Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

canım ben adet oldum bu ay yine deneyeceğim Allah hayırlısını versin hepimize

Allahtan hayirlisi olsun canim bi dahaki ay umarim hamile oluruz 2015 bebemizi getirsin inşallah hepimize. Hayal kurmak ve sonra yikilmasi cok kötü. Adet olunca artık aglamiyorum allah o sabri verdi bana napalim kaderim boyleymis vardir allahin bi bildigi deyip gülüp geçiyorum artik

Ben de bu ay ilk kez choriomon adında çatlatma iğnesi oldum.. İğnenin 8.günü gittim tahlil yaptırdım değerim 4 çıktı.. Sağlık ocağında yaptırdım testi ve doktor gebelik yok dedi.. :/ erken tahlil yaptırdığım halde bana sonuç çıkar dedi ve sonucu görünce kaynar sular indi başımdan aşağı.. Şimdi iğneden sonraki 18. Günün ve adetimi 2 gün geçti.. sonucum değişir mi sizce 0.100 görmediğim için ümitlenmeli miyim??

s.a canım sende bir gelişme var mı

Kanda hemen ciktigini biliyorum canım cikmadiysa yoktur adet gecikmesi de igneden olabilir. Insallah yaniliyorumdur

eniseeeemmm .!.:
s.a canım sende bir gelişme var mı

Aleykum selam canim. Hayirli cumalar bende gelisme yok catlatma ignesi yapamadik yapacagimiz zaman hafta sonuna denk geldi oyle olunca asilama kaldi. Kendi oluruna biraktik rabbimden hayirlisi uc tane yumurta vardi catladi sanirim gecen gun cok agrim oldu yuruyemiyodum o derece. Iliski oluyor gün aşırı nasip adet olursam adetin besinci gunu tekrar tedaviyr baslicaz

inşallah hamilesindir ve aşılamaya gerek kalmamıştır canım dua et

inşallah hamilesindir ve aşılamaya gerek kalmamıştır canım dua et

ediyorum canım çok dua edıyorum allahım yardımcımız olsun bebelerimize kavusalım bir an önce inşallah gerek kalmaz aşılamaya bende aynı düşünüyorum. sen napıcan tedavıye devam mı

Kanda hemen ciktigini biliyorum canım cikmadiysa yoktur adet gecikmesi de igneden olabilir. Insallah yaniliyorumdur
Adet oldum galiba ama çok tuhaf bi adet :/ yoğun değil peçeteyle silince geliyo ve karnım çok ağrıyo doktora randevu aldım.. İnşallah bi sıkıntı yoktur

Adet oldum galiba ama çok tuhaf bi adet :/ yoğun değil peçeteyle silince geliyo ve karnım çok ağrıyo doktora randevu aldım.. İnşallah bi sıkıntı yoktur

canım bugun oldugun içindir akşama doğru normale döner kendıne sıkıntı yapma. eger devam ederse bu şekilde o zaman git derim doktoruna

İnşallah değişir. Sen yine de çok ümitlenme üzülürsün sonra

Sen kaç kere denedin ? benim arkadaşımda da vardı çikolata kisti ümidini kestiği anda kendiliğinden oluverdi şimdi 6 buçuk aylık hamile
canım ben 19 aylık evliyim her ay hüsran çok yıprandım daha 6 aylık evliydim o günden beri sürekli dr dayım çok sıkıldım dua edin bana ne olur hiç iyi değilim

canım ben 19 aylık evliyim her ay hüsran çok yıprandım daha 6 aylık evliydim o günden beri sürekli dr dayım çok sıkıldım dua edin bana ne olur hiç iyi değilim

