Merhaba, seni yanlış yönlendirme k istemiyorum çünkü ben de çok tecrübeli değil im.
Kanama, belki yerleşme kanamasıdir.
Umarım öyle dir.
Ama bu kadar erken yerleşme kanamas olmayabilir.
Ayrıca bazen iğnelerin yan etkisi kasık ağrısı vb olabiliyor.
Test için beklemeni öneririm. 4 gün sonra kan testi yapabilirsiniz.
çok teşekkür ediyorum canım... ya bu iğneler yüzünden sanırım hep göbekten yaptım hala kendince yumurta üretiyor heralde ufak tefek onlar kist yapmış olabilir bir de enfeksiyonda sıvı birikimi yapıyormuş ..ilaçları kullanıcam bakalım hayırlısıcanım çok geçmiş olsun , peki rahimde ki sıvı birikimi ve kisti ne yapmış? kist yokta olabilir içini rahat tut, dualrın için çok teşekkürler canım , bende sana dua ediyorum
Canim cok gecmis olsunnn bi an once kendine gelirsin hamileliginin tadini cikartirsin insallahhhhçok teşekkür ediyorum canım... ya bu iğneler yüzünden sanırım hep göbekten yaptım hala kendince yumurta üretiyor heralde ufak tefek onlar kist yapmış olabilir bir de enfeksiyonda sıvı birikimi yapıyormuş ..ilaçları kullanıcam bakalım hayırlısı
inşallah inşallah canım uzun bir süre bu ağrıdan sancıdan farkına varamayacağım gibi geliyor ayrıca hamilelik belirtisine dair bişeyde yok bu sancılardan varsa da anlamıyrum.. az önce idrar testi yaptım kimyasalsa idrarda görünmüyormuş pek die duydum ondan, koyu çift çizgi çıktı..dr dan bu gün vajinal muayene yaptı dış gebelik mi die yok dedi normal duruyor dedi..bakalım şu sıkıntılar bi geçsin o zaman oh diyebileceğim..Canim cok gecmis olsunnn bi an once kendine gelirsin hamileliginin tadini cikartirsin insallahhhh
Cevap için çok teşekkür ederim canım ben saat 10 igneyi oldum pazartesi aşılama yapilacak inşallah olur çok merak ediyorum iğneden sora ağrı oluyor mu bende suan hiç ağrı felan yokBen pregnyl 10000 vuruldum benimde tek yumrtam 20 22mlm falandi.bize igneden 1gun once bide ignenin ertesi gunu iki gun ust uste iliski onerdi. Ama tutmadi malesef tam gunumde adet oldum o kdarda umutlanmistm. Simdi yine ayni tedavi ama bu sefer umutsuzumm. İnsallah senin tutar bebegin
Canım çok geçmiş rabbim bebeğini sana bağışlasin benim de iğneden sonra 6.gunum sabırsızlıkla bekliyorum ins hepimiz kavusuruz bebislerimizeinşallah inşallah canım uzun bir süre bu ağrıdan sancıdan farkına varamayacağım gibi geliyor ayrıca hamilelik belirtisine dair bişeyde yok bu sancılardan varsa da anlamıyrum.. az önce idrar testi yaptım kimyasalsa idrarda görünmüyormuş pek die duydum ondan, koyu çift çizgi çıktı..dr dan bu gün vajinal muayene yaptı dış gebelik mi die yok dedi normal duruyor dedi..bakalım şu sıkıntılar bi geçsin o zaman oh diyebileceğim..
