- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 133
- 37
Aaaa süper ya çok sevindim ins hep sağlıklı dogar çok güzelllhangisi yaşar belli değil ama şimdilik 3
Umarim hayirlisi olur dua et ve bekle canimmeraba bende 10 aylık evlıyım pkoluym tedavı gruyorm hic korunmedık 13 aguststa klomen kllandm bnde 26 agstos ılk ıgnemı oldm ve bklıyorm sızce ne olr
Canim senin suan yapacagin bise yok. Sancin oldugu zaman yumurtalarin catliyordur.iliski saatleri onermistr doktor sana bekliceksin insallah bebisin tutunur sana 4 yumurta cok iyi birinden birine tutunur umarim. 14bekle test yaptirdoktor 4 yumurtan var ddı ve bn ne ypacgmı blmıorm cok dsünüyrm bu ıgnneden snra neler oluyo yumurtalar ne kdr cnlı kalıo
Canim benim tek yumurtam olusmusti gecen ay ama tutmadi ne kadar cok yumurta o kadar tutma olasiligi. İgneyi vurduktan 14 gun sonra kanda gebelik belli oluyor. Benim negatfti ve tam gunumde adet oldum.bıde bn progestan kllanıyrm suan onu kllandgm ıcn eylul 2de olmam lazm ıgneyı 26 agstosta oldm ne zaman bellı olr snc adetm
:)) hayırlı olsun canım , inşallah hepsini kucağına sağlıcakla alırsın , bir tane çatlatma iğnesi mi olmuştun?canım her hafta kontrole gel dedi hangisi yaşar belli değil şimdilik 3 kese var dedi 3. yü kayle alıp ultrosan görüntüsü vermediikisini verdi ,ne yaptın tuğba ben 3 ünü nasıl sonuna kadar götürecem dedi
rabbim sağlıklı sıhhatli olacaksa 3 ünü de hayat versin rabbim en iyiisni bilir bizim elimizden dua dan başka bir şey gelmez duanızı eksik etmeyin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?