Canim oyle deme kendini üzme. Esine sımsıkı sarıl bak hayat çok güzel. Bebegimiz olacak inşallah senin psikolojin çok önemli. Doktora gitmekten yorulduysan ara ver hayatıni yaşamaya bak ve dualarini eksik etme canım

eniseeeem canım benim Allah yardımcın olsun. inşallah en kısa zamanda güzel haberler verirsin. biz de 7 yıllık evliyiz önce düsünmedik 2 yıldır da olmuyor hiç sorun yok ama olmuyor işte kısmet değilmiş diyorum ben. bana kalsa doktora bile gitmiycem ama çevredekilerden sıkıldım sürekli soru doktora gidiyoruz demek daha kolay oluyor :) Allah benden önce senin gibi üzülenlere versin inşallah. ben olsun istiyorum ama üzülmüyorum açıkçası. bu dünyada kabul olmayan duaların öbür dünyada mükafatı çok büyük olurmuş...[/QUOTE]

ÇOKKKKK MUTLUYUMMM merhabaaa arkadaşlarrr ben pco hastasıyım...5 6 ay kadar once tahlil sonuçlarıma göre yumurta tembelliğim olduğu ortaya cıktı..ultrasonda da minik minik bir sürü kist görüldü..dr polikistik over olduğunu gebe kalmak için biraz uğraşmamzı gerektiğini söledii......sonrasında yumurtamı oluşturmak için( bu arada ben her 35 40 günde bir adet oluyordumm,o yüzden hiç gebe kalmada zorluk çekeceğimi tahmin etmemiştim) dr um bana klomen verdi sabah akşam günde 2 defa kullandım fakat saatleride cok önemliiii sabah 10 da içiyosanız akşam da 10 da için ....ben ilk ay saatlerine dikkat etmeden içtim sadeceeee bir yumurtam oluştu...dr çatlatma iğnesi yaptı..fakat ilk ay olmadıı....
İkinci ayda saatlere dikkat ederek içtim....sonrasında sirkeli salatalar tursu falan yememeye dikkat ettim...(bunu İbrahim saracoğlu söylenmişti tv de..hamile kalmak isteyenler dikkat etsin yemesinler dye))
çatlatma iğnemi oldum.. vee dün öğrendim kiiii HAMİLEYİMMMMMMM...
fakat dr um bu ikinci ayda eşimin sperm testine göre aşılama yapmamız gerkebilir demiştiiii hareketliliği biraz zayıf sanki ...amaa hiç gerek kalmadııııı.....
BOL BOL DUA EDİNNNN.....Allahım inşalllahhhh ilk aşılamanızdaaa bu güzel haberi sizin de almanızı nasipp eder...İNŞALLAH HAYIRLISIYLAAA HEPİNİZZZ OCAK AYINDA HAMİLE OLDUĞUNUZU ÖĞRENİRSİNİZ...RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİNN İNŞALLAH
Rabbim hepinize nasip etsin insallahhh....vee tabii bolca dua ettim..Meryem suresini okudum Yasin suresini okudum...sonucumu almaya gittiğimde bile içimden hep salavat çektimmm...rabbim nasip etti..s,zler de dua edin allahım nasip ediyor...Allahımıza güvenmekten aslaaaaa vazgeçmeyin...o her şeyin en iyisi bilir..

arkadaşlar aşılama sayfasındaki arkadaşlar da umutlarını kaybetmesinler diye onlara da yazmıştım..çünkü bu ay olmasaydı ocak ta bana da aşılama yapılacaktıı...o yüzden burada ilk aşılamanızda tutar inşallah demem yanlış anlaşılmasınn....Rabbim aşılamaya gerek kalmadan ilk ayınızda hamile kalmanızı nasip etttsinnn inşallllllllaaaaahhhhh...dualarımda buradaki arkadaşlarımı da unutmayacağım

Benim bat a 4 gun var ve ovitrelle iğnemin 11.gunu kızlar bu ay bakalım ne olacak bebisim gelmeye hazır mı merak ediyorum ?Bol bol dua edin ben de hepinize dua ediyorum en kisa zamanda hamile oluruz insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…