Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Naptin nasilsin

Haber ver cnm ihsallah bebisin seninledir.benim de ayni hic bir sebep yok ama bebiste yok cok zor
.
Dun gece çok agrim oldu ve hastaneye gittim beta HCG degerim 0.22 yani gebelik olusmamis biri 27 mm biri 23 mm iki tane nur topu gibi kist olmuş ovitrelleye rağmen çatlama olmamis. Ama iğneden sonra çok sancim olmuştu sizce neden catlamadi aranizda boyle birşey yasayan var mi ??, yani simdi hicmi catlamicak neden catlamiyo ne yapmam lazim

Merhaba. İlk çatlatmak ignesinde 7.cm kist oluştu doktor ameliyat dedim kabul etmedim yumurtalima zarar verir DİE kendisinden adet oldum 28. Gün şimdiki doktoruna bunu anlattım tedaviye başlamadan en doğrusunu yapmisin dedi adetle atılır dedi ikincisinde ole tutmadı 3 .ye klomen değil direk bu doktor iğneye başladı sukur tuttu kismetse yarın kesesine bakilcak

Allah anali babali büyütsün inşallah isteyen herkese versin

Ben bilerek istemiyoruz diyorum. Herkes soruyo hani bebek diye. Sanki leylekler getiriyorda biz gonderiyoruz geri.....

ACİL ACİL
SELAM kızlar ben pazartesi aşılama yaptırdım şimdi çok az kahverengi leke geldi bu ay soldan yumurtlama olmuştu sol kasigim da ağrı var bu nedir sizce

merhaba canım iyi olmaya çalışıyorum çok şükür..sabah keseyi görmeye gttim dr un acil ameliyatı çıkmış akşam üzeri muayeneye gideceğim sende haber ver gelişmeleri
Şimdi doktordan geldim doktor kesen normal boyutta bir anormallik yok dedi haftaya kalp atışını duyalim dedi yalnız benim çatlamayan yumurtalarim hala duruo karnim 4 aylık hamlenin karnı gibi sis doktor panik yok dio sen kendininkine baktirsana SAT su nedicek sabırlı ol gider diyor zarar vermez diyorr bide benimkini hep altan bakiolar

sevindimn canım hadi darısı başıma , evet bende de kist var yani hepsi çatlamıştı iğnenin etkisyle tekrar yumurta oluşturdu o da kiste dönüştü heralde bana da dr geçer dedi sıvı birkimi falan da var ya aynen bana da ikiz mi bu kadar büyük diolar :))bakalım nasıl olacak,kese daha küçük olduğu için alttan bakıyorlar kalp atışnı duyacağın zaman büyümüş olur o zaman karından ultrasonla bakar canım

Benim şuan hesaplayinca 4+2 seninki de 4+4 olmalı ikinci gün ondesin cnm seninki de gorurnur doktor şuan tek gözüküyor kese ama aynısı geçen haftada gözükmüştü minik siyahlık benimkii kandan önce görmüşlerdi gebeliği sende gozukmedimj

canım benim kandaki değer 500 iken yani geçen c tesi rahime baktığında kese var gibi ama tam bellli olmaz dedi seninki gibiydi. kocaman kistim var onlar daha çok barizdi bat dün dü 4+4 mü oluyor

canım benim kandaki değer 500 iken yani geçen c tesi rahime baktığında kese var gibi ama tam bellli olmaz dedi seninki gibiydi. kocaman kistim var onlar daha çok barizdi bat dün dü 4+4 mü oluyor
Pardon tam seninki 4haftalik benim bat ayın 24 duydu gözükür inşallah haftayada inşallah kalp atışını duyarız Allahın izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…