- 3 Ağustos 2015
- 464
- 380
- 18
- 32
Naptin nasilsin insallah biseyin yoktur bebegin seninledir. Dualrim seninle bebegin Allaha emanet insallahCanimmm cok üzüldüm rabbim yardimcin olsunumudunu ksybetme lutfen ..benimde dün lekelenmem oldu agridan duramiyordum zaten hastanedeyim simdi ağrı kesici yaptılar serum taktılar odem kist var tahlil verdim 2 saat sonra çıkacak inşallah bebegim yaşar. . Dua efin lütfen o kadar Üzgünüm ki
Ben pregnyl 10000 vuruldum benimde tek yumrtam 20 22mlm falandi.bize igneden 1gun once bide ignenin ertesi gunu iki gun ust uste iliski onerdi. Ama tutmadi malesef tam gunumde adet oldum o kdarda umutlanmistm. Simdi yine ayni tedavi ama bu sefer umutsuzumm. İnsallah senin tutar bebeginSelam kızlar aşılama da çatlatma iğnesi vıtrelle 250 verdiler bu aksam 10 da vurduracam pazartesi sabah 9 da aşılama yapilacak 1 tane yumurta var 20 mlm siz hangi çatlatma iğnesi ni kullandınız kaç saat bekledi niz çok heyecanlıyım
İgnegi vurulali 5gun olmus . ignenin etkisi bi haftada falan geciyor.benimde kasiklarmda agri oluyordu o yumurta catladigi icinmis.Kızlar ilk klomen denemem ayın 17sinde catlatma iğnesi yapıldı sonra 3 gün birliktelik oldu son 2 gündür kasık ağrısı mide bulantısı halsizlik cok fazla sürekli uyumak istiyorum ignenin etkisi bu kadar sürer mi acaba gün sayıyorum artık
Ne kadar zormuş beklemek ins boşa çıkmaz emeklerimizİgnegi vurulali 5gun olmus . ignenin etkisi bi haftada falan geciyor.benimde kasiklarmda agri oluyordu o yumurta catladigi icinmis.
Canim kıyamam yaaa mutlaka haber ver bişey olmicak bebeğine dua ediyorum senin içinCanimmm cok üzüldüm rabbim yardimcin olsunumudunu ksybetme lutfen ..benimde dün lekelenmem oldu agridan duramiyordum zaten hastanedeyim simdi ağrı kesici yaptılar serum taktılar odem kist var tahlil verdim 2 saat sonra çıkacak inşallah bebegim yaşar. . Dua efin lütfen o kadar Üzgünüm ki
İnşallah canım doktor adet gününde hasta olmazsan tekrar yaptir dedi kafam karıştı benimde ama yok bu ay biliyorum inşallah 1 dahaki sefere tekrar klomen ve iğne bakalım bu sefer ne vericek doktor hayırlısı bakalım ama bu sefer hiç dusunmicem kafama bile takmicam yoksa eşim çok unutlaniyorCanim benim ya seni o kdar iyi anliyorm ki bende oyleyim ama negatif ciktiysa adet olursun bende 15.gun yaptm negatfti tam gunumde adet oldum bende umutlanmstm adet olana kadar ama sen sakin umutlanma cok kotu oluyo sonra. Uzulme kuzum bi daki aya kaldi bebislerimz.gelecekler Allahin izniyle
Amin canim cok zor beklemek bende ayin 31 den sonra baslicam beklemeyeNe kadar zormuş beklemek ins boşa çıkmaz emeklerimiz
Bende vala hic kafama takmiyom klomenin de dozunu yukselltik 4tane iciyom. Kagitta 2+6 yaziyo ne demek anlamadim dun 6saat arayla icmistm ama ben yine sabah 8 aksam 8 icim diormİnşallah canım doktor adet gününde hasta olmazsan tekrar yaptir dedi kafam karıştı benimde ama yok bu ay biliyorum inşallah 1 dahaki sefere tekrar klomen ve iğne bakalım bu sefer ne vericek doktor hayırlısı bakalım ama bu sefer hiç dusunmicem kafama bile takmicam yoksa eşim çok unutlaniyor
Umuduni yitirme canim ya ilk denemede olan da var. Beslenmene falan da dikkat et esininde kendininde. Ben neler neler yapiorm adama neler yediriyorum :)Hakkımız da hayırlısı canim benim ilk denemem çok umutlu değilim ama yine de insan bekliyo
