Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Canım igneyi vurmadan önceki gun ilişki oldumu?olduysa spermler içerde 48 saat boyunca canlı kalıp dolaşıyor sorun yok yanii...bekleme bir sonraki günü. bence fırsat varsa hemen değerlendirin.isinizi şansa bırakmayın catladigini hissediyor san.

masumcum evet geçen ay iğne öncesi yapmadık iğne sonrası 36.st bekledik ve 1 hafta beklemiştik yanlış yaptık.bu ay işte iğneden 7 saat önce değerlendirdik.iğneden sonrada ertesi gün olcağı için gün aşırı olmuş olur dedik.ama sperm nerde brkliyor yer çekim ine bu kadar dayanabilirmi bilmiyom yapışıyomu biyerlrre o zaman niye yarım saat yat diyorlarki kafam karıştı.peçeteye o akıntı geldi karnım şişti belim ağrıdı göbekte n yaptığımda bu etki daha çabuk olmuştu şimdi 15.stte hissettim geçen ay adet vaktime kalırsa ben 36.stten önce çatlamışım 14 gün geri gidince cuma akşamı vurduysam cmt çatlamış pazar öğlen 36.stti geç kalmış olabiliriz...sanırım şimdide öyle oluyor.önümüzdeki ay 36.st i beklemiycem...tutarsada kısmet ) yalnız şunu merak ettim iğneyi vuranlar 36.ste kadar hiç belirti olmuyomu.akıntı şişlik ağrı.belki bu iğnenin çatlama öncesi etkiside olabilirmi.düşünmek istemiyorum.kafamda deli sorular.

Alyacim ben Bu klomen ve catlatma işini 2 ay denedim.ilk ay iğneden 1 gun öncesi ilişki olmamisti ve 36 saat bekledik ve 2 günde bir 3 kez ilişkiye girdik tutmadı. Ertesi ay iğneden 1 gun once ilişki oldu ve iğneden sonra 36 saati bekledik sonra 6 gun boyunca gunasiri ilişkiye girdik yine olmadı. Şimdi de onumuzdeki cumartesi günü hsg yani rahim filmi çekileceğim.oysa ki geçen yıl bebek düşündüğümüz ayda hemen hamile kalmistim ve kan pıhtılaşma si ndan dolayi sonuç kürtaj oldu.ayaklarimi kaldırıyorum 1 saat bekliyorum halbuki geçen yıl hiç böyle şeyler yapmadan birden hamile kalmistim.anlayacagin bu isler planlı olmuyor diye düşünüyorum artık.bu arada da doktorum spermler içerde 48 saat canlı kalır 2 günde bir ilişki yeterli olabilir demişti tabii kişiye göre değişir bu durum.

GUNAYDIN,en azından hamıle kalma şansın var bu ıhtımalı dusunerekde moralını yuksek tutabılırsın.hıc kalamayıp bu sıkıntıları cekmekde cok kotu bı duygu.senın durumunda senın ıcın belkı kotudur ama dıyorum ya hamıle kalman ıcınde azda olsa umut var.kan pıhtısının tedavısı var.ona yonelıp tedavıde olabılırsın aslında ? ne kadar cok ısteyınce dedıgın gıbı olmuo.allem edıyoruz kallem edıyoruz ıhhh tık yok.bende ıkı kere polip amelıyatı olup ıkıncıye ıgne olanlardanım.suanda beklemedeyım ama sanırım hamıle deılım cunku hıc bı belırtı yok :) hastalancam onun belırtılerı var :) hakkımızda hayırlısı olsun..

burdayım canım buyur :)
dün iğne saat 11.16 geçe yapmıştım dr bu gece birleşin demişti yanlız bu gece misafirim var ve çok geç kalkarlar 12 den sonra olsa geçikmiş mi oluruz yaa canım çok sıkıldı

eniseeeebugun.simdist: 38370908 .!.:
dün iğne saat 11.16 geçe yapmıştım dr bu gece birleşin demişti yanlız bu gece misafirim var ve çok geç kalkarlar 12 den sonra olsa geçikmiş mi oluruz yaa canım çok sıkıldı
Ayyy almiyaydin bugun.simdi is var gitmezlerde.sen hem bugece yap birde bugeceden sonra 5 gunde yap.onemli olan ilk besgun.bi iki saatten bisey olmaz.belkide yumurtan gec catlicak takinti yapma.bugece ve sonrasi ilk 5e dikkat et yeterli.doktor gun falan verdimi? Benimkisi 12 ile 36 saat arasinda demisti.anladigim kadariyla 12 saat oouo seninde.bide 36 saat olcak yarin aksamda yap sonrasinda 5 gun

24 ve 36 saatte çatlar yumurtan dedi günaşırı ilişki dedi hayırlısı ya teşekkür ettim canım

Hayırlısı olsun canim senin için. Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin o zamanını bilir.yanliz şu olay enteresan 1 sene önce pit diye hamiş kaldım ve 1 senedir uğraşıyorum kalamadim. Acaba sorun nedir diye merak etmekten kendimi geri alamiyorum

Tamam ozama n sknti yk.hadi hayrlisi simdiden
ENİSEEEM GÜNAYDIN NABER ? BEN DUN AKSAM KANDA TEST YAPTIM DAYANAMADIM.2,1 CIKMIS.GECEN AY 3,1 Dİ.USTUNE ADET GORDUM.BUSEFERDE TUTMADI GALIPA :) HEMSIRE BI KAC GUN SONRA YINE YAP NE HAMILESIN NEDE DEGILSIN DIYEMEM DEDI.PEEEEEEEEH DEDIM.AMA DURMAK YOK BEYİNİ YENMEMİZ LAZIM UMUT VAR HEP DEVAM HEP DEVAM TUTANA KADAR :)

Slm kızlar bende ilk klomen ve çatlama iğnesi tedavisi oldum 2 yumurta gelişti biri 18 diğeri 21 mm dün çatlama iğnemi oldum beraberlik dün akşam oldu bu akşamda olucak sonra günaşırı dedi Dr Allah tan hayırlısını diliyorum artık yüzümüz Gülsün cümlemizin 15 aydır deniyorum olmadı Dr gittik bu yöntemle başladık bakalım artık Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin Sevgilerimle ...

hayırlısı canım vakti saati oldumu kendiliğinden olur inşallah kafaya takma Allah ın dediği olur 2 aydır sen şahitsin bendeki aksilikleri bekliyelim rabbim ne yazmışsa güzel yazmıştır Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizeeeeee

kızlar sizde hamilelik takvimi ekleyin gün gün neler oluyor bakarız hamile kalırsak devam ederiz çünkü ader olsak bile yeni süreç başlıyor bak bana 2 haftalık diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…