- 27 Kasım 2014
- 1.172
- 253
- 43
Bu durumda doğal yoldan şansımız az o zaman.Bana henüz hiç bir tedavi uygulanmadı.Bir çok dra gittim heosi farklı bişey söledi.Ben en son dedim kendi kendime bi kaç kere yumurtlama ilacı ve çatlatma deneyeyim olmazsa bursada bi prof ismi verdi bi dr o profa gideyim.Artık ameliyat mı der tüp bebek mi bilmiorum.Çok üzülüyorum ama çokkkkyumurtan olsa bile kistler spermlerin girmesine izin vermiyor ondan canım sen ne aşamadasın
canım bi an önce başla kaç yaşındasın inşallah ilk tedavinde başarılı olursunBu durumda doğal yoldan şansımız az o zaman.Bana henüz hiç bir tedavi uygulanmadı.Bir çok dra gittim heosi farklı bişey söledi.Ben en son dedim kendi kendime bi kaç kere yumurtlama ilacı ve çatlatma deneyeyim olmazsa bursada bi prof ismi verdi bi dr o profa gideyim.Artık ameliyat mı der tüp bebek mi bilmiorum.Çok üzülüyorum ama çokkkk
Yeni bi konu açtım cnm bizimle aynı durumda olanlar varsa yazsın die.Orayada bi bakarsın.Yaşım 28 cnm.Zaten kisti eylülde öğrendim hemen dr hsg istedi çektirdim.Ahhh cnm boşa gitmş onca zamanım .Gerçi kist eylülde görüldü bende 5 cm.Ama 1,5 yıldır çocuk hasretiyle yanıyorum.canım bi an önce başla kaç yaşındasın inşallah ilk tedavinde başarılı olursun
persembe gunu vurdurdum ıgneyı.5 gun olmus.piiifffff.bakalım şuan pek bısey hıssetmıyorum :) bı bakmıssın son asamada kalmıssın hamıle.hıccc bellı olmaz.rabbım herkese tez zamanda hayırlısını nasıp etsınnnnnnnöyle yaa haklısın canım doktorların yanında şuan imkansız gibi Allah dilerse olur o an resmen yıkıldım .... kaç gün oldu iğne vuralı
amin ecmain .... inşallah bu kere olur hamilelik sürecimizi beraber paylaşırızzzzzzzz klomen adet günümü 3 gün geciktirdi acaba hamilemiyim derken bile nasıl mutlu olmuştum anlatamam artık gerceği olunca mutluluktan uçarım galibapersembe gunu vurdurdum ıgneyı.5 gun olmus.piiifffff.bakalım şuan pek bısey hıssetmıyorum :) bı bakmıssın son asamada kalmıssın hamıle.hıccc bellı olmaz.rabbım herkese tez zamanda hayırlısını nasıp etsınnnnnnn
Hele benım gecen ay ıdrar enfeksıyonu tahlılının yanına gebelıkte yapılınca 3,1 cıktı ya allahım neler hıssettım oanda.içim içime sıgmamıstı.eşim bile birden babalık psıkolojısıne gırdı havası degıstı :) ama maalesef hayal kırıklıgı bızde yasadık.dedıgın gıbı kalsak herhalde kımse tutamaz bızı.ben ınanıyorum kı sende bende kalıcaz er yada gec bu duyguyu yasıcaz.nekadar umut okadar mutluluk.her defasında hüsranla sonuclansada bız yınede yılmayalım.yok dıye bısey yok bu dunyada.herseyı veren rabbım bızımde dunyamıza zamanı gelınce verıcek.tıp artık okadar ılerlemıskı hıc bı sıkıntı yokken tıp bıle ıse yaramayabılıo.dusun tup bebekde bıle yerı gelıo tutmayan cok hasta var.herseyın başı allah herseyın sonu allah.oyusden sende cok cok Uzulme canınıda sıkma.bak ne kadar cok uzulursen ojadra cok hamılelıgını gecıktırırsın.belkı ollcagı var senın bu uzuntulerınden dolayı olmuo yada stresınden dolayı olmuo.amin ecmain .... inşallah bu kere olur hamilelik sürecimizi beraber paylaşırızzzzzzzz klomen adet günümü 3 gün geciktirdi acaba hamilemiyim derken bile nasıl mutlu olmuştum anlatamam artık gerceği olunca mutluluktan uçarım galiba
oisim_misim_yyap.poztif ost: 38222641 .!.:Arkadaşlar kafam çok karışık şimdi benim çikolata kistim var ve bunun yanında çatlama sorunum olduğu sölendi.Şimdi bu evde ovulasyon testleri var ya idrarla yapılan ben onları yapıorum bazen evde.14,16,17. günlerde poızitif veriodu genelde.(Gerçi o günlerdede hamile kalamadım o ayrıda)Bugün 25. günüm ve yumurta akı gibi akıntı geldi ovulasyon testi yaptım pozitif sonuç verdi adetin 25 günü bu neyin nesi anlamış değilim yardımcı olabilecek olan var mı?
