Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

bencede yarın ılk ıs bn olsam baska doktora gdersım

bakar mısın canım adetıme 3 gn var ıgne oldm ya 14 gun olmasına 9 gun var belm agrıo ve sıvılce cktı sızce adet olr myum ne bu

canım bısey soracam bnm adetıme 3 gun var ıgnenın 14 gun olmasına 9 gun var sıvılcelerm cktı ve bl agrım oluyo ara ara snce bu adet blrtısımı adt olrmuyum

canım bndede sıvılce ckmaya basladı adetıme 3 gun ıgnemın 14 gnu dldrmasına 9 gn vr adet olr mym snce snın nyle snclandı

seren çok üzüldüm ya ama kuzum dinlemiosun sen bizi bu ay bile klomen gereksizdi sana iyi bir dr bulursun inşallah eşine de başla şimdiden keçiboynuzu vs kürlerine 2-3 ayda anca etkisini gösterir çünkü sende br yumurta olsa dahi eşinin spermleri önemli Allah yardımcın olsun canım inşallah iyi bir dr bulabilirsiniz

Bulduk bitane bu ay bi dinlenim ona gidcez Allah izin vrrirse

bnde bugun bı dktora gttm gerı zekalı cıktı nıe gldn dıo bklıckmısım kntrl flan etmedı

Ya var ya sinir oluyorum doktorlara.bnmkidr igneye gecirtmeden asilamaya gec dedi bana kiz daha hsgm bile cekilmedi yahu nasi hastanesin sen Allah Allah

ya adet blrtlerm vr krkuy
rmmmm

ya adet blrtlerm vr krkuy

rmmmm
ne diyebilirim ki canım inşallah adet olmazsın..yanlız bu kadar kendini dinleme adet belirtisi dediğin gebelik olabilir gebelik zannedersin adet olursun biraz sabret çok heyecanlısın

ne diyebilirim ki canım inşallah adet olmazsın..yanlız bu kadar kendini dinleme adet belirtisi dediğin gebelik olabilir gebelik zannedersin adet olursun biraz sabret çok heyecanlısın
her ay umıtlenıyrm snra uzuluyrm smdıde krkuyrm elmde deıl ck ıstyrm cnm npıyım ya ck zor dktra gttm bkmadı ıgneden snra 14 gn olana kdr gdlmıomu dktra

her ay umıtlenıyrm snra uzuluyrm smdıde krkuyrm elmde deıl ck ıstyrm cnm npıyım ya ck zor dktra gttm bkmadı ıgneden snra 14 gn olana kdr gdlmıomu dktra
bakması lazım çatlamış mı die en azından..14 gün iğnenin etkisi anca geçiyor ki gebelik oluşsa dahi kese bile oluşmadığından dr lar 14 günün sonunda da bakmıyor adet günün geçip 5 haftalık olunca kese oluşuyor..

üzülme, bu kadar strese senin vücudun ne yapsın ters tepki yapar sakin ol biraz olacağı varsa çoktan tutmuştur olmamışsa da Allah ın taktiri olumlu düşün olumlu olsun..yine söylüyorum çok kendini dinleme.

canım bısey soracam bnm adetıme 3 gun var ıgnenın 14 gun olmasına 9 gun var sıvılcelerm cktı ve bl agrım oluyo ara ara snce bu adet blrtısımı adt olrmuyum
Bak bende böle adet olcm sıralarda ole göğüs agrim sivilce akıntı falan olmazdı tek adet belirtim hafif kaşık sancim olurdu ama ignenin 10. gunune doğru yuzumde sivilce çıkmaya başladı halsizlik ve en önemli belirtim cokk gazdi ve hala geçmedi şuan aman aman kaşık agrim bel agrim yok tek geçmeyen gaz problemin bende sadece iki kere beraberlik oldu onun üstüne sadece 11 12 gün geçti DİE hesapladim ona rağmen iğne ve kanda hemen çıktı ben ilkez kulanmadim iğne ve hapı onlarda 7gun sonrada yapsam 15 gun sonrada idrarda falan çıkmıyordu bunda hemen 12. Gün 13. Ğun kanda ve idrarda çıktı hemen

bn
m yarn adet gnum doluyo nm ne zmn test yapaym cnm

bn

m yarn adet gnum doluyo nm ne zmn test yapaym cnm
Herkesin bünyesi farklı iğnenin 14. Günü bir sağlık ocağına yada imkânın varsa özel bir hastaneye kendi doktorunlar uğraşmak istemiyorsan ben özelde 30 TL baktirdim betama iki saatte çıktı sonuç zatı benim 13.gün 109 çıkmıştı adetime 6 gün vardı ilakki seninki de çıkar cnm kesin böle yap canını sıkma üzme. İnan bende boleydim okadr belirti olmasına rağmen hamile olmadığım ay bile oldu belirtiler çok farklı aynı kadının iki gebeliği farklı oluyor çok ornek var stresten uzak dur ve iyi şeyler dusun lekelenmeler falan olursa dikat et

c
canım leke falan olmadı ıdrar testı ypsam gtmeden yanls mı snuc verır smdı yarn fln ypsam 14 gn olmasına dha 1 hafta var gcmk blmıo cok zor ck olacm dıe cok krkuyrm 4 yumrtm vrdı ıns brı olsn tutsn yaaa progestn kllnyrm yarn btıo sn ıkı aydr hap bter btmz oluyo onceden 4 5 gnu bluyodu ozellıkle gecen ay hp btmeden leke oldu bu ay ne olr blmıyrm hp yarn btck bır hfta snrada ıgnenın gnu dlck bnm sbrdmıyrm ya 14 gndn dha once ogrnme sansmız olsa keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…