Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Simdi önceki yazımı okudun mu bilmiyrm çatlatma iğnesi yatırmıştım. 11. Gün test yaptım 6.5 çıktı.
13. Gün yaptım 1.6 çıktı simdi 18. Günüm dun adet günümdü ama daha adet olmadım. Ve şimdiye kadar hic adetim gecikmedi 1 gün bile. Test yapmaktan korkuyorum. Ya yine negatif çıkarsa ...

Ben bu incr kuruyle ilgili bise duydum daha dogrusu yazani okudum. Kimini adetten kesmis bu incir kuru dun esimle bakiodk internetten altina yazmislr adetten kesiyo doktra danismadan yapmayn diye korktm bende vazgectm. Bal corek otu tarcin mantkli
sordum canım doktoruma şu anda gördüğüm bir tedavi yok o yüzden kullanabilirsin dedi. eşim ameliyat oldu 2.5 ay oluyor (varikosel). düşüklerim var 3 tane. yumurta ve sperm kalitesini doğal yoldan artırmak istiyorum beklerken. eşim vitamin desteği alıyor zaten ben de incir kürü yapacağım boş beklemektense. ama hala incir bulamadım

canım bak bu kadar kafaya takma. stresle olmuyor bu işler.lutfen rahat ol.yaa git gözune guzel geleni al. ayrıca eşin içinde keçi boynuzu pekmezi al. yada keçiboynuzunun kendisini yesin farketmez.ama birçok kişiden duydum faydası oluyormuş.

Cok takma kafana aktarlarda da bulursn incir i guzel olanini ben icine ceviz koyup yiyorumm esimede keciboynuzu kuru yapiorm sbah aksam iciyo bende yiyorm hatta keciboynuzunu o kadar saglikli ki. Sperm sayisini arttirioms. Bide spermler sabah saatlernde daha canli oluyorms ignmden snra sabahda denicem artik.

canım rahatım zaten burda incir bulunmuyor canım markette(bakkal desem daha doğru tanımlamış olurum ) 3-5 tane içinde olan streçle kapatılmış kutulardaki var sadece. ondan da şifa değil ancak kanserojenler gelir gelse. aktar da yok zaten. yoksa ne diye aranayım internetten gider elimle seçerim bacım. küçük bir ilçedeyiz yani o yüzden netten siperişle almak istiyorum yoksa heyecandan değil.

pardon canım yaa onu duşunemedim kusura bakma.en dogrusunu sen biliyorsun.bulursun mutlaka netten olmazsa göndeririz :)

merhaba ben 27 temmuz 2015 de adet olmuştum. adetimin 3.günü jinekolojik muayene oldum kist çıkmadı çok şükür. adetimim 5. günü sabah akşam klomen kullandım. sonra tekrar doktora gittik ve 2 tane yumurtam oluşmuştu sağ ve solda ve ertesi gün yumurta çatlatma iğnesi vuruldum. ve ilişkş takvimi verdi 8-10-12-14-16 ağustos ve bugun 25 ağustos adet oldum. herşeye uymamıza rağmen hamile kalamadım. dün ağla ağla helak oldum.

3 ay aynı tedaviyi uygulayacak doktorum. yarın yine başlıyoruz.

bu dönemde ne yemeli nelere dikkat etmeliyiz

rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin.

bide amh yaptırmayı düşünüyorum aranızda yaptıran var mı?

doktoruma söyleyeceğim çünkü hiç bakılmadı amh sonucuma

Benim sorularima cvp veren kimse yok mu
Canim benim ben pkoluyum ve igneyi vuruldugmda tam onceki ayda oldugum gun adet oldum o kadar da 15gun sonrasinda heveslendim tutmustur diye falan sen adet olmamissn ama burda bi arkadasimzda senin gibiydi igne geciktirebiliyormus tarlusal tablet vermisti ona doktor sende istersen bi doktorunla konus yada usenmezsen test yaptr. Belki gec dollenme olabilir . boyle merakta kalmaktansa test yap ikilemden kurtul

amh yumurta yaşını gösteriyormuş.

6 sene çocuğu olmayıp bahçeci de tüp bebek yaptıran ve çocuğu olan bir tanıdığım

çikolata kisti aynı zamanda tüplerin birinde sıvı birikmesi olup şimdi hamile olan bir tanıdığıma yapılmış bu test

bana da mutlaka yaptır dedi iki side ısrarla doktordan iste yapmazsa dışarıda mutlaka yaptır dediler

amh düşük çıkar ise tüp bebekte olmayabiliyormuş. yumurta döllenme yapmıyormuş.

Üstüne görme olunca bel ağrısı oluyor mu
Belim ağrımaya başladı öğlen kahverengi lekelenme oldu bi kaç damla sonra pembemsi su gibi bi sıvı geldi ince bi pedi tam islattı.
Sonra da hic bisey yok simdi ama belim ağrıyo ama hic akıntım yok sizce üstüne görme olabailir mi lütfen cevap :)

Kiz senden benm gibi kafayi yicen :) hele sabret bi yarn olsun test yaparsn bizde oyle aman aman bi bilgili degiliz ki. Ben biraz cocuk gelisimi okudugum icin biliyorum o kadar :)

Üstünegörme olunca bel ağrısı oluyor mu
Belim ağrımaya başladı öğlen kahverengi lekelenme oldu bi kaç damla sonra pembemsi su gibi bi sıvı geldi ince bi pedi tam islattı.
Sonra da hic bisey yok simdi ama belim ağrıyo ama hic akıntım yok sizce üstüne görme olabailir mi lütfen cevap :)

Ayy hic sorma delirdim valla burda başına ağrılar girdi :) sabah nasıl olcak inş üstüne görmedir ya :)

Üstünegörme olunca bel ağrısı oluyor mu

Kizlar bugün hasta oldum doktor 5. Gün klomene başla dedi sabah alsam inşallah bir dahaki ayyy hamile olurum

fsh 7.47 çıktı en son

yumurtam oluşuyo büyüyo çatlatma iğnesi de vuruldum doktorum verdiği takvimede uyduk neden olmadı yine

2 kez daha 2 ay yani deneyecek aynı bu şekilde doktor

amh ye baktırmam gerektiğini söylüyolar

fsh yanıltabiliyomuş

2 tanıdığım a yapılmış

aşılama yada tüp bebekde olmaz amh düşük ise dediler

öyle mi?

mayıs 2014 den beri tedavi görüyorum

umutlarım tükendi artık

her ay adet olunca yıne olmadı dıe üzülüyorum

benden önce yada sonra evlenen herkes ya doğurdu ya hamile

evlatlık almayı düşünüyorum eşimi ikna edebilirsem

30 yaş şartı varmış onda da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…