Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Aynen sen hamile kalırsan bilgilendir bizi inşallah ikizin olur bende çok istiyorum ikizim Olmasını burdan söylerim olursa hayırlısından :)

çok teşekkürler alpergamze.bende bu ay ilk defa klomen kullanıp çatlatma iğnesi vurulucam Hayırlısı inşallah
merhaba ben bugun uye oldum.benım durumum karısık biraz ben 37 yasındayım ve menepoza gırıyorum 5 yada 6 aya kadar girecegımı soyledi dr.ıkıncı cocugumuzu ıstıyoruz 1 senedır olmuyor malesef .ıkı tane yumurta var dedı sadece ve klomen verdi adetın 5, gunu kullan dedı adetımı beklıyorum olursam ınallal kullancam sizce şansım ne

Çok erken degilmi ya menopoz için daha çok gençsin şaşırdım valla,olur inşallah canim bende uzun zamandır kullanıyorum ama maalesef

Çok erken degilmi ya menopoz için daha çok gençsin şaşırdım valla,olur inşallah canim bende uzun zamandır kullanıyorum ama maalesef
malesf erken menepoz dedi horman testi yapıldı yakın zamanda girecekmişim son şanslarım yani klamenle olursa olucak degılse şans yok artık

malesf erken menepoz dedi horman testi yapıldı yakın zamanda girecekmişim son şanslarım yani klamenle olursa olucak degılse şans yok artık
adetimi bekliyorum 5,günü klamen kullanıcam 5 gun sonra gel dedi sonra neler olıcak bılmıyorum
cok geç kaldık keşke bu kadar ara vermeseydim ikinci cocuk ıcın

adetimi bekliyorum 5,günü klamen kullanıcam 5 gun sonra gel dedi sonra neler olıcak bılmıyorum
cok geç kaldık keşke bu kadar ara vermeseydim ikinci cocuk ıcın

Nereden bilecektin canim hersey allah tan.. Olur insallah canim 1tane olmuş yine olur insallah sıkma canını

Biz daha yeniyiz evleneli 6 ay oldu hiç korunmadık ama benim yaşım 32.dr o Yüzden vakit kaybetmeden klomene başlayalım dedi sanırım

Hımm anladım canım hayırlısı inşallah ya evet yaş önemli ama 20 yaşında olsanda olmayınca olmuyo malesef umarım iyi sonuçlar alırsın canım

Nurhan 78 Allah verdikten sonra Dr ların konuşması boş.nasıl öyle kesin konuşabilmiş anlamadım Dr değiş bence.benim annem beni 19 yıl sonra Dr un senin asla çocuğun olmaz demesine rağmen 39 Yaşında tedavisiz Dünya'ya getirmiş.bende mucizeyim Dünya'ya gelen her çocuk gibiyani takma kafana canım benim yeter ki Rabbim ol desin...gerisi boş ve ve başvurulacak her yol vesile

Nurhan 78 Allah verdikten sonra Dr ların konuşması boş.nasıl öyle kesin konuşabilmiş anlamadım Dr değiş bence.benim annem beni 19 yıl sonra Dr un senin asla çocuğun olmaz demesine rağmen tesavisiZ Dünya'ya getirmiş.bende mucizeyim Dünya'ya gelen her çocuk gibiyani takma kafana canım benim yeter ki Rabbim ol desin...gerisi boş ve ve başvurulacak her yol vesile

Burda daha yeniyim bi Mesajı 10 kez yazmışım yanlış yerlere filan yazmışım kusura bakmayın kızlar:)herkes kime ne yazdığımı anlamıştır umarımyarın adet olucam ve 3.gün Dr a gidicem klomene başlayacak dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…