- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 133
- 37
normal canım normal yumurtan 1 den fazlaysa sancı daha çok oluyorKızlar 7.gundeyim adet olacakmışim gibi sancılar başladı yatiyorum kalkiyorum kendimi dinliyorum sizce normal mi
Allah yardımcımız olsun inşallah olur çok bekletmezYok 1 tane yumurtam vardı çok korkuyorum olmazsa diye dua etmekten baska bişey gelmiyo elimden
İNŞ canımAllah yardımcımız olsun inşallah olur çok bekletmez
Aynen hap olarak aliyorum. Ve iyice alt ust oldum surekli mide bulantilarim var ve yemek gormek istemiyorum dusununce bile oguruyorum hemen. Herseye agliyorum hemen moralimi bozuyorum. Psikolojm alt ust oldu ben 22yasindayim daha ve bu bana cok fazla. Bu ayda olmazsa kullanmicam bir sure dinlncem. Oldugu kadar olmadigi kader...Canim sen hap olarak mı aliyosun allah yardım etsin benim hiç ağrım sizin olmadı çok şükür bi de Hayırlısı yla bebis olsa
Sana tavsiyem kendini cok dinleme akisina birak dusunme bebegi acaba tuttumu falan diye oyle dusunursen beyin vucuda olumsuz etki yapiyormus tutmuyorms. Bende bunu yeni ogrendim sayilir. Tabiki elimizde degil dusunmemek ama ben bu sefer denicem. İgneyi vurulup iliski gunlerine uyup basacam mersine annemin yanina gidcem orda kalabalik en azindan aklimda acaba olmaz surekli.İNŞ canım
hapın dozu sana ağır gelmiş olabilir canım bu kadar sıkıntı çok fazla çünkü doktorunla görüştün mü..Aynen hap olarak aliyorum. Ve iyice alt ust oldum surekli mide bulantilarim var ve yemek gormek istemiyorum dusununce bile oguruyorum hemen. Herseye agliyorum hemen moralimi bozuyorum. Psikolojm alt ust oldu ben 22yasindayim daha ve bu bana cok fazla. Bu ayda olmazsa kullanmicam bir sure dinlncem. Oldugu kadar olmadigi kader...
Yaşında kucukmus canım benim hormonların etkisiyle daha duygusalsin kısmet artık bende aşılama için bekliyorum hastanedeyim ben iğne olarak başladım hangi hastaneye gidiyosunAynen hap olarak aliyorum. Ve iyice alt ust oldum surekli mide bulantilarim var ve yemek gormek istemiyorum dusununce bile oguruyorum hemen. Herseye agliyorum hemen moralimi bozuyorum. Psikolojm alt ust oldu ben 22yasindayim daha ve bu bana cok fazla. Bu ayda olmazsa kullanmicam bir sure dinlncem. Oldugu kadar olmadigi kader...
Haber ver cnm ihsallah bebisin seninledir.benim de ayni hic bir sebep yok ama bebiste yok cok zor
Evet cok agir geliyor yarin bitiyor zaten ama artik bunyem almiyor.uyandigimdan beri sanki biri ölmüs gibi agliyorum gozlerim kipkirmizi oldu yastiktan kafami kaldiramiyorum. Pazartesi kontrlm var gidip dicem buyumuyorsa buyumesin ben artik dayanamiyorumhapın dozu sana ağır gelmiş olabilir canım bu kadar sıkıntı çok fazla çünkü doktorunla görüştün mü..
