anladm canm bende kesnlkle bu ay öyle deniycem. iğne günü ve bir hafta boyunca hergün deniycem bu ay. geçen ay 2 günde bir oldu tutmadı maleefEvet her doktor farklı söylüyor.bazı doktorlar birgün sonra ilişki önersede kesinlikle iğneyi olduğunuz gün ilişki olmalı.
Ben sabah saat 10 gibi iğneyi yaptırmıştım,ogünün akşamı üçgün ilişki önermişti doktorum.
Bazı bayanlarda çatlama erken olduğu için iğnenin yapıldığı gün mutlaka ilişki olmalı
Canım test yaptirdin mi sonuç ne oldu?Kızlar merhaba, konuya ilgisi yok ama birşey danışmak istiyorum size. 19 kasımda rahim filmi çekindim ve bugün adetimin 32.günü ne hamilelik belirtisi var ne adet belirtisi var yarın kan testi versem olur mu
Sonuç yine hüsran[QUOTEsumhis5, post: 38296264, member: 515653"]Canım test yaptirdin mi sonuç ne oldu?
Aynen benim de hüsran bu ay doktor rahim filmi cekecek[/QUOTE]Sonuç yine hüsran
canım erteleme çek çok rahat hiç bir şey hissetmiyorsun belki tıkalı yer varsa açılıyor hemen hamile kalanlar bile var[/QUOTE]Aynen benim de hüsran bu ay doktor rahim filmi cekecek
slmm cnmm.buralardayım :) henuz hastalanmadım daha gunum var hamıle deılsem bu hafta sonu beklıyorum :) hiçhis faalanda yok ıcımde :) test yaptırım dıyorum kanda.ona bıle tedrgınım gene boş cıkıcak dıe :) 11,gunum oldu ama erken galıba yapmaya.sen nasılsın ne yaptın suan ne aşamadasın ?sevem nerdesin seni merak ettim ne oldu bir gelişme var mı
2.5Ay olmadim adet doktorumu aradim ve tarlusal kullan dedi dun edet oldum ve 18 inde de klomen kullanmaya baslicam isalla bu ay guzel haber almamizi nadip edet RabbimCanım adetin gelmesini bekle bence geç Mec muhakkak gelir.cunku klomen ve catlatma iğneleri zaten hormon vücuduna daha fazla hormon yükleme. Doktorun bile adet gelmesi için ilaç vermemiş sanıyorsam yada doktoruna bir danis.kac gün gecikti adetin?
daha erken biraz bekle canım bende klomeni kulllandm yarın dr yumurtalara bakacak nedense bu ay yumurtamn oluştuğunu hisssedemdm geçen ay batmalar vardı bu ay olmadı hayırlısı olursa iğne yapacam dua etslmm cnmm.buralardayım :) henuz hastalanmadım daha gunum var hamıle deılsem bu hafta sonu beklıyorum :) hiçhis faalanda yok ıcımde :) test yaptırım dıyorum kanda.ona bıle tedrgınım gene boş cıkıcak dıe :) 11,gunum oldu ama erken galıba yapmaya.sen nasılsın ne yaptın suan ne aşamadasın ?
eniseeem erken oldu yazmak ama naaaptın belkıde suan doktordasın ? merak etmeye basladım hadı hayırlı guzel mutlu haberlerle gel.buarada gunaydındaha erken biraz bekle canım bende klomeni kulllandm yarın dr yumurtalara bakacak nedense bu ay yumurtamn oluştuğunu hisssedemdm geçen ay batmalar vardı bu ay olmadı hayırlısı olursa iğne yapacam dua et
evet canım doktordaydım şimdi eve geldim iğne mi yaptım sol tarafta bir tane yumurta oluşmuştu bakalım olacakmı RABBİM sağlıkla hayırla hepimiize hayırlı evlatlar nasip etsin. beni düşündüğün için teşekkür edelim birde dua edersen daha çok sevinirim :)eniseeem erken oldu yazmak ama naaaptın belkıde suan doktordasın ? merak etmeye basladım hadı hayırlı guzel mutlu haberlerle gel.buarada gunaydın
evet göbekten bir tane yaptım doktorum ilaç vermedi kistim beraber yaşıyoruz :) sadece ilişki durumunu belirti birde ağır iş yapma yolculuk yapma dedi bakalım sadece bir yumurta inşallah hayırla tutar canım yaa sen ne yaptın bekliyor musunaaa bak bu guzel haber.gobektenmı oldun ıgnenı ? ılac falanda verdımı ıgne sonrası bole bole yapılcak gıbılerınden.çikolata kıstı ne durumda pekı bunlarıda ogrendınmı ? tabıkıde dualarda bulusalım :)
hadi sımdıden bolbol dualarla ıns tutar.bende beklıyorum daha test yapmadım ıgneden sonra 12,gundeyım.biraz tedırgınım yapmaya :) adet belırtılerıde sınyal verıyor.bakalım :) sanırım bu ayda tutmadıevet göbekten bir tane yaptım doktorum ilaç vermedi kistim beraber yaşıyoruz :) sadece ilişki durumunu belirti birde ağır iş yapma yolculuk yapma dedi bakalım sadece bir yumurta inşallah hayırla tutar canım yaa sen ne yaptın bekliyor musun
inşallah hamilesindr hakkında hayırlısı olsun test yaparsa haber ver canım Allah a güvenhadi sımdıden bolbol dualarla ıns tutar.bende beklıyorum daha test yapmadım ıgneden sonra 12,gundeyım.biraz tedırgınım yapmaya :) adet belırtılerıde sınyal verıyor.bakalım :) sanırım bu ayda tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?