sordum canım doktoruma şu anda gördüğüm bir tedavi yok o yüzden kullanabilirsin dedi. eşim ameliyat oldu 2.5 ay oluyor (varikosel). düşüklerim var 3 tane. yumurta ve sperm kalitesini doğal yoldan artırmak istiyorum beklerken. eşim vitamin desteği alıyor zaten ben de incir kürü yapacağım boş beklemektense. ama hala incir bulamadımBen bu incr kuruyle ilgili bise duydum daha dogrusu yazani okudum. Kimini adetten kesmis bu incir kuru dun esimle bakiodk internetten altina yazmislr adetten kesiyo doktra danismadan yapmayn diye korktm bende vazgectm. Bal corek otu tarcin mantkli
canım bak bu kadar kafaya takma. stresle olmuyor bu işler.lutfen rahat ol.yaa git gözune guzel geleni al. ayrıca eşin içinde keçi boynuzu pekmezi al. yada keçiboynuzunun kendisini yesin farketmez.ama birçok kişiden duydum faydası oluyormuş.sordum canım doktoruma şu anda gördüğüm bir tedavi yok o yüzden kullanabilirsin dedi. eşim ameliyat oldu 2.5 ay oluyor (varikosel). düşüklerim var 3 tane. yumurta ve sperm kalitesini doğal yoldan artırmak istiyorum beklerken. eşim vitamin desteği alıyor zaten ben de incir kürü yapacağım boş beklemektense. ama hala incir bulamadım
Cok takma kafana aktarlarda da bulursn incir i guzel olanini ben icine ceviz koyup yiyorumm esimede keciboynuzu kuru yapiorm sbah aksam iciyo bende yiyorm hatta keciboynuzunu o kadar saglikli ki. Sperm sayisini arttirioms. Bide spermler sabah saatlernde daha canli oluyorms ignmden snra sabahda denicem artik.sordum canım doktoruma şu anda gördüğüm bir tedavi yok o yüzden kullanabilirsin dedi. eşim ameliyat oldu 2.5 ay oluyor (varikosel). düşüklerim var 3 tane. yumurta ve sperm kalitesini doğal yoldan artırmak istiyorum beklerken. eşim vitamin desteği alıyor zaten ben de incir kürü yapacağım boş beklemektense. ama hala incir bulamadım
canım rahatım zatencanım bak bu kadar kafaya takma. stresle olmuyor bu işler.lutfen rahat ol.yaa git gözune guzel geleni al. ayrıca eşin içinde keçi boynuzu pekmezi al. yada keçiboynuzunun kendisini yesin farketmez.ama birçok kişiden duydum faydası oluyormuş.
pardon canım yaa onu duşunemedim kusura bakma.en dogrusunu sen biliyorsun.bulursun mutlaka netten olmazsa göndeririz :)canım rahatım zatenburda incir bulunmuyor canım markette(bakkal desem daha doğru tanımlamış olurum ) 3-5 tane içinde olan streçle kapatılmış kutulardaki var sadece. ondan da şifa değil ancak kanserojenler gelir gelse. aktar da yok zaten. yoksa ne diye aranayım internetten gider elimle seçerim bacım. küçük bir ilçedeyiz yani o yüzden netten siperişle almak istiyorum yoksa heyecandan değil.
Canim benim ben pkoluyum ve igneyi vuruldugmda tam onceki ayda oldugum gun adet oldum o kadar da 15gun sonrasinda heveslendim tutmustur diye falan sen adet olmamissn ama burda bi arkadasimzda senin gibiydi igne geciktirebiliyormus tarlusal tablet vermisti ona doktor sende istersen bi doktorunla konus yada usenmezsen test yaptr. Belki gec dollenme olabilir . boyle merakta kalmaktansa test yap ikilemden kurtulBenim sorularima cvp veren kimse yok mu
Kiz senden benm gibi kafayi yicen :) hele sabret bi yarn olsun test yaparsn bizde oyle aman aman bi bilgili degiliz ki. Ben biraz cocuk gelisimi okudugum icin biliyorum o kadar :)Üstüne görme olunca bel ağrısı oluyor mu
Belim ağrımaya başladı öğlen kahverengi lekelenme oldu bi kaç damla sonra pembemsi su gibi bi sıvı geldi ince bi pedi tam islattı.
Sonra da hic bisey yok simdi ama belim ağrıyo ama hic akıntım yok sizce üstüne görme olabailir mi lütfen cevap :)
Cok stres yapinca olmuyor vala ben bu ay takmiyom hic vla saldim olursa olur olmazsa olmaz napam Allah verecek elbetAyy hic sorma delirdim valla burda başına ağrılar girdi :) sabah nasıl olcak inş üstüne görmedir ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?