Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Benim bat a 4 gun var ve ovitrelle iğnemin 11.gunu kızlar bu ay bakalım ne olacak bebisim gelmeye hazır mı merak ediyorum ?Bol bol dua edin ben de hepinize dua ediyorum en kisa zamanda hamile oluruz insallah.
Canım benimde 12 günün gerçi seninde 12.günün bugün belirtin varmı benim adet belirtilerim başladı

Canım benimde 12 günün gerçi seninde 12.günün bugün belirtin varmı benim adet belirtilerim başladı
Canım bende adet olcakmisim gibi hafif kasık ağrılarım var.ve arada sırada sol kasigimda hafif batma oluyor ama çok hafif.bir de dün is yaparken mide bulantısı değil ama yediklerim hafif ağzıma geldi 1_2 kez

Canım bende adet olcakmisim gibi hafif kasık ağrılarım var.ve arada sırada sol kasigimda hafif batma oluyor ama çok hafif.bir de dün is yaparken mide bulantısı değil ama yediklerim hafif ağzıma geldi 1_2 kez
Canım inş hamilesindir benim bildiğin adet belirtileri hamile olsam adete iki gün kala aynı belirtiler olmaz diye düşünüyorum

Canım inş hamilesindir benim bildiğin adet belirtileri hamile olsam adete iki gün kala aynı belirtiler olmaz diye düşünüyorum
Belli olmaz o canım herkeste belirtiler aynı olmazmis.hatta bazılarında hiç belirti olmazmis bazıları da adet olcakmis gibi belirti yaşarmış
Benim de adet gelebilir.kendimi şartlamak istemiyorum ama inş bebislerimizle oluruz en kisa zamanda..ben seni sanki başka topikten tanıyorum teolog5525 geçen yıl 2014 Eylül anneleri yada tarlusal _pko forumlarında miydin?

Canım maşallah ya ben o kadar unutkan oldum ki evet Blackbreyy34 adlı arkadasin topiginde yazıyordum inş sen hamilesindir canım hayırlı haberlerini yazarsın

SEVEM CANIM NE YAPTIN CUMA DR GİDECEKTİN MERAK ETTİM BENDE BUGÜN DR GİDECEM DUA ET
slm cnm.gıttım doktora.buayda ıkı yumurtam olmus.ıgneyı verdı gobekten oldum.bı sag bı sol :) bırde bebegın tutunma bıseyı varmıs o ıncelmıs ılac yazdı.strese baglı falan dedı.ıgnemıde oldum bugunde ıgneden sonra 4,gunum.duzenlı bısekılde gıdıyoruz bakalım :)stres yapmamaya calısıyorum dusunmemeye calısıyorum azıcıkın kendımı gevsek bırakım dıyorum :) aslında tek dusunduren hıc bı sıkıntı yokken beklemek ınsanı uzuo ama rabbım neyı nezaman nasıp etmısse beklemek gerekır.en azından sabııırrr ve dua :) banada haber ver doktor ne dedı dıe :) merak ettım :) ıns guzel haberlerle gelırsın

sevem bugün dr gittim hiç güzel şeyler söylemedi moralim çok bozuktu cvp yazamadım dr dedi ki son bir defa daha klomeni kullanalım olmazsa aşılamya geçelim vakit kaybaetmeyelim oda olmazsa tüp bebek dedi ben de çikolata kistleri var ondan olmuyor dua et ne olur bu kere olsun hayırla sağlıkla RABBİM isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın.....

Canım bende henüz ilaca başlamadm adetin 5. günü gidecem banada ilaç vercek dr.Bu ilaç iğne tedavisini kaç kere deniolar banada bi kaç kere denenip olmazsa aşılama yapılır denmişti.Gerçi o kadar çok dr a gittimki ve o kadar çok şey duydum ki kafam karıştı.Ya benim merak ettiğim bu çikolata kistleri nasıl etkiliyoki bu ilaç ve iğne tedavisine cevap verilmiyo.Yani kalitesiz yumurtaya falan mı sebep oluyo.Sordunuz mu hiç dr a

ALLAH ne zaman dilerse o zaman olur dr sadece vesile onlar için her şey imkansız gibi ben 2. kez klomeni kullanıyorum ve son dedi moralim çok bozuldu dua ile inşallah bu kere olacak yumurta konusuna gelince geçen sefer kistlerin olduğu yerde 2 tane oluşmuştu dr onlardan olmaz demişti

YAAA sen doktora ne bakıosun doktorlar kara habercı.cocugu veren allah.belkı aşılamaya bıle gerek kalmıccak.sen bıraz olmadı ara ver.bıraz hormonların kendıne gelsın.egerkı doktorların soyledıklerını kafamıza takarsak ınan olcagı varsada olmaz.moralını herzaman yuksek tut.herseyın bı zamanı vardır senın şuan bu duyguları yasıyor olman belkıde vardır bı sebebı.gonlunu ferah tut.bı yazı okudum cıkolata kıstı varken hamıle kalmıslar.ki duısun tuplerı tıkalı olan kadınlar kendılıgındende hamıle kalmıs.rabbım buyuk.doktorlar care yok derler bı bakmıssın hamıle kalmıssın.uzulme ne olur.belkıde cok sabırsızca davranıoruz.her stres uzuntu ertelemek demektır

klomen 5 kere kullanılıo.benımdoktorum bana 5 kere kullancaz eger gebe kalmaz esınden tekrardan tahlıl ıstıcez dedı. 2 kere nıe verdı sana

A
Anladm cnm yani her zaman kist ilaca ve çatlatmaya olumsuz etkileyecek die bişey yok.Yumurta kistin yanında oluşmazsa falan sağlıklı şekilde olup tutabilir demekki bu bile bi umut.İnş cnm bu tedavilere cvp alırız.Bende adet olacağım günü bekliyorum bakalım.

öyle yaa haklısın canım doktorların yanında şuan imkansız gibi Allah dilerse olur o an resmen yıkıldım .... kaç gün oldu iğne vuralı

klomen 5 kere kullanılıo.benımdoktorum bana 5 kere kullancaz eger gebe kalmaz esınden tekrardan tahlıl ıstıcez dedı. 2 kere nıe verdı sana
kitlerden dolayı canım boşuna horman vermeyelim ve zaman kaybı olmasın benm daha 2 . olacak ilkinde çatlatma iğnesi vermedi bu kere verecekmiş inşallah bu kere olur güzel haberler yazarız buraya

yumurtan olsa bile kistler spermlerin girmesine izin vermiyor ondan canım sen ne aşamadasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…