Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Canim igneyi yeni olmussun igneden 36 saat sonra catliyor yumurta ignenin 14.gunu test yaptr negatfse bkle 16gun yinr yaptr. Yine negatfse zaten 19.gun adet olursun. Bana adet olmazsan gel olursan da 3.gun gel demisti.
arkadaşlar size tavsiyem igneyi yapmadan once ilişki mutlaka olsun.igneyi yaptıktan sonrada tam 36 saat sonra tekrar ilişki olsun.
iğneden once ilişki olmasının önemi; yumurta çatlamadan içerde canlı sperm bulunması gerekiyor.

ıns vrdr ya ın olr 4 yumurtm var tutarmı blmıorm yaaa bklemek cccoook zor

Kızlar gece 3 de karnimda adet olacak gibi ağrıyla uyandım ama olmadım sabaha kadar bekledim oldum olucam diye hic uyuyamadim artık kafayı yiyicem ya çok zormuş şu 3 günde gecseydi 14.gun dedigi an test yapicam
canım hayırlısı olur inşallah senin bu sancıların..

masallah cokmus bnm 4 tne pko vr bnm 3 unde gnm dluyo adet olmam lazm ıgneyede 9 undsa 14 gn oluyo nrmal adet gnum gcerse bu hamıleym dmekmı bu ıgne edetı gecktrr mı npayım
iğne adeti geciktermez adeti günü gününe oluyorsun çok nadir geciktirdiği..ama senin çatlatma iğnen geç olmuş gibi bilemicem ben hani bende hiç öyle olmamıştı..mesala 26 temmuz adet 30. klomen başlanır 6-7 gün neyse büyümesine göre yapar sana maksimium 6-7 hadi 10 u olsun çatlatır adet tarihi 26 ya daha çok kalması lazım 16 gün kalması lazım adete senin bu gün 6. günün 3 gün sonra adet tarihin hani olur mu bilemedim 14 gün en az diye biliyorum

bolmıyorumkı bn gnunde gdemedm dktr yktu gnu gctı gttm ama 4 yumurta glsms ddı ve o gn ıgne yptılar blmıyrmkı yaaa nlck pkı

F Ftm1217 canım yazdığım yarım gitmiş. bende pko yok çok şukur.2 yumurtam oluşmuştu. 10 haftaya kadar ikiz gebelikti ama 10. haftadan sonra bebeklerimden biri gerilemeye başladı.şuan tek bebegim çok şukur saglıklı yaşıyor içimde. rabbim herkese kısmet eder inşallah.

canım üçüzlerin hayırlısı olsun. inşallah dediğin gibi hepsi saglıklı olur.allah yardımcınız olsun canım.

canım üçüzlerin hayırlısı olsun. inşallah dediğin gibi hepsi saglıklı olur.allah yardımcınız olsun canım.
ayy 3 üz dedi daha alışamadım canım düşüncesine bile kalp atışlarını duyana kadr da inanamayacağım varlıklarına heralde rabbim kaç tanesine can verirse kabulum ..çok teşekkür ederim Allah razı olsun

ayy canım saglıklı olsunlarda.benimde ikizdi gebeliğim ama şimdi tek.kendine çok dikkat ve çok iyi bak.seni strese sokacak, moralini bozacak şeylerden uzak dur.

Tşk ederim atlaticam ins
tabiki atlatıcaksın.benim en umutsuz oldugum ay hamile kaldım.klomeni kullandım.igneyi yaptım.igneden bir gece once ilişki oldu.sonra ignenin 36 saatinde ilişki oldu.ertesi gunu boş geçip sonraki gun yine ilişki olması gerekiyordu ama eşim grip olduğu için yapamadık.bu ay boşa gitti hayatta olmaz diyordum.o yuzden çok rahattım valla hiç stresim yoktu nasıl olsa tutmaz diye.aaaa o ay hamile kaldım hemde ikiz :) o yuzden kafanı takmaaaaa bak neler oluyor.

ayy canım saglıklı olsunlarda.benimde ikizdi gebeliğim ama şimdi tek.kendine çok dikkat ve çok iyi bak.seni strese sokacak, moralini bozacak şeylerden uzak dur.
hadi ya başın sağolsun canım..alacak nefesi yokmuş demek ki rabim kalanı bağışlasın sana..çalışıyorum stres var tabi ama kendimi de harap etmiyorum ailem eşim çok destek oluyor Allah razı olsun hepsinden iyim şimdilik yazarım gelişmeleri kaç tanesinin yaşadığını

Çok tsk ederiim canım pes etmicem olana kadar denicem rabbim ne zaman kısmet ederse artık

sagol canım benim. dediğin gibi rabbim kalana uzun ve saglıklı bir ömür verir inşallah. inşallah senin yavrularında saglıklı olur. herşey allahtan.bende çalışıyorum boşver takma hiçbişeyi 3 taneyle nasıl başedeceğini duşun.mutlaka yaz haberleşelim.

benım
4 yumurtm vr cnm 26 snda ıgne oldm 14 gn bkleyecm ya snc ıcn dktora ne zmn gdeym

Bise dicem benim yumurtam gelismemis artik klomene cevap vermiyor yumurtalklarim ve esimdede sperm hareketsizligi var ilac kullanack bugun . doktor bana direk asilamaya gecin dedi ama bizim hastanede yok dedi iyi de klomen cevap vermiyorsa igneye gecirmesi gerekmiyor muydu ben bise anlamadim baska hastaneye gidcem artik bu doktorda tirt cikti ya offf ah mersin ah orda olaydim butun doktrlari taniyordum hemen hemenn yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…