evet canım hamileyim çok şukur.ıns sn hamıle mısın yaaa bn krkurm adet olrsam tutmadı dmek dmı kac yumurtn oldu snın
ılk ayda mı tutttu cnm pko vrmıydıevet canım hamileyim çok şukur.
malesef adet olursan % 90 hamile degilsindir.yani ustune görme degildir diye duşunuyorum.
benim iki yumurtam olmuştu.biri 22 mm digeri 13 mm di.
malesef yumurtalar çatlamayınca kist oluyormuşbenim klomen ve iğneden sonra adetim geldi sonuç negatifadetin 3.günü gel dedi dr. yumurtalar çatlamamıs sğda 4,5 cm lik kist oluşmuş. tedavim durdu haliyle. adetle atarsın yada doğum kontrol hapı kullan dedi. ben hapı kabul etmedim. şimdi önümüzdeki ay adetin 2. günü rahim filmi çekilecekk....
canım bende pko yok daha öncede söylemiştim. evet valla maşallahım var ki ilk klomen ve igne yaptıgım ay tuttu.ılk ayda mı tutttu cnm pko vrmıydı
masallah cnm hyrlı olsncanım bende pko yok daha öncede söylemiştim. evet valla maşallahım var ki ilk klomen ve igne yaptıgım ay tuttu.
inşallaaaahhhmalesef yumurtalar çatlamayınca kist oluyormuşama herkes bir sonraki adetle atıyormuş hiç canını sıkma bence. Rahim filmi çok önemli bende çektirmiştim.tüplerin açıklık durumuna bakılıyor.çok kişi bu filmden sonra 6 ay içinde hamile kalmış.bende 3, ayımda hamile kalmıştım.
Merhaba arkadaşlar ben şubat ayında iğne tedavisi denedim haziran ayında da aşılama ama tutmadı.
Şuan elimde gonal f iğnesi var sizce tekrar iğne tedavisi mi aşılamamı deneyim karasız kaldım.
Eşimde her şey normal bende sadece troid var haşimato hastasıyım yumurtlamada ve çatlamada sorun yok dediler doktorum 3 yumurta yeterli dedi 18 20 mm olmuştu yumurtalar her şey çok güzel inşallah tutar dedi ama tutmadı polipten dolayımı tutmamıştı bilmiyorum hiç bir doktor net bir şey söylemiyor artık vazgeçtim gücüm kalmadıcanım eşinin değerleri nasıldı ? benim ilk iğne tedavimde tek tüpümün açık olmasına rağmen çok şükür ki doğal yolla tuttu..senin kaç yumurtan olmuştu aşılamada vs
Tsh ya baktırdınız mı yüksek olması düşüğe neden oluyor sanırım kan pıhtılaşması bu yüzden oluyor.Slm herkese bende bugun catlatma iğnemi oldum sabah .. İki düşükten sonra kan pıhtılaşması oldugunu öğrendim .. Bakalım yeni bi sayfa actım bugun rabbim hayırlısını nasıp etsın herkesede banada ..
Tsh nedir? Bilmiyorum bakıldımı bakılmadı mı doktorum cok konusan bilgi veren biri degil tecrübesinden dolayı güveniyorum gidiyorumTsh ya baktırdınız mı yüksek olması düşüğe neden oluyor sanırım kan pıhtılaşması bu yüzden oluyor.
Tsh hormon tahliliyle ilk bakılan testlerden troid 2 2,5 üstünde olmamalı gebelik düşünüldüğündeTsh nedir? Bilmiyorum bakıldımı bakılmadı mı doktorum cok konusan bilgi veren biri degil tecrübesinden dolayı güveniyorum gidiyorum
bnm esıme bakılmadı cnm bnde pko oldgu ıcn bna tdavı bsladk 4 yumurtm vr eger bu ay tutmazsa esıme ogle olack bu dha ılk ayım ılk kz kllanıyorum klomenı ılk ıgnemcanım eşinin değerleri nasıldı ? benim ilk iğne tedavimde tek tüpümün açık olmasına rağmen çok şükür ki doğal yolla tuttu..senin kaç yumurtan olmuştu aşılamada vs
Tsk ederim bilgilendirdiğin için .. Mutlaka danışacagım gidince doktorumaTsh hormon tahliliyle ilk bakılan testlerden troid 2 2,5 üstünde olmamalı gebelik düşünüldüğünde
tsh t4 t3 anti tpo anti tg mutlaka bakılmalı çünkü düşük ve kan pıhtılaşmasına neden olduğunu biliyorum.
Ayyyy ne gzl bklm bnmki nsl olck bnmde 4 yumrtm vrdi kci tutack acba yaaaa dua et bna olrmu ne olrbenim de 4 yumurta vardı 4 ü de döllenmiş sabah öğrendim..3 taneydi 4 olmuş dr um birini sonlandıralım riskli dedi ve ben sonlandırmayı düşünmüyorum ne yapacağım bilmiyorum karmakarışık duygular içindeyim
Eki Görüntüle 1623019
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?