Cnm bu hamilelik testi değil lh seviyesini ölçen yumurtlama ovulasyon testlerindeno
Sen bence kan testi yap.pozitif cikmis belkidr hamilesin.net cvb kan testi verir
merhaba çatlatma iğnesinden kaç saat sonra ilşki oldu acaba? herkesn farklı oluyor çnkü. iğneyle hamıle kalanlara sormak istedim bu soruyu :)Bende ilk hamileliğimde çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım.
regl dönemimden 4 gün önce kan tahliliyle öğrenmiştim.
siz testi çok erken yapmışsınız,iğneden sonra 14 gün beklemeniz gerekiyor.
merhaba çatlatma iğnesinden kaç saat sonra ilşki oldu acaba? herkesn farklı oluyor çnkü. iğneyle hamıle kalanlara sormak istedim bu soruyu :)
selam arkadaşlar.bu kür gerçekten faydalı.benim arkadaşım bu kür sayesinde hamile kaldı.kendisinde yaklaşık 5 cm büyüklüğünde çikolata kisti vardı ve her ay 15 gün uyguladı ve neticede 4 ay içerisinde rahminde kist namına hiçbirşey kalmamış.doktorlar bile şaşırmışlar.şimdi 4 aylık hamile.tüp bebek yöntemiyle olacağını söylerken doktorlar çocuğunun bu kür sayesinde hemde normal yollarla oldu bebekleri.bende başlayacağım polikistik ovarim için.tadı hiç de kötü değil ve vücutta sarımsak gibi kokuda yapmıyor deneyin muhakkak.Kıslar bakın ne buldum dolasırken.enısem isim_misim_yok. bunuda bı deneyın.soğan kürü.denedınızmı bılmıyorum ama ??Bu durumda doğal yoldan şansımız az o zaman.Bana henüz hiç bir tedavi uygulanmadı.Bir çok dra gittim heosi farklı bişey söledi.Ben en son dedim kendi kendime bi kaç kere yumurtlama ilacı ve çatlatma deneyeyim olmazsa bursada bi prof ismi verdi bi dr o profa gideyim.Artık ameliyat mı der tüp bebek mi bilmiorum.Çok üzülüyorum ama çokkkk
merhaba canım nasılsın ben yazın soğan kürünü denemiştim bi fayda göremedim haber verdğin için tşk ederimselam arkadaşlar.bu kür gerçekten faydalı.benim arkadaşım bu kür sayesinde hamile kaldı.kendisinde yaklaşık 5 cm büyüklüğünde çikolata kisti vardı ve her ay 15 gün uyguladı ve neticede 4 ay içerisinde rahminde kist namına hiçbirşey kalmamış.doktorlar bile şaşırmışlar.şimdi 4 aylık hamile.tüp bebek yöntemiyle olacağını söylerken doktorlar çocuğunun bu kür sayesinde hemde normal yollarla oldu bebekleri.bende başlayacağım polikistik ovarim için.tadı hiç de kötü değil ve vücutta sarımsak gibi kokuda yapmıyor deneyin muhakkak.Kıslar bakın ne buldum dolasırken.enısem isim_misim_yok. bunuda bı deneyın.soğan kürü.denedınızmı bılmıyorum ama ??
15 gün denemiştim şimdi klomen kullanıyorum ya yanında bitki ilaci kullanmıyayım diyorum ters tepki yapmasın diye canım bebek içinde Allah ne zaman dilerse o zaman oluyor teslim olmak lazım allah hayırlısını versiniyim napım valla bende beklemedeyım buaralar yıne halım yok.thaf tuhaf akıntılar gelıo yeşilimsi.sanırım enfeksıyon kaptım ole dolasırken sıtede baktım kür var.dedım enfeksıyon ıcın bende denım.enfeksıyon varken gebelıkde olusmazkı .amaaan dedım bunasıl bı ıstır :) sen bıdaha dene.adetten sonra bırde adetıne yakın.15 gunlukmus
Canım bende içiyorum 10 gün falan kullandım biraz düzensiz içtim.Ayyy gerçekten yok olmuş mu kist yaa.Bi kaç ay daha deneyeyim ben o zaman rabbim belki bunu vesile kılar.Çok kafama takıyorum yaaaselam arkadaşlar.bu kür gerçekten faydalı.benim arkadaşım bu kür sayesinde hamile kaldı.kendisinde yaklaşık 5 cm büyüklüğünde çikolata kisti vardı ve her ay 15 gün uyguladı ve neticede 4 ay içerisinde rahminde kist namına hiçbirşey kalmamış.doktorlar bile şaşırmışlar.şimdi 4 aylık hamile.tüp bebek yöntemiyle olacağını söylerken doktorlar çocuğunun bu kür sayesinde hemde normal yollarla oldu bebekleri.bende başlayacağım polikistik ovarim için.tadı hiç de kötü değil ve vücutta sarımsak gibi kokuda yapmıyor deneyin muhakkak.Kıslar bakın ne buldum dolasırken.enısem isim_misim_yok. bunuda bı deneyın.soğan kürü.denedınızmı bılmıyorum ama ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?