en kısa zamanda nasip etsin hayırlısıyla nasip etsin .
o kaynana da söyle burnunu sokmasın ona ne vakti var demek kiAllahın işi bu olsa haber verirsin nie canını sıkıyor ki senin
anladım canım Allah sabır versin ne diim ..kanama falan olsa hemen gidecem de o yok şimdilik yarın sabahtan giderim iş yerinde bi arkadaş izinli ben gitsem diğeri tek kalacak çok yoğun burası..dayanmaya çalışıyrumİlk torun benden çok hevesli söylüyorum anlamıyor ki deli ediyor beni 1 saat önce aradı ilk torun olucak yaaa çok hevesli onunda 5 yaşında kızı var onla ilgilensin bence sen yarını bekleme izin al heMen doktora Git ağrı normal değil bence
Ne iş yapıyosun canimanladım canım Allah sabır versin ne diim ..kanama falan olsa hemen gidecem de o yok şimdilik yarın sabahtan giderim iş yerinde bi arkadaş izinli ben gitsem diğeri tek kalacak çok yoğun burası..dayanmaya çalışıyrum
Kizlar test yaptım negatif maalesef çok ağladım yaa sonucu beklerken eşim j kadar sevindiki kesin hamilesin gözüyle baktı hep bana ama maalesef çıkmadı yoruldum yaa gerçekten 1 yıldır evliyim ve 1 yıldır her ay adet günümü bekledim kizlar bişey sorcam benim adet günüm ayin 25 ı adetim gecikse tekrar test yaptırsam hamile olma ihtimal var mı
Canimmm cok üzüldüm rabbim yardimcin olsunKizlar test yaptım negatif maalesef çok ağladım yaa sonucu beklerken eşim j kadar sevindiki kesin hamilesin gözüyle baktı hep bana ama maalesef çıkmadı yoruldum yaa gerçekten 1 yıldır evliyim ve 1 yıldır her ay adet günümü bekledim kizlar bişey sorcam benim adet günüm ayin 25 ı adetim gecikse tekrar test yaptırsam hamile olma ihtimal var mı
Canim benim ya seni o kdar iyi anliyorm ki bende oyleyim ama negatif ciktiysa adet olursun bende 15.gun yaptm negatfti tam gunumde adet oldum bende umutlanmstm adet olana kadar ama sen sakin umutlanma cok kotu oluyo sonra. Uzulme kuzum bi daki aya kaldi bebislerimz.gelecekler Allahin izniyleKizlar test yaptım negatif maalesef çok ağladım yaa sonucu beklerken eşim j kadar sevindiki kesin hamilesin gözüyle baktı hep bana ama maalesef çıkmadı yoruldum yaa gerçekten 1 yıldır evliyim ve 1 yıldır her ay adet günümü bekledim kizlar bişey sorcam benim adet günüm ayin 25 ı adetim gecikse tekrar test yaptırsam hamile olma ihtimal var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?