- 25 Ağustos 2015
- 146
- 53
- 18
- 34
Bugun ignenin 13.gunu galiba 15gunden once net sonuc vermez diye dusunuyorum sen adet gnunu bekle bakalm olmazsan tekrarla testikızlar merhaba. ben 12 ağustos da çatlatma iğnemi oldum. adetim 30 ağustos da gelecek. tabii gelirse.... göğüslerimde çok ağrı ve şiddetli kasık ağrılarım ve batlamarım oluyor. yüzüm sivilce dolu. dün akşam dayanamadım kan testi yaptırdım beta 1.51 cıktımoralim bozuldu. ama doktorlar 1.51 negatif için yüksek bir değer diyorlar sizce fikri olan var mıdıır
Kesinle böyle zaman geçtikçe acısı biraz daha büyüyoAnne olmak isteyen bir kadın için,
Anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek…
Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek…
Hiç sebep yokken iki de bir ‘belki hamileyimdir’ deyip gidip test yaptırmak demek…
Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek…
Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek…
Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek…
Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek…
Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek…
Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek…
Anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek…
Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek…
Anne olamamak demek hiç bir zaman çekirdek aile fotoğrafında 3 kişi olamamak demek hiç bir zaman tam bir aile gibi olamamak,eksik hissetmek demek…
Bebek mağazalarının önünden bazen hızlıca geçmek, bazen de eşinden gizli gizli minik eşyalara bakıp, ağlamamaya çalışmak demek…
Arkadaş toplantılarında çocuğuyla ilgilenmeyen tek aile olmak demek…
Anne olamamak demek anne olamamanın acısını yaşayanların sözleriyle yazılarıyla avunmak demek…
Bir yerlerde benim gibi acı ceken var rabbim onlara da bana da ver demek…
Anne olamamak demek artık hayal kurmak istememek, hayal kurunca olamayacağını düşünerek kafadan silmesi zor olsa da sadece bir iki saniyeliğine kafadan atabilmek demek…
Anne olamamak demek hayata tutunma dalının olmaması demek..
Anne olamamak demek yalnız öleceğini düşünmek demek…
Anne olamamak demek rüyanda bebeğini gördüğün zaman seni uyandıranlara gıcık olmak demek…
Anne olamamak anne şarkılarında herhangi bir duygusal ortamda durduk yere ağlamak demek…
Anne olamamak her duyduğu karışımları yapmak demek…
Anne olamamak her ne olursa olsun umudunu kaybetmemek demek..
cocukistiyorum.com sitesinden alıntı okuduğumda çok duygulandım
Yazdigin her kelime de icim acidi gozumden akan yas yuzumu yakti. Cok kotu oldum. Allahim duy sesimizi ne olur canim cok yaniyor :'(Anne olmak isteyen bir kadın için,
Anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek…
Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek…
Hiç sebep yokken iki de bir ‘belki hamileyimdir’ deyip gidip test yaptırmak demek…
Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek…
Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek…
Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek…
Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek…
Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek…
Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek…
Anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek…
Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek…
Anne olamamak demek hiç bir zaman çekirdek aile fotoğrafında 3 kişi olamamak demek hiç bir zaman tam bir aile gibi olamamak,eksik hissetmek demek…
Bebek mağazalarının önünden bazen hızlıca geçmek, bazen de eşinden gizli gizli minik eşyalara bakıp, ağlamamaya çalışmak demek…
Arkadaş toplantılarında çocuğuyla ilgilenmeyen tek aile olmak demek…
Anne olamamak demek anne olamamanın acısını yaşayanların sözleriyle yazılarıyla avunmak demek…
Bir yerlerde benim gibi acı ceken var rabbim onlara da bana da ver demek…
Anne olamamak demek artık hayal kurmak istememek, hayal kurunca olamayacağını düşünerek kafadan silmesi zor olsa da sadece bir iki saniyeliğine kafadan atabilmek demek…
Anne olamamak demek hayata tutunma dalının olmaması demek..
Anne olamamak demek yalnız öleceğini düşünmek demek…
Anne olamamak demek rüyanda bebeğini gördüğün zaman seni uyandıranlara gıcık olmak demek…
Anne olamamak anne şarkılarında herhangi bir duygusal ortamda durduk yere ağlamak demek…
Anne olamamak her duyduğu karışımları yapmak demek…
Anne olamamak her ne olursa olsun umudunu kaybetmemek demek..
cocukistiyorum.com sitesinden alıntı okuduğumda çok duygulandım
Ben yaptirdim cNim gecen aylarda.temiz cikti sukur normal degerler yanimerhaba ben 27 temmuz 2015 de adet olmuştum. adetimin 3.günü jinekolojik muayene oldum kist çıkmadı çok şükür. adetimim 5. günü sabah akşam klomen kullandım. sonra tekrar doktora gittik ve 2 tane yumurtam oluşmuştu sağ ve solda ve ertesi gün yumurta çatlatma iğnesi vuruldum. ve ilişkş takvimi verdi 8-10-12-14-16 ağustos ve bugun 25 ağustos adet oldum. herşeye uymamıza rağmen hamile kalamadım. dün ağla ağla helak oldum.
