bencede yarın ılk ıs bn olsam baska doktora gdersımBise dicem benim yumurtam gelismemis artik klomene cevap vermiyor yumurtalklarim ve esimdede sperm hareketsizligi var ilac kullanack bugun . doktor bana direk asilamaya gecin dedi ama bizim hastanede yok dedi iyi de klomen cevap vermiyorsa igneye gecirmesi gerekmiyor muydu ben bise anlamadim baska hastaneye gidcem artik bu doktorda tirt cikti ya offf ah mersin ah orda olaydim butun doktrlari taniyordum hemen hemenn yaa
umıdını yıtırme tatlım bnce umıtlı olbencede yarın ılk ıs bn olsam baska doktora gdersım
bakar mısın canım adetıme 3 gn var ıgne oldm ya 14 gun olmasına 9 gun var belm agrıo ve sıvılce cktı sızce adet olr myum ne buhadi ya başın sağolsun canım..alacak nefesi yokmuş demek ki rabim kalanı bağışlasın sana..çalışıyorum stres var tabi ama kendimi de harap etmiyorum ailem eşim çok destek oluyor Allah razı olsun hepsinden iyim şimdilik yazarım gelişmeleri kaç tanesinin yaşadığını
canım bısey soracam bnm adetıme 3 gun var ıgnenın 14 gun olmasına 9 gun var sıvılcelerm cktı ve bl agrım oluyo ara ara snce bu adet blrtısımı adt olrmuyumMerhaba. İlk çatlatmak ignesinde 7.cm kist oluştu doktor ameliyat dedim kabul etmedim yumurtalima zarar verir DİE kendisinden adet oldum 28. Gün şimdiki doktoruna bunu anlattım tedaviye başlamadan en doğrusunu yapmisin dedi adetle atılır dedi ikincisinde ole tutmadı 3 .ye klomen değil direk bu doktor iğneye başladı sukur tuttu kismetse yarın kesesine bakilcak
canım bndede sıvılce ckmaya basladı adetıme 3 gun ıgnemın 14 gnu dldrmasına 9 gn vr adet olr mym snce snın nyle snclandıkızlar merhaba. ben 12 ağustos da çatlatma iğnemi oldum. adetim 30 ağustos da gelecek. tabii gelirse.... göğüslerimde çok ağrı ve şiddetli kasık ağrılarım ve batlamarım oluyor. yüzüm sivilce dolu. dün akşam dayanamadım kan testi yaptırdım beta 1.51 cıktımoralim bozuldu. ama doktorlar 1.51 negatif için yüksek bir değer diyorlar sizce fikri olan var mıdıır
serenBise dicem benim yumurtam gelismemis artik klomene cevap vermiyor yumurtalklarim ve esimdede sperm hareketsizligi var ilac kullanack bugun . doktor bana direk asilamaya gecin dedi ama bizim hastanede yok dedi iyi de klomen cevap vermiyorsa igneye gecirmesi gerekmiyor muydu ben bise anlamadim baska hastaneye gidcem artik bu doktorda tirt cikti ya offf ah mersin ah orda olaydim butun doktrlari taniyordum hemen hemenn yaa
Bulduk bitane bu ay bi dinlenim ona gidcez Allah izin vrrirseserençok üzüldüm ya ama kuzum dinlemiosun sen bizi bu ay bile klomen gereksizdi sana iyi bir dr bulursun inşallah eşine de başla şimdiden keçiboynuzu vs kürlerine 2-3 ayda anca etkisini gösterir çünkü sende br yumurta olsa dahi eşinin spermleri önemli Allah yardımcın olsun canım inşallah iyi bir dr bulabilirsiniz
gıt cnm gt rbbm yrdmcn olsn ınsBulduk bitane bu ay bi dinlenim ona gidcez Allah izin vrrirse
bısey anlamıyolar sıkayet edecksn olck btck esm skayt edeck o malıYa var ya sinir oluyorum doktorlara.bnmkidr igneye gecirtmeden asilamaya gec dedi bana kiz daha hsgm bile cekilmedi yahu nasi hastanesin sen Allah Allah
rmmmmserençok üzüldüm ya ama kuzum dinlemiosun sen bizi bu ay bile klomen gereksizdi sana iyi bir dr bulursun inşallah eşine de başla şimdiden keçiboynuzu vs kürlerine 2-3 ayda anca etkisini gösterir çünkü sende br yumurta olsa dahi eşinin spermleri önemli Allah yardımcın olsun canım inşallah iyi bir dr bulabilirsiniz
ne diyebilirim ki canım inşallah adet olmazsın..yanlız bu kadar kendini dinleme adet belirtisi dediğin gebelik olabilir gebelik zannedersin adet olursun biraz sabret çok heyecanlısınya adet blrtlerm vr krkuy
rmmmm