Ben dikkat ediyorum elimden geldiği kadar Önerdiğin bişeyler var mı eşim yemiyo malesef canım yaUmuduni yitirme canim ya ilk denemede olan da var. Beslenmene falan da dikkat et esininde kendininde. Ben neler neler yapiorm adama neler yediriyorum :)
Canım Allah şifa versin çok üzüldüm , güzel haberlerini bekliyoruz, benim iğneden sonraki 11. günüm kan testi yaptırdım bthcg 1,26 :) hamile değilim şu virgülü sağa kaydırabilirsek iyi değil mi , öptümCanimmm cok üzüldüm rabbim yardimcin olsunumudunu ksybetme lutfen ..benimde dün lekelenmem oldu agridan duramiyordum zaten hastanedeyim simdi ağrı kesici yaptılar serum taktılar odem kist var tahlil verdim 2 saat sonra çıkacak inşallah bebegim yaşar. . Dua efin lütfen o kadar Üzgünüm ki
Canim findik fistik falan yedir esine ceviz yedir keciboynuzu yedir ayni sekilde sende.ben her aksam tabaga muz dogruyom ustune findik badem ceviz bicakla darbeler atip katiom en ustede bal dokuyorum. İnanilmaz guzel oluyo sende oyle yap.Ben dikkat ediyorum elimden geldiği kadar Önerdiğin bişeyler var mı eşim yemiyo malesef canım ya
Canım Allah şifa versin çok üzüldüm , güzel haberlerini bekliyoruz, benim iğneden sonraki 11. günüm kan testi yaptırdım bthcg 1,26 :) hamile değilim şu virgülü sağa kaydırabilirsek iyi değil mi , öptüm
Canim kıyamam yaaa mutlaka haber ver bişey olmicak bebeğine dua ediyorum senin için
Naptin nasilsin insallah biseyin yoktur bebegin seninledir. Dualrim seninle bebegin Allaha emanet insallah
canım çok geçmiş olsun , peki rahimde ki sıvı birikimi ve kisti ne yapmış? kist yokta olabilir içini rahat tut, dualrın için çok teşekkürler canım , bende sana dua ediyorumakşam üstü kendime gelebldim kanda hafif pıhtılaşma idrar yolları enfeksiyonu rahimde sıvı birikimi kıst bunlar bir de mideme baskı yapıyor sancı yapıyor daha iki tane serumum var iğneler var rabbim hayırlısını versin inanın çatlatma iğnesini yaptırdığım günden beri acı içinde kıvranıyorum bu güne kadar, sevinemedim bebek olacağına o derece canım o kadar acıyor ki..
Allah razı olsun hepinizden çok teşekkür ederim.. bu gün tekrar baktırdım beta ya 169 dan 50o çıkmış bebek benden dirençli savaşıyor o kadar olumsuzluğa rağmen çektiğim acılara katlanabilmemin tek seebebi de bu şu an..
her acıda sancıda , namazlarda sizlere hep dua ediyorum nicklerinizi söyleyerek çünkü siizi o kadar iyi anlıyorum ki rabbim yardımcınız olsun tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin hepinize ,benimkine de sağlık inşallah
Arkadaslar size bi sorum olacak bana yardimci olurmusunuz lutfen
Ben iki aydir tedavi goruyorum gecen ay ovitrelle ignesini olamadigim icin bi sonuc alamadik. Bu ay ikinci deneme ve ovitrelleyi vuruldum 36 saat sonra iliski ve1 hafta gun asiri beraberlik oldu. Suan 10 .cu gunumdeyim kasiklarim cok agriyor asiri akinti var ve belim kopacak gibi goguslerim cok agriyo ve kasiniyo. Aksam olunca asiri usumem oluyor. Nedensiz infertilite benimki bi sorun yok hersey normal sadece ben herediten sfren sitoz hastasi oldugum icin tutunamiyor. Bana yardim edin arkadaslar hamilemiyim sizce testi ne zaman yapmaliyim ?? Ve 36 saat sonraki iliskimde sabah uyandigimda lekelenmem oldu o neyin nesiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?