3 ay aynı tedaviyi uygulayacak doktorum. yarın yine başlıyoruz.
bu dönemde ne yemeli nelere dikkat etmeliyiz
rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin.
bide amh yaptırmayı düşünüyorum aranızda yaptıran var mı?
doktoruma söyleyeceğim çünkü hiç bakılmadı amh sonucuma
AMH ı yaptirdim yaniBen yaptirdim cNim gecen aylarda.temiz cikti sukur normal degerler yani
canım bende klomen ve çatlatma ignesi kullandım.adetin 4.gunu klomen kullandım. ilacın bittiginin ertesi gunu doktora gittim.yumurta boyutunu ölçtu ve hesapladı ve şu gun şu saatte igneni yap dedi.Araştırmalarıma gore igneden öncede ilişki olması gerekiyormuş.yani içinde canlı sperm olması gerek.yani ben kendi yaptıgımı anlatayım.pazar gecesi ilişki oldu.pazartesi gunu Sabah 10 da ignemi yaptım.İğneden tam 36 saat sonrada ilişki olması gerekiyormuş.bende saati saatine ilişki oldu.( yani salı gecesi ) sonraki akşam olmadı.perşembe yine ilişki olması gerekiyordu ama eşim grip olmuştu malesef olmadı.Ama rabbime şukurler olsun ki 2 ilişki ile yumurta döllenmiş.Darısı herkesin başına inşallah.merhaba ben 27 temmuz 2015 de adet olmuştum. adetimin 3.günü jinekolojik muayene oldum kist çıkmadı çok şükür. adetimim 5. günü sabah akşam klomen kullandım. sonra tekrar doktora gittik ve 2 tane yumurtam oluşmuştu sağ ve solda ve ertesi gün yumurta çatlatma iğnesi vuruldum. ve ilişkş takvimi verdi 8-10-12-14-16 ağustos ve bugun 25 ağustos adet oldum. herşeye uymamıza rağmen hamile kalamadım. dün ağla ağla helak oldum.
3 ay aynı tedaviyi uygulayacak doktorum. yarın yine başlıyoruz.
bu dönemde ne yemeli nelere dikkat etmeliyiz
rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin.
bide amh yaptırmayı düşünüyorum aranızda yaptıran var mı?
doktoruma söyleyeceğim çünkü hiç bakılmadı amh sonucuma
canım ben igneden 10 , 12 ve 14. gunler kan testi yaptırmıştım ve sonuçlarım katlanarak gitmişti.yanılmıyorsam 10 gun yaptırdım testte 10, küsür bişey çıkmıştı.merak edersen eski yazılarımdan bulabilirsin.hayırlısı ile hamile kalırsın inşallah.kızlar merhaba. ben 12 ağustos da çatlatma iğnemi oldum. adetim 30 ağustos da gelecek. tabii gelirse.... göğüslerimde çok ağrı ve şiddetli kasık ağrılarım ve batlamarım oluyor. yüzüm sivilce dolu. dün akşam dayanamadım kan testi yaptırdım beta 1.51 cıktımoralim bozuldu. ama doktorlar 1.51 negatif için yüksek bir değer diyorlar sizce fikri olan var mıdıır
canım sen biran once test yaptır.yada evde kendin idrar testi yap bence.Kızlar ayin 8inde çatlatma iğnesi yapmıştım bu gün 18. Günüm dun adet olmam gerekiyordu bugün oldum sayılmaz aslında.
Normal adet gününde yaşadığım bel ağrısını hafif hissediyorum aksam üzeri bi kaç damla kahverengi akıntı oldu sonra pembemsi çok sıvı bi sıvı geldi
Ondan sonra yine az az kahverengi damlacıklar
Bildiğin adet sancısı cekiyim ama tabi daha hafif
Kan yok denecek kadar azdı
Neden olabilir acaba kist oluşmuş olabilir mi kist kanamayı bu denli azaltır mi ya da
Üstüne görme olabilir mi üstüne görme bu şekilde mi oluyo lütfen bu konuda biri bana yardımcı olsun ...
Benim 9.gun cuma test yapiym diyorum çıkar mı acabacanım ben igneden 10 , 12 ve 14. gunler kan testi yaptırmıştım ve sonuçlarım katlanarak gitmişti.yanılmıyorsam 10 gun yaptırdım testte 10, küsür bişey çıkmıştı.merak edersen eski yazılarımdan bulabilirsin.hayırlısı ile hamile kalırsın inşallah.
Hayatim 14.gunu bekle acele etme. 11gun cok erken ignenin etkisi 12gunde gidiyormusBenim 9.gun cuma test yapiym diyorum çıkar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?