Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

meraba bende 10 aylık evlıyım pkoluym tedavı gruyorm hic korunmedık 13 aguststa klomen kllandm bnde 26 agstos ılk ıgnemı oldm ve bklıyorm sızce ne olr

doktor 4 yumurtan var ddı ve bn ne ypacgmı blmıorm cok dsünüyrm bu ıgnneden snra neler oluyo yumurtalar ne kdr cnlı kalıo

doktor 4 yumurtan var ddı ve bn ne ypacgmı blmıorm cok dsünüyrm bu ıgnneden snra neler oluyo yumurtalar ne kdr cnlı kalıo
Canim senin suan yapacagin bise yok. Sancin oldugu zaman yumurtalarin catliyordur.iliski saatleri onermistr doktor sana bekliceksin insallah bebisin tutunur sana 4 yumurta cok iyi birinden birine tutunur umarim. 14bekle test yaptir

Normalde yumurta sayısı kac oluyrkı cnm dun gece ddı snra gun asırı 1 hafta ddı canım agrı oluyo evet sızı gbı bı saga bı sola grıyo bu neden acaba catladgı ıcnmı

bıde bn progestan kllanıyrm suan onu kllandgm ıcn eylul 2de olmam lazm ıgneyı 26 agstosta oldm ne zaman bellı olr snc adetm

bıde bn progestan kllanıyrm suan onu kllandgm ıcn eylul 2de olmam lazm ıgneyı 26 agstosta oldm ne zaman bellı olr snc adetm
Canim benim tek yumurtam olusmusti gecen ay ama tutmadi ne kadar cok yumurta o kadar tutma olasiligi. İgneyi vurduktan 14 gun sonra kanda gebelik belli oluyor. Benim negatfti ve tam gunumde adet oldum.

hala tedavıye devam edıyo msn cnm pko varmı snde bndevar ve dzensz adet oluyrm ıdrarda ne zmn bllı olr

Aynen bende pkoluyum ve ileri derece yani yumurtalar inatci buyumuyo gecen ay 1 tane buyumustu bu ay ilacin dozunu arttirdk ama hissediyorum iki tarafda da buyudu bu ay. Devam ediyorum tedaviye pazartesi igne olacam Allah izin verrse ama cok yoruldum yiprandm bu ay da tutmazsa ara vermeyi dusunuyorumm psikolojik olarak cok zarar goruyorum..

Ben 3 ay da bi adet oluyirdm ama iki aydir duzenliyim igneden dolayi o da. Kimi ignenin 14.gunu idrarda silik cizgi goruyo ama genelde kanda cikiyor

:)) hayırlı olsun canım , inşallah hepsini kucağına sağlıcakla alırsın , bir tane çatlatma iğnesi mi olmuştun?

bende oyleym cnm bnd ecok zor drumdaym bnmle brlkte dgunu olan bnden cook snra evlenenlern ble oldu bna herks hala nıe yk dıo sevıyesz sakalar syluyorlar bnde bıktm bnlardn o yuzdn ck ıstyrm cok zor bı drum rabbım hepımızın yardmcısı olsn

benımde 4 yumurtam olsmus dun ıgnemı oldm dktora tekrar ne zmn gdecgm bna su gun gel demedı

Canim igneyi yeni olmussun igneden 36 saat sonra catliyor yumurta ignenin 14.gunu test yaptr negatfse bkle 16gun yinr yaptr. Yine negatfse zaten 19.gun adet olursun. Bana adet olmazsan gel olursan da 3.gun gel demisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…