Bana doktor 12 saat sonra iliski dedi amaCanim igneyi yeni olmussun igneden 36 saat sonra catliyor yumurta ignenin 14.gunu test yaptr negatfse bkle 16gun yinr yaptr. Yine negatfse zaten 19.gun adet olursun. Bana adet olmazsan gel olursan da 3.gun gel demisti.
Bide bu igne adeti geciktirirmiInsallah olmazsin ya ins ins kac yumurtan olmustu snin bide yumurtalar catladgini nasil anlayacaz
Peki kac yumurta olusmustu bde pko varmi sndecanım bende klomen ve çatlatma ignesi kullandım.adetin 4.gunu klomen kullandım. ilacın bittiginin ertesi gunu doktora gittim.yumurta boyutunu ölçtu ve hesapladı ve şu gun şu saatte igneni yap dedi.Araştırmalarıma gore igneden öncede ilişki olması gerekiyormuş.yani içinde canlı sperm olması gerek.yani ben kendi yaptıgımı anlatayım.pazar gecesi ilişki oldu.pazartesi gunu Sabah 10 da ignemi yaptım.İğneden tam 36 saat sonrada ilişki olması gerekiyormuş.bende saati saatine ilişki oldu.( yani salı gecesi ) sonraki akşam olmadı.perşembe yine ilişki olması gerekiyordu ama eşim grip olmuştu malesef olmadı.Ama rabbime şukurler olsun ki 2 ilişki ile yumurta döllenmiş.Darısı herkesin başına inşallah.
İnş olmam canım benim ilk denemem ve 1 tane sol tarafta yumurtam vardi ben akintidan ve sol tarafta batmalar oluyodu ordan anladim catladiginiInsallah olmazsin ya ins ins kac yumurtan olmustu snin bide yumurtalar catladgini nasil anlayacaz
Bana igneden bi gun once iliski onerdi bide ignden bi gun sonra iki gun ust uste sonra bi bos bi dolu sekilde ama tabiki biz sadece iki gun birlkte olabildm dier gun ben merdivenden dustum bisey yapamadik 16 gunBana doktor 12 saat sonra iliski dedi ama
Keseden once takipte doktor kac yumurta olmus ddiYa benim karnimda acayip sislik oldu nedennnnn
canım çatlatma iğnesinden mi bahsediyorsunYardim edin nolur bu igne sizdede sisik yaptimi karnim hamile gbiiii
Bugun ignenin 13.gunu galiba 15gunden once net sonuc vermez diye dusunuyorum sen adet gnunu bekle bakalm olmazsan tekrarla testi
bende oldu şişkinlik. hatta tüüm gebelik belirtileri vardı. kendimi heveslendirdim. ama sonuç negatif... tab şöyle bir durum da var adet hala gelmediYardim edin nolur bu igne sizdede sisik yaptimi karnim hamile gbiiii
Benim adetim yakin 2 sinde gnum dluyo 4 yumurtam glsmis ignemi oldm senin kac yumurtan vardi sislik ne zaman gtti yada gdiyomubende oldu şişkinlik. hatta tüüm gebelik belirtileri vardı. kendimi heveslendirdim. ama sonuç negatif... tab şöyle bir durum da var adet hala gelmedi
2 tane gelişmişti. son 3 gündür şişkinliğim yok. benim iğneden sonra 1 hafta ciddi kasık ve bel ağrım da olmuştu. yüzüm sivilce doldu ucuk bile çıkardım. hatta adetim bile gelmedi hala ama bebek de yok.... doktor gelmesi lazım diyor ama muaye edecek artıkBenim adetim yakin 2 sinde gnum dluyo 4 yumurtam glsmis ignemi oldm senin kac yumurtan vardi sislik ne zaman gtti yada gdiyomu
İgne geciktirebiliyormus adeti ben tam gunumde olmustum insallah kist olusmamistr.Adet günüm geçti şuan ama hala gelen yok bugün test yapıldı tekrar sonuç 0,83 cıktı
Sen igneyi biraz gec olmamis misin? Benim bildgm adetin 13 yada 14. Gunu vuruyorlar. Seninkini adetine 1 hafta kala vurmus. Yumrta catladiktan 14gun sonra adet oluyorsun bebek yoksa tabi. Sen ayin 2 sinde adet olmazsin bence bebek yoksa ki insallah vardir ayin 10undan snra falan olursn buyuk ihtimalHm anladm bnmde var agri ama blmiyrm snic ne olack adetim 2 snde igne 26 snda oldm ne zmn adt olrm nparm blmiyrm ne olck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?