Ozaman şöyle yap bekleyemiorsan benim aldım idrar testi ucuz iki liralikti onda bile belirgin çıktı yanı adetime 6 gün olmasına rağmen al ondan 4 5/tane her sabah aynı saate AC karnına ilk idrarinla dene çıkarsa koyulasiormu yada renk aciliormu diye bak olmazmi bi hafta boyunca hem merakını gider hem değerlendirme bekleyemiorsanc
canım leke falan olmadı ıdrar testı ypsam gtmeden yanls mı snuc verır smdı yarn fln ypsam 14 gn olmasına dha 1 hafta var gcmk blmıo cok zor ck olacm dıe cok krkuyrm 4 yumrtm vrdı ıns brı olsn tutsn yaaa progestn kllnyrm yarn btıo sn ıkı aydr hap bter btmz oluyo onceden 4 5 gnu bluyodu ozellıkle gecen ay hp btmeden leke oldu bu ay ne olr blmıyrm hp yarn btck bır hfta snrada ıgnenın gnu dlck bnm sbrdmıyrm ya 14 gndn dha once ogrnme sansmız olsa keske
alırm yparm ac karna mı olck sbah kacta ypaym gce ck ıdrara cktm dun ne koyulasıyormu dıe bkıcm cnm anlamadm onuOzaman şöyle yap bekleyemiorsan benim aldım idrar testi ucuz iki liralikti onda bile belirgin çıktı yanı adetime 6 gün olmasına rağmen al ondan 4 5/tane her sabah aynı saate AC karnına ilk idrarinla dene çıkarsa koyulasiormu yada renk aciliormu diye bak olmazmi bi hafta boyunca hem merakını gider hem değerlendirme bekleyemiorsan
bıde ıgneden 14 gn once ynls snc vrmz dmıalırm yparm ac karna mı olck sbah kacta ypaym gce ck ıdrara cktm dun ne koyulasıyormu dıe bkıcm cnm anlamadm onu
İki güne bir sabah kalkar kalkmaz yap ilk idrarinla eğer ilacın etkisi ile çıktı diyelim idrarda eğer gebelik yoksa muhtelemen siliklesmeye başlıca eğer gebelik varsa 14.güne kadar ya koyulascak yada sabit kalacak anladimmi mantığı ilacın etkisibıde ıgneden 14 gn once ynls snc vrmz dmı
Duaların seninle umarım sende ve diğer isteyen arkadaşlar sevinçli hayirli haberleri tez zamanda alıriz sende bana dua et bende kalp atışlarını duyayim üzme kendini sürekli dua eterken gbelık testı varms cnm snın ddgını ypıcm bde onu deneyecm bklm nlck bna dua et olrmu lutfennn ıns ckar snc dgrudr
ederm ttlım ıns duyarsn ıns ıns ıns rabbm hpımıze ıstedgımızı vrsn ıns hpımz mutlu olalmDuaların seninle umarım sende ve diğer isteyen arkadaşlar sevinçli hayirli haberleri tez zamanda alıriz sende bana dua et bende kalp atışlarını duyayim üzme kendini sürekli dua et
4 yumurtanın olması çok guzel bişey. ignenin süresi 14 gun diyorlar. yani igneden dolayı kanda gebelik hormonu fazla olup yanıltabiliyor.bence ayın 7 sinden sonra net sonuç alırsın. kandan baktırırsan daha garanti sonuçlar alınıyor canım. inşallah hayırlısı ile tutmuştur.benım
4 yumurtm vr cnm 26 snda ıgne oldm 14 gn bkleyecm ya snc ıcn dktora ne zmn gdeym