Ben ozel bölge hastanesine gidiyorum. Doktorum cok iyi bana ablam gibi davraniyor hem oda mersinli hemseriyiz. Hadi bakalim insallah tutar meleginnn buraya hamileyimmm yazarsnnYaşında kucukmus canım benim hormonların etkisiyle daha duygusalsin kısmet artık bende aşılama için bekliyorum hastanedeyim ben iğne olarak başladım hangi hastaneye gidiyosun
Kıyamam sana canım yaaa ne kadar kaldı hap canım inşallah büyümüştür de eziyet in biterEvet cok agir geliyor yarin bitiyor zaten ama artik bunyem almiyor.uyandigimdan beri sanki biri ölmüs gibi agliyorum gozlerim kipkirmizi oldu yastiktan kafami kaldiramiyorum. Pazartesi kontrlm var gidip dicem buyumuyorsa buyumesin ben artik dayanamiyorum
ah canım yaa ben sana dedim direkt iğneye başla die hapla kendini her seferinde biraz daha yıpratıyorsun..çatlatma iğneni yaptır dediğin gibi sonrasında kafanı dağıt düşünme bir iki ay ara ver mersine gel kafan da dağılır ..Evet cok agir geliyor yarin bitiyor zaten ama artik bunyem almiyor.uyandigimdan beri sanki biri ölmüs gibi agliyorum gozlerim kipkirmizi oldu yastiktan kafami kaldiramiyorum. Pazartesi kontrlm var gidip dicem buyumuyorsa buyumesin ben artik dayanamiyorum
Yarin bitiyor. Butuk ihtimal bu kadar ilactan sonra buyumustur. Bu igneyi de olacam eger tutmazsa birakacam. Tahammulum kalmadi olmuyorsa vardir bundada bi hayir dicem.sinirlerim cok bozuk .Kıyamam sana canım yaaa ne kadar kaldı hap canım inşallah büyümüştür de eziyet in biter
İnan karnimda olsa o bana bi tutunsa yemin ederim verecegi her aciya raziyim yeterki saglikla onu kucagimiza alalim. Ama boyle ugrasip olmayinca daha kotu oluyorum bosuna ugrasiyormusum gibi geliyor.ah canım yaa ben sana dedim direkt iğneye başla die hapla kendini her seferinde biraz daha yıpratıyorsun..çatlatma iğneni yaptır dediğin gibi sonrasında kafanı dağıt düşünme bir iki ay ara ver mersine gel kafan da dağılır ..
bende şu an ufacık bişeyden ağlıyorum olsa zor olmasa daha zor şu an ben ne acılar çekiyorum bi bilsen ..o yüzden hayırlısı her şeyin
:)) inşallah canım..bana da 10 yıl çocuğum olamaycakmış gibi geliyordu rabbim hiç beklemediğim anda verdi siz ibliyorsunuz burdan ne zorluklarla oldu...iğne günü ağlaya ağlaya ilişki oldu ..sırf kaçmasın o gün die hiç de umudum yoktu..ama işte rabbimm..o yüzden bu kadar üzülme bu kadar yorma vücudunu kendini lütfen sen ağlıyorum dedikçe ben burda çok üzülüyorum .. rabbine sığın çok üzüyorsun kendini bu seni kaçıncı teselli edişim elimden geleni yapıyorum hala da çok üzüon kendini olacağı varsa da olmaz yapma böyle senin ruh haline göre hormonlar slgılanıyor iyi düşün iyi ol ki hersey ii olsunİnan karnimda olsa o bana bi tutunsa yemin ederim verecegi her aciya raziyim yeterki saglikla onu kucagimiza alalim. Ama boyle ugrasip olmayinca daha kotu oluyorum bosuna ugrasiyormusum gibi geliyor.2ay daha sabret 2 ay sonra gececek insallah acilarin. Bnm teysemde oyleydi 3ay hamile olduguna sevinemedi bida cocuk yapmam falan demisti hatta. Ama simdi iyiki dogurmusum diyor
Kızlar yardım edin bana lütfen:)) inşallah canım..bana da 10 yıl çocuğum olamaycakmış gibi geliyordu rabbim hiç beklemediğim anda verdi siz ibliyorsunuz burdan ne zorluklarla oldu...iğne günü ağlaya ağlaya ilişki oldu ..sırf kaçmasın o gün die hiç de umudum yoktu..ama işte rabbimm..o yüzden bu kadar üzülme bu kadar yorma vücudunu kendini lütfen sen ağlıyorum dedikçe ben burda çok üzülüyorum .. rabbine sığın çok üzüyorsun kendini bu seni kaçıncı teselli edişim elimden geleni yapıyorum hala da çok üzüon kendini olacağı varsa da olmaz yapma böyle senin ruh haline göre hormonlar slgılanıyor iyi düşün iyi ol ki hersey ii olsun
sana ne oldu canımKızlar yardım edin bana lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?