Canim sayfaya anlattım ama yine soylim benim kafam çok karıştı hala adet olmadim 2 önce sancıdan ölüyodum şimdi hiç sancı kalmadı sadece göğsüm şişti belirti de yok doktor ü aradım negatif dedim geç döllenme olabilir dedi bu hafta olmazsan tekrar test yaptir dedi adet belirtimde kalmadı hiç sizce hala ihtimal varmısana ne oldu canım
olabilir neden olmasın..benim bi arkadaşım 2 ay adet olamadım die üzülüyordu tarlusal bile kullandı..muayeneye gidiyor b,işe yok sonunda hamile çıktıCanim sayfaya anlattım ama yine soylim benim kafam çok karıştı hala adet olmadim 2 önce sancıdan ölüyodum şimdi hiç sancı kalmadı sadece göğsüm şişti belirti de yok doktor ü aradım negatif dedim geç döllenme olabilir dedi bu hafta olmazsan tekrar test yaptir dedi adet belirtimde kalmadı hiç sizce hala ihtimal varmı
Ay inşallah benimkide öyle olur yine unutlanip hüsrana uğramak istemiyorumolabilir neden olmasın..benim bi arkadaşım 2 ay adet olamadım die üzülüyordu tarlusal bile kullandı..muayeneye gidiyor b,işe yok sonunda hamile çıktı
Yok ya artik uzmucem kendimi hep hormonlar yuzunden oluyo kafama da takmicam olursa olur. Su yarinda bi bitse hayirlisiyla bida icmicem ya rahatlarimm insallah:)) inşallah canım..bana da 10 yıl çocuğum olamaycakmış gibi geliyordu rabbim hiç beklemediğim anda verdi siz ibliyorsunuz burdan ne zorluklarla oldu...iğne günü ağlaya ağlaya ilişki oldu ..sırf kaçmasın o gün die hiç de umudum yoktu..ama işte rabbimm..o yüzden bu kadar üzülme bu kadar yorma vücudunu kendini lütfen sen ağlıyorum dedikçe ben burda çok üzülüyorum .. rabbine sığın çok üzüyorsun kendini bu seni kaçıncı teselli edişim elimden geleni yapıyorum hala da çok üzüon kendini olacağı varsa da olmaz yapma böyle senin ruh haline göre hormonlar slgılanıyor iyi düşün iyi ol ki hersey ii olsun
Aynen gec dollenme olabiliyormus oda adetin gectikten ancak 10gun sonra falan ortaya cikiyormus hadi insallaahhhh oyle olmusturda kavusursunn bebiseeAy inşallah benimkide öyle olur yine unutlanip hüsrana uğramak istemiyorum
Kısmet hakında hayırlısı olmaz diye birşey yokk doktor beni tebrik etti kac gebeliğin var o hala gözükmüyor keseden bahsetti senin son adet tarihin nedirhadi inşallah çok isterim..sağlıklı olsun da
Cnm benim yazını takib ediorum bu ay tutmassa iğneyle basla hapla benimde bi tane olusuodu biri kist oluştu diğer ayda tutmadı doktorun değiştim direk iğne başladı okadar yumurtaya hala tutmadı kist var sandım karnim agrio DİE gittim gebelikte çıktı inann 1.5 yıllık evliyim ilki evliliğin 3.ayı tutu ama yiyeceği ekmeği yokmuş sonuç husran tam bi sene sonra bida tuttu cokk korkuyorum ama Allahima sığınaktan başka carem yokk Rabbim olanların tamamına erdirsin olmayanlarininkinie tez zamanda bayırlı evlat bahsetsin Rabbimin hazinesi bol kaç yıldır evlisinAynen gec dollenme olabiliyormus oda adetin gectikten ancak 10gun sonra falan ortaya cikiyormus hadi insallaahhhh oyle olmusturda kavusursunn bebisee
26 temmuzdu son tarih bakalım bu cuma kese belli olur dedi drKısmet hakında hayırlısı olmaz diye birşey yokk doktor beni tebrik etti kac gebeliğin var o hala gözükmüyor keseden bahsetti senin son adet tarihin nedir
Aramızda 2 gün var bende perşembe günü gitcem gelismeleri yazarım26 temmuzdu son tarih bakalım bu cuma kese belli olur dedi dr