adetine 3 gun kala mı igne oldun???????? ama bu yanlış!!!!!!!! adetinin 4. veya 5.gunu doktora gidersin muayene eder ve klomen verir.yumurtalarının durumuna gore gunde 1 veya 2 tane içersin.5 gun ilacı içersin. İlacın bittiği gun tekrar doktora gidersin ve yumurtaların buyuklugunu ölçer. Buyukluk durumuna görede igneyi yapacagın gun ve saati söyler bol bol ilişki olsun der.igneden 14 gun sonrada adet olmazsan inşallah hamile olmuş olursun. seninki tamaman yanlışşşşşş. bunu sana doctor mu söyledi.bakar mısın canım adetıme 3 gn var ıgne oldm ya 14 gun olmasına 9 gun var belm agrıo ve sıvılce cktı sızce adet olr myum ne bu
k ztn 5.gn klomn kllndm ama yumurtm anca glsmısadetine 3 gun kala mı igne oldun???????? ama bu yanlış!!!!!!!! adetinin 4. veya 5.gunu doktora gidersin muayene eder ve klomen verir.yumurtalarının durumuna gore gunde 1 veya 2 tane içersin.5 gun ilacı içersin. İlacın bittiği gun tekrar doktora gidersin ve yumurtaların buyuklugunu ölçer. Buyukluk durumuna görede igneyi yapacagın gun ve saati söyler bol bol ilişki olsun der.igneden 14 gun sonrada adet olmazsan inşallah hamile olmuş olursun. seninki tamaman yanlışşşşşş. bunu sana doctor mu söyledi.
ben senin durumundan bişey anlamadım canım. zaten sesli harf kullanmadığın için yazdıklarını çok zor okuyorumy
k ztn 5.gn klomn kllndm ama yumurtm anca glsmıs
adetm yrn bırgn olrsm nlck tutmamıs olck dmı uff ıns olmmmm yaaaaa4 yumurtanın olması çok guzel bişey. ignenin süresi 14 gun diyorlar. yani igneden dolayı kanda gebelik hormonu fazla olup yanıltabiliyor.bence ayın 7 sinden sonra net sonuç alırsın. kandan baktırırsan daha garanti sonuçlar alınıyor canım. inşallah hayırlısı ile tutmuştur.
canım bak ben 13 unde klomen kullandım 26 sında ıgnemı oldum adetn besıncı gunuydu klomenı kullandıgım gun anladın mı canım smdıde adetıme bı kac gun kaldı doktor tabıkı baktı 4 yumurtan gelısmıs ddı ve ıgnemı oldm smdı 8. gun beklıorumben senin durumundan bişey anlamadım canım. zaten sesli harf kullanmadığın için yazdıklarını çok zor okuyorum
sende mı 26 snd A oldun bnde dun test yptm bndede cıft bırı sılık cızgı cktı ama 14 gn beklemek lazmmıs ynlısmıs snc kac yumurtan vrdı senın canım bnde bklıyrm coook sabırszm ve adetnme 2 3 gn vr gnum dldu bgunMerhaba kızlar . Bugün 8 gün oldu ığnemi olalı.. Bu ilk denemem. Testde iki çizgi çıkıyor ve karnımda şişlik var,halsizimde .. Sizde nasıl geçdi bu süreç ? Sonuç?
o zaman tamam. hayırlısıyla inşallah hamilesindir canım.canım bak ben 13 unde klomen kullandım 26 sında ıgnemı oldum adetn besıncı gunuydu klomenı kullandıgım gun anladın mı canım smdıde adetıme bı kac gun kaldı doktor tabıkı baktı 4 yumurtan gelısmıs ddı ve ıgnemı oldm smdı 8. gun beklıorum
ıns sn hamıle mısın yaaa bn krkurm adet olrsam tutmadı dmek dmı kac yumurtn oldu snıno zaman tamam. hayırlısıyla inşallah hamilesindir canım.
sndebenim klomen ve iğneden sonra adetim geldi sonuç negatifadetin 3.günü gel dedi dr. yumurtalar çatlamamıs sğda 4,5 cm lik kist oluşmuş. tedavim durdu haliyle. adetle atarsın yada doğum kontrol hapı kullan dedi. ben hapı kabul etmedim. şimdi önümüzdeki ay adetin 2. günü rahim filmi çekilecekk....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?