Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Kızlar gece 3 de karnimda adet olacak gibi ağrıyla uyandım ama olmadım sabaha kadar bekledim oldum olucam diye hic uyuyamadim artık kafayı yiyicem ya çok zormuş şu 3 günde gecseydi 14.gun dedigi an test yapicam

Insallah olmazsin ya ins ins kac yumurtan olmustu snin bide yumurtalar catladgini nasil anlayacaz

Peki kac yumurta olusmustu bde pko varmi snde

Bana doktor 12 saat sonra iliski dedi ama
Bana igneden bi gun once iliski onerdi bide ignden bi gun sonra iki gun ust uste sonra bi bos bi dolu sekilde ama tabiki biz sadece iki gun birlkte olabildm dier gun ben merdivenden dustum bisey yapamadik 16 gun

bende oldu şişkinlik. hatta tüüm gebelik belirtileri vardı. kendimi heveslendirdim. ama sonuç negatif... tab şöyle bir durum da var adet hala gelmedi
Benim adetim yakin 2 sinde gnum dluyo 4 yumurtam glsmis ignemi oldm senin kac yumurtan vardi sislik ne zaman gtti yada gdiyomu

Benim adetim yakin 2 sinde gnum dluyo 4 yumurtam glsmis ignemi oldm senin kac yumurtan vardi sislik ne zaman gtti yada gdiyomu
2 tane gelişmişti. son 3 gündür şişkinliğim yok. benim iğneden sonra 1 hafta ciddi kasık ve bel ağrım da olmuştu. yüzüm sivilce doldu ucuk bile çıkardım. hatta adetim bile gelmedi hala ama bebek de yok.... doktor gelmesi lazım diyor ama muaye edecek artık

Hm anladm bnmde var agri ama blmiyrm snic ne olack adetim 2 snde igne 26 snda oldm ne zmn adt olrm nparm blmiyrm ne olck

Hm anladm bnmde var agri ama blmiyrm snic ne olack adetim 2 snde igne 26 snda oldm ne zmn adt olrm nparm blmiyrm ne olck
Sen igneyi biraz gec olmamis misin? Benim bildgm adetin 13 yada 14. Gunu vuruyorlar. Seninkini adetine 1 hafta kala vurmus. Yumrta catladiktan 14gun sonra adet oluyorsun bebek yoksa tabi. Sen ayin 2 sinde adet olmazsin bence bebek yoksa ki insallah vardir ayin 10undan snra falan olursn buyuk ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…