Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Günaydınlar. bugün 15. günüm dayanamayıp test yaptım ve negatif. inş sizler pozitif sonuçlarla mutlu olursunuz

evet canım klomen + çatlatma iğnesi olmuştum ama bu ayda nasip değilmiş. sonraki adette göbekten iğne + çatlatma iğnesi demişti doktorum ama nasip artık bilmiyorum ne olacak hepimizin hakkında hayırlısı Rabbim o minik melekleri süt kokulularımızı kucağımıza almayı annelik makamina ulaşmayı cumlemize nasip etsin inş

Aminnn canım inşallah en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim

Kızlar ben sabah adet oldum ama olsun kısmet diyorum daha zamanı var demekki..inşallah sizin bebisleriniz tutunur..

Kızlar moralınızı hernekadar bozmayın desemde ınsan yıkılıyor , sizi cok ıyı anlıyorum , benım BAT 28 bır hafta var , bızler ıcın dua edın de regl olmayanlar hamiş olsa barııı yaaa .

Slm arkadaşlar catlatma ignesinden sonra 14.günüm az önce test aldım yaptım negatif çıktı umudum vardi sonuç hüsran oldu üzüldüm ya kendimi kaptırmak istemedim çok üzülürüm sonra diye ama insan yinede umut ediyo ve yinede morali çok bozuluyo insanin

a.slm eylül aramızda bi gün varmış o tek çizgiyi görmek zor geliyor gerçekten hakkımızda hayırlısı

Hayırlısı ne diyim erkenmi test yaptım diye düşündüm ama bilmiyorum bikac güne belli olur zaten gerçekten zorrr...

bence beklemelisin... cunku bu ıdrar testleri adet gününden 4-5 gün sonra doğru sonuc veriyormus. inşallah hayırlı haberlerını alırız :)
Inşallah dediğin gibidir canım moda bulantısı halsizlik olunca biraz umutluydum açıkçası ama iste Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla saglikli bebisler nasip etsin..

ayyy aminn ya ınşallah. hayırlısıyla hepımız hayırlı haberlerimizi verelim burdan :) klomenı ılk kullanısın mı eylul27

T
tatlım hiç belirtin var mıydı

KIZLAR MERHABA. BENDE 1,5 senedir istiyorum ama olmadı.bu ay adetim bir hafta gecikince umutlanıp var zannetik ama yokmuş bugün doktora gittim bakalım bana nasıl bir tedavi uygulayacak.. Allah ım en yakın zaman da kucaklarımızı doldursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…