- 25 Ağustos 2015
- 146
- 53
- 18
- 34
inşallah.... ama bu sefer fazla yıktı beniİgne geciktirebiliyormus adeti ben tam gunumde olmustum insallah kist olusmamistr.
Bende gecen ay cok inanmistim tamam dedim kesin hamile kalacam hele ki 14gun gecti adet olmadim ya uuu dedim hadi bakalmm amaan sonra bi baktm gunumde adet oldum. Bu ay yine ayni actioninşallah.... ama bu sefer fazla yıktı beniinanmıştım bu ay
ya ne bileyim insan daha %50 ihtimal olsa bile inanıyor umutlanıyor hayaller kuruyor........ ama sonuç hüsran.... dün gece öğrendim bende negatif olduğunu, görünce tek kelime edemedim. düğümlenip kalıyor hepsi........Bende gecen ay cok inanmistim tamam dedim kesin hamile kalacam hele ki 14gun gecti adet olmadim ya uuu dedim hadi bakalmm amaan sonra bi baktm gunumde adet oldum. Bu ay yine ayni actionama bu ay umudm yok pazartesi gidcem bakalm tutar mi tutmaz mi gorecem
Aynen bide bana esim telefonda soylemisti ona tamam deyip kapattim telefonu bi agladim anlatamam kipirdayamadim yerimden esime msj attim dedim ozur dilerim sana bebek veremiyorum yapamiyorum olmuyor paralarimz hep bosa gidiyor sen butun gun calisip yorulup geliyorsun para kazaniyorsn onlarda hep hastaneye gidiyor cok ozur dilerim askim yazdim yolladim. Sonra beni aradi kizdi ben calisiosam ikimz icin calisiorm bu paranin nereye gittigi onemli degil bebegmz icin istersek trilyonlar harcarz ama o geldignde hepsini unuturz sen uzulme guzel karim olmazsa dunyanin sonu degil ben seni cocuk icin sevmiyorum ki falan dedi de rahatlamistm. İyi ki anlayisli bi esim ve ailesi var onlara karsi kendimi cok mahcup hissediyorumya ne bileyim insan daha %50 ihtimal olsa bile inanıyor umutlanıyor hayaller kuruyor........ ama sonuç hüsran.... dün gece öğrendim bende negatif olduğunu, görünce tek kelime edemedim. düğümlenip kalıyor hepsi........
Allah daim etsin canım mutluluğunuzu....Aynen bide bana esim telefonda soylemisti ona tamam deyip kapattim telefonu bi agladim anlatamam kipirdayamadim yerimden esime msj attim dedim ozur dilerim sana bebek veremiyorum yapamiyorum olmuyor paralarimz hep bosa gidiyor sen butun gun calisip yorulup geliyorsun para kazaniyorsn onlarda hep hastaneye gidiyor cok ozur dilerim askim yazdim yolladim. Sonra beni aradi kizdi ben calisiosam ikimz icin calisiorm bu paranin nereye gittigi onemli degil bebegmz icin istersek trilyonlar harcarz ama o geldignde hepsini unuturz sen uzulme guzel karim olmazsa dunyanin sonu degil ben seni cocuk icin sevmiyorum ki falan dedi de rahatlamistm. İyi ki anlayisli bi esim ve ailesi var onlara karsi kendimi cok mahcup hissediyorum
Amin canim hepimizin insallah. Aynen o bu kadar iyi olmasa ben kafayi yerdim onun rahatligi benide rahatlatiyor. Bazen onun bu kadar iyi olmasi benim agirima gidiyor. Ben naptim diyorum bunu hakedecekAllah daim etsin canım mutluluğunuzu....
Zaten anlayışlı eşlerimiz olmasa hiç çekilmez bu psikoloji
bende 26 sında oldm ıgnemı adetım 3 unde fln olacak testte snuc ne zmn ckar szce bde kac yumurtanz olstu sznMerhaba kızlar . Bugün 8 gün oldu ığnemi olalı.. Bu ilk denemem. Testde iki çizgi çıkıyor ve karnımda şişlik var,halsizimde .. Sizde nasıl geçdi bu süreç ? Sonuç?
ac yumurtan vardı canm gebe kaldınCnm,seni üzmek istemem ama iğnenin etkisi 14 güne geçıyor. bende 15ci günde hrm idrarda hem kanda çıkmıştı artıkama ben çoğul gebelikten şupheleniyorum,galiba ikiz bendeki.belkide onun için çıkmıştı.sen yine de reglinin geçmesini bekle ,dualarım seninle
sen kac yumurtyla gbe kldn cnmaminnnnn inşallah sağlıkla sıhhatle inşallah
kac yumurtan vrdı cnm ben 26 sında ıgne oldum 4 yumurtam olsmus 3 unde adet gnm ama neler olck blmıorm bklıyorm pko var bde bnde progestan tedavısı kllnıyrmsağol canım allah razı olsun du aedin nolur
kac yumurtan vardı cnm bnde beklıyrn 26 sındda oldum ıgnemı bklıyrm yaaaŞimdi doktordan geldim doktor kesen normal boyutta bir anormallik yok dedi haftaya kalp atışını duyalim dedi yalnız benim çatlamayan yumurtalarim hala duruo karnim 4 aylık hamlenin karnı gibi sis doktor panik yok dio sen kendininkine baktirsana SAT su nedicek sabırlı ol gider diyor zarar vermez diyorr bide benimkini hep altan bakiolar
benim toplamda bi 10 yumurta vardı heralde klomen değil iğne tedavisine geçmiştim ben ama tüplerin biri tıkalıydı açık taraftaki yumurtaların hepsi tuttu gibi :)) kısmet bakalım kalp atışlarını duyayım içim rahatlicak şu an ben hala inannamıyorum bebeğim olacağınakac yumurtan vrdı cnm ben 26 sında ıgne oldum 4 yumurtam olsmus 3 unde adet gnm ama neler olck blmıorm bklıyorm pko var bde bnde progestan tedavısı kllnıyrm
Merhaba 4 5 tane yumurta vardi 1 tanesi tutmus seninkini söylemedini doktorkac yumurtan vardı cnm bnde beklıyrn 26 sındda oldum ıgnemı bklıyrm yaaa
Satunun dediği gibi bende belirti yok sadece catlamayanlar kist oluştu karın ağrısıyla gittim bebek hiç aklımda yoktu yine tutmadı dedim tutmuş belirti falan yok şuan sadece gaz ve sürekli geceleri w.c cikiorum bende kalp atışını duycam Allah izniyle bu haftaMerhaba 4 5 tane yumurta vardi 1 tanesi tutmus seninkini söylemedini doktor
masallah cokmus bnm 4 tne pko vr bnm 3 unde gnm dluyo adet olmam lazm ıgneyede 9 undsa 14 gn oluyo nrmal adet gnum gcerse bu hamıleym dmekmı bu ıgne edetı gecktrr mı npayımbenim toplamda bi 10 yumurta vardı heralde klomen değil iğne tedavisine geçmiştim ben ama tüplerin biri tıkalıydı açık taraftaki yumurtaların hepsi tuttu gibi :)) kısmet bakalım kalp atışlarını duyayım içim rahatlicak şu an ben hala inannamıyorum bebeğim olacağına
sizin daha çok erken 6 gün olmuş şimdi test yaptrsanız bile iğnenin etkisi ile pozitif olur 14 gün geçmesini bekleyin o zaman test yapın..belirtilere aldırmayın kendinizi kafanızı yormayın..herkeste farklı çünkü bende gebeliğe dair hiç bir belirti yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?