her ay umıtlenıyrm snra uzuluyrm smdıde krkuyrm elmde deıl ck ıstyrm cnm npıyım ya ck zor dktra gttm bkmadı ıgneden snra 14 gn olana kdr gdlmıomu dktrane diyebilirim ki canım inşallah adet olmazsın..yanlız bu kadar kendini dinleme adet belirtisi dediğin gebelik olabilir gebelik zannedersin adet olursun biraz sabret çok heyecanlısın
bakması lazım çatlamış mı die en azından..14 gün iğnenin etkisi anca geçiyor ki gebelik oluşsa dahi kese bile oluşmadığından dr lar 14 günün sonunda da bakmıyor adet günün geçip 5 haftalık olunca kese oluşuyor..her ay umıtlenıyrm snra uzuluyrm smdıde krkuyrm elmde deıl ck ıstyrm cnm npıyım ya ck zor dktra gttm bkmadı ıgneden snra 14 gn olana kdr gdlmıomu dktra
Bak bende böle adet olcm sıralarda ole göğüs agrim sivilce akıntı falan olmazdı tek adet belirtim hafif kaşık sancim olurdu ama ignenin 10. gunune doğru yuzumde sivilce çıkmaya başladı halsizlik ve en önemli belirtim cokk gazdi ve hala geçmedi şuan aman aman kaşık agrim bel agrim yok tek geçmeyen gaz problemin bende sadece iki kere beraberlik oldu onun üstüne sadece 11 12 gün geçti DİE hesapladim ona rağmen iğne ve kanda hemen çıktı ben ilkez kulanmadim iğne ve hapı onlarda 7gun sonrada yapsam 15 gun sonrada idrarda falan çıkmıyordu bunda hemen 12. Gün 13. Ğun kanda ve idrarda çıktı hemencanım bısey soracam bnm adetıme 3 gun var ıgnenın 14 gun olmasına 9 gun var sıvılcelerm cktı ve bl agrım oluyo ara ara snce bu adet blrtısımı adt olrmuyum
m yarn adet gnum doluyo nm ne zmn test yapaym cnmBak bende böle adet olcm sıralarda ole göğüs agrim sivilce akıntı falan olmazdı tek adet belirtim hafif kaşık sancim olurdu ama ignenin 10. gunune doğru yuzumde sivilce çıkmaya başladı halsizlik ve en önemli belirtim cokk gazdi ve hala geçmedi şuan aman aman kaşık agrim bel agrim yok tek geçmeyen gaz problemin bende sadece iki kere beraberlik oldu onun üstüne sadece 11 12 gün geçti DİE hesapladim ona rağmen iğne ve kanda hemen çıktı ben ilkez kulanmadim iğne ve hapı onlarda 7gun sonrada yapsam 15 gun sonrada idrarda falan çıkmıyordu bunda hemen 12. Gün 13. Ğun kanda ve idrarda çıktı hemen
smdı ypsam ynls mı cıkar cnm once ıdrar testı ypyım ama ne zmn ypaym 26 snda ıgne oldm 13 unde komn kllndmbn
m yarn adet gnum doluyo nm ne zmn test yapaym cnm
Herkesin bünyesi farklı iğnenin 14. Günü bir sağlık ocağına yada imkânın varsa özel bir hastaneye kendi doktorunlar uğraşmak istemiyorsan ben özelde 30 TL baktirdim betama iki saatte çıktı sonuç zatı benim 13.gün 109 çıkmıştı adetime 6 gün vardı ilakki seninki de çıkar cnm kesin böle yap canını sıkma üzme. İnan bende boleydim okadr belirti olmasına rağmen hamile olmadığım ay bile oldu belirtiler çok farklı aynı kadının iki gebeliği farklı oluyor çok ornek var stresten uzak dur ve iyi şeyler dusun lekelenmeler falan olursa dikat etbn
m yarn adet gnum doluyo nm ne zmn test yapaym cnm
canım leke falan olmadı ıdrar testı ypsam gtmeden yanls mı snuc verır smdı yarn fln ypsam 14 gn olmasına dha 1 hafta var gcmk blmıo cok zor ck olacm dıe cok krkuyrm 4 yumrtm vrdı ıns brı olsn tutsn yaaa progestn kllnyrm yarn btıo sn ıkı aydr hap bter btmz oluyo onceden 4 5 gnu bluyodu ozellıkle gecen ay hp btmeden leke oldu bu ay ne olr blmıyrm hp yarn btck bır hfta snrada ıgnenın gnu dlck bnm sbrdmıyrm ya 14 gndn dha once ogrnme sansmız olsa keskeHerkesin bünyesi farklı iğnenin 14. Günü bir sağlık ocağına yada imkânın varsa özel bir hastaneye kendi doktorunlar uğraşmak istemiyorsan ben özelde 30 TL baktirdim betama iki saatte çıktı sonuç zatı benim 13.gün 109 çıkmıştı adetime 6 gün vardı ilakki seninki de çıkar cnm kesin böle yap canını sıkma üzme. İnan bende boleydim okadr belirti olmasına rağmen hamile olmadığım ay bile oldu belirtiler çok farklı aynı kadının iki gebeliği farklı oluyor çok ornek var stresten uzak dur ve iyi şeyler dusun lekelenmeler falan olursa dikat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?