Ben igneden sonra 19. Gun yaptirdim 11.01 cikti. Bugun26. Gun hala adet olmadim kahve lekem var. Kimyasal gebelik geciren var miSpost: 42266824 .!.:çok geçmiş olsun rabbim yine nasip eder üzülmebenim de o kadar çok ağrım var ki sanki tutunamayacakmış gibi geliyor çok kötüyüm doğru düzgün sevinemiyorum bile...sizin ilk öğrendiğinizde değeriniz kaçtı
Ben igneden sonra 19. Gun yaptirdim 11.01 cikti. Bugun26. Gun hala adet olmadim kahve lekem var. Kimyasal gebelik geciren var miSpost: 42266824 .!.:çok geçmiş olsun rabbim yine nasip eder üzülmebenim de o kadar çok ağrım var ki sanki tutunamayacakmış gibi geliyor çok kötüyüm doğru düzgün sevinemiyorum bile...sizin ilk öğrendiğinizde değeriniz kaçtı
Artik o kadar bunaldm ki olsa da olur olmasa da olur kivamindayim. 1yil oldu bu ay evleneli.ama bir yilda ben mahvoldm coktum ya. Allah ne zaman verrse o zaman olacak zorlamamin bi alemi yokCnm benim yazını takib ediorum bu ay tutmassa iğneyle basla hapla benimde bi tane olusuodu biri kist oluştu diğer ayda tutmadı doktorun değiştim direk iğne başladı okadar yumurtaya hala tutmadı kist var sandım karnim agrio DİE gittim gebelikte çıktı inann 1.5 yıllık evliyim ilki evliliğin 3.ayı tutu ama yiyeceği ekmeği yokmuş sonuç husran tam bi sene sonra bida tuttu cokk korkuyorum ama Allahima sığınaktan başka carem yokk Rabbim olanların tamamına erdirsin olmayanlarininkinie tez zamanda bayırlı evlat bahsetsin Rabbimin hazinesi bol kaç yıldır evlisin
tamam haberlşirizAramızda 2 gün var bende perşembe günü gitcem gelismeleri yazarım
Malesef ben canım 3 ay önce 11.06 çıkmıştı 2 gün sonra da kendiliginden düştü sonrada ortaya pko çıktı şimdi de iğne vurundum gün sayıyorum sen bi daha baktır 1 hafta olmuşBen igneden sonra 19. Gun yaptirdim 11.01 cikti. Bugun26. Gun hala adet olmadim kahve lekem var. Kimyasal gebelik geciren var mi
11. gün hala iğnenin etkisinde die vucüt sanırım 6,5 çıkmış iki gün sonra yani 13. gün gebelik var ise hani minimum 10 -20 -30 gibi değerler çıkması lazım çünkü benim 14. gün 169 çıkmıştı..umutlarını yıkmak istemiyorum canım ama az daha bekle olmazsan testi yenile..yok gibi görünüyor amaKızlar ben de araniza yeni katıldım kaç yildir sizleri takip ediyorum ve çoğu sorumu cevaplandiracak paylaşımlar yapıyorsunuz öncelikle bunun icin hepinize teker teker tsk etmk istyrm.
Ben de ilk defa 8 ağustosta çatlatma iğnesi yaptım. Ve 11. Gününde kan testi yaptırdım 6.5 çıktı. İki gün sonra tekrar yaptırdım 1.6 çıktı. Moralim çok bozuldu
Çok mu erken yaptırdım dersiniz. Bugün adet günüm ve Çatlatma iğnesinden sonraki 18. Günüm.dun adet günümdü Ama daha adet olmadım . Acaba hamile olabilir miyim lütfen bu konu da sorularima cvp verebilir misiniz?
geç çatlamış olabilir geç döllenmiş olabilir evet dediğin gibi bekle biraz inşallah tutar bu işler hiç belli olmuyorEvet ben de öyle biliyorum da ne bilim hani geç döllenmeden olabilir mi ? Ben yıllardır adetim in bir gün bile geciktiğini hatırlamıyorum. Erken olur ama hic gecikmez. Testte yapmak istemiyorum. Olur da bir hafta geçerse idrar testi yaparım yada bi iki gün daha olmazsam doktorumu ararim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?