canım 9 çok çok erken ignenin etkisi gitmemiş olur. benim 10. gun bile erkendi ama ben 2 gun ara ile 3 defa test yaptırdım.salı yada çarşamba gunu yap derim ben.Benim 9.gun cuma test yapiym diyorum çıkar mı acaba
Pazartesi yapıyım artık canım çok merak ediyorum dayanamam ki o kadarcanım 9 çok çok erken ignenin etkisi gitmemiş olur. benim 10. gun bile erkendi ama ben 2 gun ara ile 3 defa test yaptırdım.salı yada çarşamba gunu yap derim ben.
bende senin gibi dayanamamıştım :) çok iyi anlıyorum. o zaman hiç moralini bozma.sonuç 5 ve üzeri çıkarsa ( ki inşallah çıkar ) 2 gun sonra tekrar test yaptır katlayarak yukselmişse allahın izniyle hamilesindir.Pazartesi yapıyım artık canım çok merak ediyorum dayanamam ki o kadar
Ins canım dayanabildigim yere kadar beklicem artıkbende senin gibi dayanamamıştım :) çok iyi anlıyorum. o zaman hiç moralini bozma.sonuç 5 ve üzeri çıkarsa ( ki inşallah çıkar ) 2 gun sonra tekrar test yaptır katlayarak yukselmişse allahın izniyle hamilesindir.
Al benden de o kadar hep bi adrenalin içerisindeyim yoruldum ama ya hadi bakalim bu sefer hayırlı haberlerini alırız insPazartesiden sonra bende tekrar gun sayacam wuhu yine adrenalin yine heyecan hayatim hep bi atraksyonlu :) artik siyiriyorum gitgide :) :)
İnsallah bakalim vala bi gun heyecandan gik diye gidecem :)Al benden de o kadar hep bi adrenalin içerisindeyim yoruldum ama ya hadi bakalim bu sefer hayırlı haberlerini alırız ins
Bebisler gelmeden hic bi yere gitmek yok :)))İnsallah bakalim vala bi gun heyecandan gik diye gidecem :)
UmarimBebisler gelmeden hic bi yere gitmek yok :)))
Çok Nazlı çıktılar bi gelselerdi HayırlısıylaUmarimbu ay geleydi de rahatlayaydm :)
Cnm sana ne dedimdr 3 tane kese gördü ne dionuz şaka gibi
canım her hafta kontrole gel dedi hangisi yaşar belli değil şimdilik 3 kese var dedi 3. yü kayle alıp ultrosan görüntüsü vermediCnm sana ne dedimdeğerlerin yüksek çoğul galiba dedim hadi bakalım hayırlısı maşallah massalahh kalp atışlarına nedeni peki cnmm
sağol canım allah razı olsun du aedin nolurWooooowwwwww harikkaaaa ya bi tasla uc kusss :) ya hepsi yasasin yasik amacok sevindim vala ya hadi bakalm bari ikisi kalsa dimiii ikiz annesi olursuunnn ne guzelll
Duaların seninle hayirlisiyla sonuçlandıran Rabbim çok gusel yacanım her hafta kontrole gel dedi hangisi yaşar belli değil şimdilik 3 kese var dedi 3. yü kayle alıp ultrosan görüntüsü vermediikisini verdi ,ne yaptın tuğba ben 3 ünü nasıl sonuna kadar götürecem dedi
rabbim sağlıklı sıhhatli olacaksa 3 ünü de hayat versin rabbim en iyiisni bilir bizim elimizden dua dan başka bir şey gelmez duanızı eksik etmeyin lütfen
Etmez miyiz tabiki de ederiz. Rabbim ucune de can verir insallahhsağol canım allah razı olsun du aedin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?