Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

ıns sn hamıle mısın yaaa bn krkurm adet olrsam tutmadı dmek dmı kac yumurtn oldu snın
evet canım hamileyim çok şukur.
malesef adet olursan % 90 hamile degilsindir.yani ustune görme degildir diye duşunuyorum.
benim iki yumurtam olmuştu.biri 22 mm digeri 13 mm di.

malesef yumurtalar çatlamayınca kist oluyormuş ama herkes bir sonraki adetle atıyormuş hiç canını sıkma bence. Rahim filmi çok önemli bende çektirmiştim.tüplerin açıklık durumuna bakılıyor.çok kişi bu filmden sonra 6 ay içinde hamile kalmış.bende 3, ayımda hamile kalmıştım.

inşallaaaahhh

Kızlar iğneden sonra 17.gün ve ben hala adet olmadım pazartesi günü kanda 0 çıktı ama acaba kist mi oluştu yoksa hala umitlenmelimiyim biraz saçma ama

Merhaba arkadaşlar ben şubat ayında iğne tedavisi denedim haziran ayında da aşılama ama tutmadı.
Şuan elimde gonal f iğnesi var sizce tekrar iğne tedavisi mi aşılamamı deneyim karasız kaldım.

canım eşinin değerleri nasıldı ? benim ilk iğne tedavimde tek tüpümün açık olmasına rağmen çok şükür ki doğal yolla tuttu..senin kaç yumurtan olmuştu aşılamada vs

Slm herkese bende bugun catlatma iğnemi oldum sabah .. İki düşükten sonra kan pıhtılaşması oldugunu öğrendim .. Bakalım yeni bi sayfa actım bugun rabbim hayırlısını nasıp etsın herkesede banada ..

Kızlar iyi geceler bu cumartesi (pregnyl) çatlatma iğnemi vurulacağım
inşallah olumlu sonuçlanır...

canım eşinin değerleri nasıldı ? benim ilk iğne tedavimde tek tüpümün açık olmasına rağmen çok şükür ki doğal yolla tuttu..senin kaç yumurtan olmuştu aşılamada vs
Eşimde her şey normal bende sadece troid var haşimato hastasıyım yumurtlamada ve çatlamada sorun yok dediler doktorum 3 yumurta yeterli dedi 18 20 mm olmuştu yumurtalar her şey çok güzel inşallah tutar dedi ama tutmadı polipten dolayımı tutmamıştı bilmiyorum hiç bir doktor net bir şey söylemiyor artık vazgeçtim gücüm kalmadı

Tsh ya baktırdınız mı yüksek olması düşüğe neden oluyor sanırım kan pıhtılaşması bu yüzden oluyor.

Tsh ya baktırdınız mı yüksek olması düşüğe neden oluyor sanırım kan pıhtılaşması bu yüzden oluyor.
Tsh nedir? Bilmiyorum bakıldımı bakılmadı mı doktorum cok konusan bilgi veren biri degil tecrübesinden dolayı güveniyorum gidiyorum

Tsh nedir? Bilmiyorum bakıldımı bakılmadı mı doktorum cok konusan bilgi veren biri degil tecrübesinden dolayı güveniyorum gidiyorum
Tsh hormon tahliliyle ilk bakılan testlerden troid 2 2,5 üstünde olmamalı gebelik düşünüldüğünde
tsh t4 t3 anti tpo anti tg mutlaka bakılmalı çünkü düşük ve kan pıhtılaşmasına neden olduğunu biliyorum.

bnm esıme bakılmadı cnm bnde pko oldgu ıcn bna tdavı bsladk 4 yumurtm vr eger bu ay tutmazsa esıme ogle olack bu dha ılk ayım ılk kz kllanıyorum klomenı ılk ıgnem

dün eşime sprem testi istemişti dr. akşam sonuçlar geldi yetersiz dedi. klomen tedavisiyle olmaz direkt aşılamaya geçeceğiz dedi önümüzdeki ay dedi. tabii kist gecerse....

Tsk ederim bilgilendirdiğin için .. Mutlaka danışacagım gidince doktoruma

benim de 4 yumurta vardı 4 ü de döllenmiş sabah öğrendim..3 taneydi 4 olmuş dr um birini sonlandıralım riskli dedi ve ben sonlandırmayı düşünmüyorum ne yapacağım bilmiyorum karmakarışık duygular içindeyim

Ayyyy ne gzl bklm bnmki nsl olck bnmde 4 yumrtm vrdi kci tutack acba yaaaa dua et bna olrmu ne olr

hayırlısı olsun canım inşallah rabbim gönlüne göre versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…