BENDE BEKLEMEDEYIM GECEN AY ÇATLAMA İĞNESİ OLMUSTUM YUMURTADA GAYET BUYUKTU SONUÇ HUSRAN BU AY SADECE KLOMEN VERDI KONTROLE GITTIGIMDE 4-5 TANE YUMURTA OLUSMUS BUYUMUŞLERDE İKİZ OLABILIR DEDI O YUZDEN İĞNE VERMICEM KENDILERI CATLASIN DEDI AMA BENIM HIÇ UMUDUM YOK ADET TARİHIME 7 GUN KADI BAKALIM HAYIRLISI[/QUO
İnşallah tutunmuştur bebisin canim daha 7gun varmış beklemek zor bilirim ben adete 6gun kala kan testi yaptırmıştır 2.23cikti negatif yanı dün adet gunumdu olmadim hassas idrar testi yaptım yine negatif hala hastalanmadim.
Canim bende 6ekimde catlatma iğnesi oldum benim 3tane yumosum vardı.adet tarihin değişmez canim en son ne zaman olduysan yine ayni olur insallah cçatlatmıştır yumoslarinArkadaşlar bende aranıza bugün katılıyorum, klomen tedavisi görüyorum 6 ekim çatlatma iğnesi yapıldı fakat 5 ekim yumurtalık kontrolümde doktorum yumurtamın birinin çatladığını söyledi diğeri içinde 6 ekim de de catlatma iğnesi olmamı söyledi bugün iğneden sonraki 14. günüm henüz regli olmadım fakat cumartesi az bi kahverengi leke geldi. bu durumda 5 ekimde yumurtamın biri çatladığına göre benim adet günüm ne zaman olur banada yardımcı olun lütfen bende pkoluyum
anladım canım benim bildiğime göre yumurta catladıktan 14 gün sonra regli gelirmiş catlatma iğnesi olduktan ne kadar süre sonra yumurta catladı bilmiyoruz ama önceki çatlamış dediği yumurta ya göre 5 ekimde catlamış olsa 15. günmü oluyor beklemek düşünmek ne zor hiçde umudum yok amaCanim bende 6ekimde catlatma iğnesi oldum benim 3tane yumosum vardı.adet tarihin değişmez canim en son ne zaman olduysan yine ayni olur insallah cçatlatmıştır yumoslarin
anladım canım benim bildiğime göre yumurta catladıktan 14 gün sonra regli gelirmiş catlatma iğnesi olduktan ne kadar süre sonra yumurta catladı bilmiyoruz ama önceki çatlamış dediği yumurta ya göre 5 ekimde catlamış olsa 15. günmü oluyor beklemek düşünmek ne zor hiçde umudum yok ama
Aynen öyle canım Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak hakkımızda hayırlısı olsun. bende 2 yıldır bekliyorum 1 yıl sorun yok normal yoldan bekle dediler ikinci yıl pko dediler polip var dediler histeroskopi oldum önceki ay ameliyat sonrası kendi haline bıraktı bu ay yine kolemen çatlatma iğnesi şimdi ki adet döneminde göbekten iğne deneyeceğiz demiştiCanimmm sıkma canını Rabbim nasip ettiyse olur insallah olmazsa da bi dahaki aylara kısmet..biliyorum beklemek zor biz 2yildir deniyoruz geçen yıl ekimde hamilelik geçirdim ama tutunamadı bebisim o zamandan beri tedavi görüyorum her ay 3kez doktordayim o kadar ilaç iğne aşılama yaptirdim ama olmayinca olmuyor işte..kısmet yanı..Rabbim en yakın zamanda isteyen herkese evlat versin inşallah..
Sıkma canını beklemek zor ama napalim mecbur bekliyoruz
Aynen öyle canım Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak hakkımızda hayırlısı olsun. bende 2 yıldır bekliyorum 1 yıl sorun yok normal yoldan bekle dediler ikinci yıl pko dediler polip var dediler histeroskopi oldum önceki ay ameliyat sonrası kendi haline bıraktı bu ay yine kolemen çatlatma iğnesi şimdi ki adet döneminde göbekten iğne deneyeceğiz demişti
Ben çok Yoruldum artık tedaviden her ay hüsran istemiyorum artık doktora gitmek eşim ısrar ediyor çok istiyor bende istiyorum ama olmuyo işte bireyleri zorluyomusuz gibi geliyor.bu ay gitmek istemiyorum ama eşim yine ısrarla son kez aşılama deneyelim diyor bilmiyorum ya kafam karisik..
çok teşekkürler alpergamze.bende bu ay ilk defa klomen kullanıp çatlatma iğnesi vurulucam Hayırlısı inşallahCANIM BENIM BIZDEDE PROBLEM YOK HERSEY TEMİZ FAKAT OLMUYOR BIRTANE VAR IKINCIYI ISTIYORUM YOK ÇATLATMA İĞNESİ OLDUM YINE OLMADI BU AY KLOMEN KULLANDIM BEKLIYORUM.
Günaydın canım zatten bi gün bebemmmmm olursa ilk adres ögretecem bulamıyorlar yönleriniGunaydınlar canım ,
Benı güldürdün sabah sabah :) o yumurtaları bır elıme gecırsem dövecem :) cok bekletıyorlar bızı .
Öyle fazla yok dün sabaha kadar ağrıdan uyuyamadım doktora gitsem ki diye düşünüyorumBugün yarın belli olur canim ayniyiz ya kendimden biliyorum:) acayip şişlik var karnında karnimin alk bolgesi agriyo dünden beri bide kalça kemigim.sendede akıntı varmi
Öyle fazla yok dün sabaha kadar ağrıdan uyuyamadım doktora gitsem ki diye düşünüyorum
tmm canım tşk ederim. iğneden sonraki 14. günüm bugün en iyisi birkaç gün daha bekleyeyimregl gunun gelmeden yapma canım , hem bosyerıne umıtlenmemıs olur ve moralını bozmamıs olursun .
Aynen öyle yapicam mecbur ama şu ağrılar mahvetti beni ya hadi bakalım senden hayırlı haber bekliyorum canımBence erken daha cumuya kadar bekle adet olmazsan gidersin bende öyle düşünüyorum
Başka banada doktor bu ay ikiz ihtimali yüksek dedi 5 gün var adete bekliyorum hamile ilan heyecandan terkediyo burayı adet ilan teselli arıyıPeki bu klomeni kullanıp hamile kalan yok mu hep genelde adet oldum filan Yazmış arkadaşlar.ayrıca klomende Çoğul gebelik şansı daha yüksek diye duymuştum doğru mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?