Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

İğneyi yaptıktan iki gun sonra tekrar kontrole gitmistim çatlama olmuş mu diye daha çatlamamış dedi doktor bu gün çaylar ama demişti ondan sonraki 1 hafta her iki taraftan kasiklarım çok ağrıdi. Adette bile öyle kaşık ağrısı hic çekmemiştim. Bir hafta boyunca devam etti.

Hic adet belirtisi de yok . Normalde adet olmadan önce hafiften bel ağrısı olur yok.
4 kez iğne yaptım günü gününe oldum seninki geç çatladıysa geç döllenme de ihtimal dahilinde geç adet te çünkü ben iğneyi vurulunca hemen ya da ertesi gün çatlıyordu ..bi de ben testi ayın 19 unda yaptım adet tarihm 26 sıydı..ağlama krizlerine girmiştim herşeeye ağlıyordum çok hafif de uyku vardı başka hiç bir belirti yoktu..

Peki tuttu mu seninki tuttuysa kaç gün gecikti
evet tuttu çok şükür daha keseyi falan görmeye gitmedim cuma günü gidceğim..yok ben iğnenin 14. günü testi yaptım 169 çıktı 16. günü tekrar yaptım 500 çıktı adetime 7 gün vardı zaten adet günüm yarın daha 1 aylık şu an

aaaa hamilesin çok sevindim gözun aydın canımmm :) arkadaşlar bu arada bende ilk iğneden sonra hanile kalmıştım.

çok teşekkr ederimm evet daha keseyi görmeye gitmedim ama değerler iyi yükselmişti inşallah bi sorun yoktur
hiç takma kafaya keseyide görursun allahın izniyle. hayırlısı olsun canım.rabbim sağlıkla tamamlamayı kısmet etsin inşallah.

Arkadaslar ben dün aşılama yaptırdım dünden beri çok sık idrara çıkıyorum bunun sebebi ne olabilir lütfen yardim

Kızlar netten kuru incir siparişi vermek istiyorum Saraçoğlu nun kürünü yapmak için de aranızda vardı mı siparişle alan bir arkadaş yazmıştı biyerinkini çok beğenmiş diye ama bulamadım msjların arasında. Önerilerinizi bekliyorum lütfen

bende hamile kalmadan once birkaç gun incir yedim ama siparişle degil. gittim kuruyemişçide gözume güzel gelenden aldım.evdede aklıma geldikçe yedim.seninde hayırlısı olur inşallah.

Simdi bi kaç damla kadar kahverengi lekelenmeler oldu adet midir? Yani adet öncesi olabilir mi yoksa üstüne gorme mi oluyo. Sık tuvalet ihtiyacı da var son 10 gün iki haftadır .. sizce nedir ?

bende kür falan yapmadım öyle bu ara yeni çıktı ya siyah yeşil incir yedim bol bol bir de iğneyi yaptırdığım dönemlerde bal çörek otu yedim sabahları aç karna bi kaşık

Bence hemen gidip test yaptırmalısın 1 hafta geçmiş ve 19. Gün 11 çıkmış kesin hamissin yani heralde galiba :)

Simdi bi kaç damla kadar kahverengi lekelenmeler oldu adet midir? Yani adet öncesi olabilir mi yoksa üstüne gorme mi oluyo. Sık tuvalet ihtiyacı da var son 10 gün iki haftadır .. sizce nedir ?

Hemen hemen belirtilern varr test yapsanaa hadi insallah hamilesindr

Ben bu incr kuruyle ilgili bise duydum daha dogrusu yazani okudum. Kimini adetten kesmis bu incir kuru dun esimle bakiodk internetten altina yazmislr adetten kesiyo doktra danismadan yapmayn diye korktm bende vazgectm. Bal corek otu tarcin mantkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…