Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

anladm canm bende kesnlkle bu ay öyle deniycem. iğne günü ve bir hafta boyunca hergün deniycem bu ay. geçen ay 2 günde bir oldu tutmadı maleef

Kızlar merhaba, konuya ilgisi yok ama birşey danışmak istiyorum size. 19 kasımda rahim filmi çekindim ve bugün adetimin 32.günü ne hamilelik belirtisi var ne adet belirtisi var yarın kan testi versem olur mu
Canım test yaptirdin mi sonuç ne oldu?

[QUOTEsumhis5, post: 38296264, member: 515653"]Canım test yaptirdin mi sonuç ne oldu?[/QUOTE]
Sonuç yine hüsran

Aynen benim de hüsran bu ay doktor rahim filmi cekecek
canım erteleme çek çok rahat hiç bir şey hissetmiyorsun belki tıkalı yer varsa açılıyor hemen hamile kalanlar bile var[/QUOTE]
Ben de istiyorum rahim filmi hemen çekilmeyi. Ama acıyor diyorlar.bir de bu filmden sonra umudum çok.. geçen yıl kürtaj oldum tıkalı yada yapışık bir yer vardır diye düşünüyorum. 1 senedir uğraşıyoruz çünkü.

narkoz veriyorlar hiç bir şey hissetmedim bende 2 ay önce çektim özel hastanede çektirmiştim çok şükür temiz çıkmıştı tavsiye ederim

sevem nerdesin seni merak ettim ne oldu bir gelişme var mı

sevem nerdesin seni merak ettim ne oldu bir gelişme var mı
slmm cnmm.buralardayım :) henuz hastalanmadım daha gunum var hamıle deılsem bu hafta sonu beklıyorum :) hiçhis faalanda yok ıcımde :) test yaptırım dıyorum kanda.ona bıle tedrgınım gene boş cıkıcak dıe :) 11,gunum oldu ama erken galıba yapmaya.sen nasılsın ne yaptın suan ne aşamadasın ?

2.5Ay olmadim adet doktorumu aradim ve tarlusal kullan dedi dun edet oldum ve 18 inde de klomen kullanmaya baslicam isalla bu ay guzel haber almamizi nadip edet Rabbim

daha erken biraz bekle canım bende klomeni kulllandm yarın dr yumurtalara bakacak nedense bu ay yumurtamn oluştuğunu hisssedemdm geçen ay batmalar vardı bu ay olmadı hayırlısı olursa iğne yapacam dua et

bende ole olmustum.gecen ay hıssettım bu ay hıc bısey hıssetmedım.belkıde yalama oldu bu ılaclar bızde :) bunye alıstıgı ıcınde olabılır.hıc canını sıkma ıllakı 1/2 yumurta olmustur. inşallah ıgnenıde vurdurur hayırlı sonuclarla gelırsın yarın

daha erken biraz bekle canım bende klomeni kulllandm yarın dr yumurtalara bakacak nedense bu ay yumurtamn oluştuğunu hisssedemdm geçen ay batmalar vardı bu ay olmadı hayırlısı olursa iğne yapacam dua et
eniseeem erken oldu yazmak ama naaaptın belkıde suan doktordasın ? merak etmeye basladım hadı hayırlı guzel mutlu haberlerle gel.buarada gunaydın

eniseeem erken oldu yazmak ama naaaptın belkıde suan doktordasın ? merak etmeye basladım hadı hayırlı guzel mutlu haberlerle gel.buarada gunaydın
evet canım doktordaydım şimdi eve geldim iğne mi yaptım sol tarafta bir tane yumurta oluşmuştu bakalım olacakmı RABBİM sağlıkla hayırla hepimiize hayırlı evlatlar nasip etsin. beni düşündüğün için teşekkür edelim birde dua edersen daha çok sevinirim :)

aaa bak bu guzel haber.gobektenmı oldun ıgnenı ? ılac falanda verdımı ıgne sonrası bole bole yapılcak gıbılerınden.çikolata kıstı ne durumda pekı bunlarıda ogrendınmı ? tabıkıde dualarda bulusalım :)

evet göbekten bir tane yaptım doktorum ilaç vermedi kistim beraber yaşıyoruz :) sadece ilişki durumunu belirti birde ağır iş yapma yolculuk yapma dedi bakalım sadece bir yumurta inşallah hayırla tutar canım yaa sen ne yaptın bekliyor musun

hadi sımdıden bolbol dualarla ıns tutar.bende beklıyorum daha test yapmadım ıgneden sonra 12,gundeyım.biraz tedırgınım yapmaya :) adet belırtılerıde sınyal verıyor.bakalım :) sanırım bu ayda tutmadı

inşallah hamilesindr hakkında hayırlısı olsun test yaparsa haber ver canım Allah a güven

selam kızlar bende pzt sabah dr a gittim 19 mm ikiside sağda ve solda 2 yumurtam var.ama 10.günümdü iğneni vur hemen dedi ben vurmadım bir gün daha büyüdü yani . . . bu sabah yaptım yani 11 günümde.birde koldan yaptım bu ay geçen ay göbekti bu ay koldan yapmak istedim bir nedenide yok aslında ama hatamı yaptım acaba.

kızlar 15.stte çatlıyom galiba dün gece birliktelik oldu sabah 7 de iğnemi oldum şimdi yarın akşam 7 yi bekliyom ama şuan 15.st ve ben çatlıyom galiba akıntı geldi yada iğne şuan yumurtalarımı sarsıyor.dünkü spermler içerde kalırmı ki ya hiç inanmıyorum benim yumurtada yarın akşam 7 yi beklmez gitti bu ay bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…