Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

sana ne oldu canım
Canim sayfaya anlattım ama yine soylim benim kafam çok karıştı hala adet olmadim 2 önce sancıdan ölüyodum şimdi hiç sancı kalmadı sadece göğsüm şişti belirti de yok doktor ü aradım negatif dedim geç döllenme olabilir dedi bu hafta olmazsan tekrar test yaptir dedi adet belirtimde kalmadı hiç sizce hala ihtimal varmı

olabilir neden olmasın..benim bi arkadaşım 2 ay adet olamadım die üzülüyordu tarlusal bile kullandı..muayeneye gidiyor b,işe yok sonunda hamile çıktı

Yok ya artik uzmucem kendimi hep hormonlar yuzunden oluyo kafama da takmicam olursa olur. Su yarinda bi bitse hayirlisiyla bida icmicem ya rahatlarimm insallah

Aynen gec dollenme olabiliyormus oda adetin gectikten ancak 10gun sonra falan ortaya cikiyormus hadi insallaahhhh oyle olmusturda kavusursunn bebisee
Cnm benim yazını takib ediorum bu ay tutmassa iğneyle basla hapla benimde bi tane olusuodu biri kist oluştu diğer ayda tutmadı doktorun değiştim direk iğne başladı okadar yumurtaya hala tutmadı kist var sandım karnim agrio DİE gittim gebelikte çıktı inann 1.5 yıllık evliyim ilki evliliğin 3.ayı tutu ama yiyeceği ekmeği yokmuş sonuç husran tam bi sene sonra bida tuttu cokk korkuyorum ama Allahima sığınaktan başka carem yokk Rabbim olanların tamamına erdirsin olmayanlarininkinie tez zamanda bayırlı evlat bahsetsin Rabbimin hazinesi bol kaç yıldır evlisin

Kısmet hakında hayırlısı olmaz diye birşey yokk doktor beni tebrik etti kac gebeliğin var o hala gözükmüyor keseden bahsetti senin son adet tarihin nedir
26 temmuzdu son tarih bakalım bu cuma kese belli olur dedi dr

Ben igneden sonra 19. Gun yaptirdim 11.01 cikti. Bugun26. Gun hala adet olmadim kahve lekem var. Kimyasal gebelik geciren var mi

Ben igneden sonra 19. Gun yaptirdim 11.01 cikti. Bugun26. Gun hala adet olmadim kahve lekem var. Kimyasal gebelik geciren var mi

Artik o kadar bunaldm ki olsa da olur olmasa da olur kivamindayim. 1yil oldu bu ay evleneli.ama bir yilda ben mahvoldm coktum ya. Allah ne zaman verrse o zaman olacak zorlamamin bi alemi yok

Malesef ben canım 3 ay önce 11.06 çıkmıştı 2 gün sonra da kendiliginden düştü sonrada ortaya pko çıktı şimdi de iğne vurundum gün sayıyorum sen bi daha baktır 1 hafta olmuş

Kızlar ben de araniza yeni katıldım kaç yildir sizleri takip ediyorum ve çoğu sorumu cevaplandiracak paylaşımlar yapıyorsunuz öncelikle bunun icin hepinize teker teker tsk etmk istyrm.
Ben de ilk defa 8 ağustosta çatlatma iğnesi yaptım. Ve 11. Gününde kan testi yaptırdım 6.5 çıktı. İki gün sonra tekrar yaptırdım 1.6 çıktı. Moralim çok bozuldu
Çok mu erken yaptırdım dersiniz. Bugün adet günüm ve Çatlatma iğnesinden sonraki 18. Günüm.dun adet günümdü Ama daha adet olmadım . Acaba hamile olabilir miyim lütfen bu konu da sorularima cvp verebilir misiniz?

11. gün hala iğnenin etkisinde die vucüt sanırım 6,5 çıkmış iki gün sonra yani 13. gün gebelik var ise hani minimum 10 -20 -30 gibi değerler çıkması lazım çünkü benim 14. gün 169 çıkmıştı..umutlarını yıkmak istemiyorum canım ama az daha bekle olmazsan testi yenile..yok gibi görünüyor ama

Kızlar ben de araniza yeni katıldım kaç yildir sizleri takip ediyorum ve çoğu sorumu cevaplandiracak paylaşımlar yapıyorsunuz öncelikle bunun icin hepinize teker teker tsk etmk istyrm.
Ben de ilk defa 8 ağustosta çatlatma iğnesi yaptım. Ve 11. Gününde kan testi yaptırdım 6.5 çıktı. İki gün sonra tekrar yaptırdım 1.6 çıktı. Moralim çok bozuldu
Çok mu erken yaptırdım dersiniz. Bugün adet günüm ve Çatlatma iğnesinden sonraki 17. Günüm. Ama daha adet olmadım . Acaba hamile olabilir miyim lütfen bu konu da sorularima cvp verebilir misiniz?

Evet ben de öyle biliyorum da ne bilim hani geç döllenmeden olabilir mi ? Ben yıllardır adetim in bir gün bile geciktiğini hatırlamıyorum. Erken olur ama hic gecikmez. Testte yapmak istemiyorum. Olur da bir hafta geçerse idrar testi yaparım yada bi iki gün daha olmazsam doktorumu ararim.

geç çatlamış olabilir geç döllenmiş olabilir evet dediğin gibi bekle biraz inşallah tutar bu işler hiç belli olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…