canım ben adet oldum bu ay yine deneyeceğim Allah hayırlısını versin hepimize
s.a canım sende bir gelişme var mıAllahtan hayirlisi olsun canim bi dahaki ay umarim hamile oluruz 2015 bebemizi getirsin inşallah hepimize. Hayal kurmak ve sonra yikilmasi cok kötü. Adet olunca artık aglamiyorum allah o sabri verdi bana napalim kaderim boyleymis vardir allahin bi bildigi deyip gülüp geçiyorum artik
eniseeeemmm .!.:s.a canım sende bir gelişme var mı
inşallah hamilesindir ve aşılamaya gerek kalmamıştır canım dua etAleykum selam canim. Hayirli cumalar bende gelisme yok catlatma ignesi yapamadik yapacagimiz zaman hafta sonuna denk geldi oyle olunca asilama kaldi. Kendi oluruna biraktik rabbimden hayirlisi uc tane yumurta vardi catladi sanirim gecen gun cok agrim oldu yuruyemiyodum o derece. Iliski oluyor gün aşırı nasip adet olursam adetin besinci gunu tekrar tedaviyr baslicaz
inşallah hamilesindir ve aşılamaya gerek kalmamıştır canım dua et
Adet oldum galiba ama çok tuhaf bi adet :/ yoğun değil peçeteyle silince geliyo ve karnım çok ağrıyoKanda hemen ciktigini biliyorum canım cikmadiysa yokturadet gecikmesi de igneden olabilir. Insallah yaniliyorumdur
Adet oldum galiba ama çok tuhaf bi adet :/ yoğun değil peçeteyle silince geliyo ve karnım çok ağrıyodoktora randevu aldım.. İnşallah bi sıkıntı yoktur
Böyle şeyleri duymak bana umut veriyo Allahım bizlerede verir inşallahhhhSen kaç kere denedin ? benim arkadaşımda da vardı çikolata kisti ümidini kestiği anda kendiliğinden oluverdi şimdi 6 buçuk aylık hamile
İnşallahBöyle şeyleri duymak bana umut veriyo Allahım bizlerede verir inşallahhhh
İnşallah değişir. Sen yine de çok ümitlenme üzülürsün sonraBen de bu ay ilk kez choriomon adında çatlatma iğnesi oldum.. İğnenin 8.günü gittim tahlil yaptırdım değerim 4 çıktı.. Sağlık ocağında yaptırdım testi ve doktor gebelik yok dedi.. :/ erken tahlil yaptırdığım halde bana sonuç çıkar dedi ve sonucu görünce kaynar sular indi başımdan aşağı.. Şimdi iğneden sonraki 18. Günün ve adetimi 2 gün geçti..sonucum değişir mi sizce 0.100 görmediğim için ümitlenmeli miyim??
nasılsın canımBöyle şeyleri duymak bana umut veriyo Allahım bizlerede verir inşallahhhh
canım ben 19 aylık evliyim her ay hüsran çok yıprandım daha 6 aylık evliydim o günden beri sürekli dr dayım çok sıkıldım dua edin bana ne olur hiç iyi değilimSen kaç kere denedin ? benim arkadaşımda da vardı çikolata kisti ümidini kestiği anda kendiliğinden oluverdi şimdi 6 buçuk aylık hamile
canım ben 19 aylık evliyim her ay hüsran çok yıprandım daha 6 aylık evliydim o günden beri sürekli dr dayım çok sıkıldım dua edin bana ne olur hiç iyi değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?