Aminnn Âllah razı olsun ..rabbim hepimizin yüzünü güldürsun inşallahCanım çok geçmiş rabbim bebeğini sana bağışlasin benim de iğneden sonra 6.gunum sabırsızlıkla bekliyorum ins hepimiz kavusuruz bebislerimize
Kisiden ksiye degisiyordur galiba. Ben igneyi vurldugum 2gun sadece uyudum. Ta ki adet olana kadar da sancilarim oldu hep.ayin 31inde bida vurulcam bakalim insallah bu ay tutarCevap için çok teşekkür ederim canım ben saat 10 igneyi oldum pazartesi aşılama yapilacak inşallah olur çok merak ediyorum iğneden sora ağrı oluyor mu bende suan hiç ağrı felan yok
Cevabin icin tesekkur ederim. İnsa. Bian heyecanlaniyo ümit ediyo. Beklemek zor insana ama Allah isteyen herkese versin ben iki senelik evliyim ve olmadi. Yok kist yok su yok bu derken zaman akip gecti. Laporoskopi oldumm bide ben 9 ay once dermoid kistten hem hastayim hem bu kist beni cok zorladi cok zor Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun insallah. Herkesden bi ricam var bir birimize yardimci ve duaci oalalim herkes dua etsin arkadaslar lutfen cunki cok zor bu evreler her ay umitlenmek cok zor. Ama benim sag kasigimda geriye dogru egildigimde sisliklik var offf bilmiyorum ya beklicem bakalim
çok sevindim hayırlı olsun sana da evet bende iki gündür serum iğne anca kendime geldim antibiyotikte verdi şükür daha iyiyim.. senin son adet tarihin ne zaman bende gidecem de keseyi görmeye dr bişe demedi ne zaman görülür ki ona göre gideyimmSlm arkadaşlar sonunda bende hayırlı haberleri aldım puregon ve catlatma iğnesi ile bende gebeyim haftaya keseye bakilcak satu St aynı dert bende de var serum taktı şuan daha iyim daha gecmesse alltan sıvıyı çekerim dedi doktor sabret bir iki haftaya geçer dedi sukur iyim cokk yumurtanın var dedi dileyen isteyen herkese rabim hayirlisiyla versin olanlarının kime tamamına erdirsin
benim 14. gün 169 du iki gün sonra 500 dü yarın 1000 i geçmiş olması lazım bakalım inşallah sağlıklıdır...tebrik ediyorum seni deBenim son adet tarihi 28 temmuz ben karın ağrısı ile gittim yumurtalıkların büyümüş dedi birde siyah minik siyahlık vardı gebelikde var dedi tam iğnenin 13 günü idi test yaptinmi dedi yok dedim kanda 109.3 iki gün sonra 266.9 çıktı idrarda baya netti
Seninki nie bu kadar yüksek cogulmu aceba yarın bende baktircam 500 bisiler falan olur DİE tahmin ediyorum bende seni tebrik ederimbenim 14. gün 169 du iki gün sonra 500 dü yarın 1000 i geçmiş olması lazım bakalım inşallah sağlıklıdır...tebrik ediyorum seni de
İnsallah sende hayırlı haberler alırsın cnm benim şimdi hafif hafif bi ağrı oluyor heyecandan da olabilirKisiden ksiye degisiyordur galiba. Ben igneyi vurldugum 2gun sadece uyudum. Ta ki adet olana kadar da sancilarim oldu hep.ayin 31inde bida vurulcam bakalim insallah bu ay tutar
İnsallah kuzum. O agri normal yumurtalar buyuyuncede agri yapiyor.ignden sonrda agri yapar. Ya arrtik midem bulaniyo ilactan gunde 4tane iciyorm sabah 2 aksam 2 onceden bisi olmuyordu ama simdi cok kotu oluyorum midem bulaniyor bise yiyemiorm. İlaci ictim 1 saat sonra ne yediysem cikardm. İyice halsizlestim. Cok da yoruldum aslinda. Bu ay oldu oldu olmadi devam etmicem artik midem kabul etmiyorİnsallah sende hayırlı haberler alırsın cnm benim şimdi hafif hafif bi ağrı oluyor heyecandan da olabilir
Canim sen hap olarak mı aliyosun allah yardım etsin benim hiç ağrım sizin olmadı çok şükür bi de Hayırlısı yla bebis olsaİnsallah kuzum. O agri normal yumurtalar buyuyuncede agri yapiyor.ignden sonrda agri yapar. Ya arrtik midem bulaniyo ilactan gunde 4tane iciyorm sabah 2 aksam 2 onceden bisi olmuyordu ama simdi cok kotu oluyorum midem bulaniyor bise yiyemiorm. İlaci ictim 1 saat sonra ne yediysem cikardm. İyice halsizlestim. Cok da yoruldum aslinda. Bu ay oldu oldu olmadi devam etmicem artik midem kabul etmiyor
hadi inşallah çok isterimSeninki nie bu kadar yüksek cogulmu aceba yarın bende baktircam 500 bisiler falan olur DİE tahmin ediyorum bende seni tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?