Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Pazartesi yapıyım artık canım çok merak ediyorum dayanamam ki o kadar
bende senin gibi dayanamamıştım :) çok iyi anlıyorum. o zaman hiç moralini bozma.sonuç 5 ve üzeri çıkarsa ( ki inşallah çıkar ) 2 gun sonra tekrar test yaptır katlayarak yukselmişse allahın izniyle hamilesindir.

Ins canım dayanabildigim yere kadar beklicem artık

Pazartesiden sonra bende tekrar gun sayacam wuhu yine adrenalin yine heyecan hayatim hep bi atraksyonlu :) artik siyiriyorum gitgide :) :)

Wooooowwwwww harikkaaaa ya bi tasla uc kusss :) ya hepsi yasasin yasik ama cok sevindim vala ya hadi bakalm bari ikisi kalsa dimiii ikiz annesi olursuunnn ne guzelll

Cnm sana ne dedim değerlerin yüksek çoğul galiba dedim hadi bakalım hayırlısı maşallah massalahh kalp atışlarına nedeni peki cnmm
canım her hafta kontrole gel dedi hangisi yaşar belli değil şimdilik 3 kese var dedi 3. yü kayle alıp ultrosan görüntüsü vermedi ikisini verdi ,ne yaptın tuğba ben 3 ünü nasıl sonuna kadar götürecem dedi

rabbim sağlıklı sıhhatli olacaksa 3 ünü de hayat versin rabbim en iyiisni bilir bizim elimizden dua dan başka bir şey gelmez duanızı eksik etmeyin lütfen

Duaların seninle hayirlisiyla sonuçlandıran Rabbim çok gusel ya ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…