- 16 Ekim 2015
- 108
- 86
- 13
- 39
Eki Görüntüle 1664151 günlerdir stresten öldük hepimiz biraz tebessümInşallah hepimiz alırız canım
Günaydınlar. bugün 15. günüm dayanamayıp test yaptım ve negatif. inş sizler pozitif sonuçlarla mutlu olursunuz[/QUOTEçatlatma iğnesi olmuş muydun canım? İnşallah en kısa zamanda bebeğini Dünya'ya getirirsin
Aminnn canım inşallah en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Rabbimevet canım klomen + çatlatma iğnesi olmuştum ama bu ayda nasip değilmiş. sonraki adette göbekten iğne + çatlatma iğnesi demişti doktorum ama nasip artık bilmiyorum ne olacak hepimizin hakkında hayırlısıRabbim o minik melekleri süt kokulularımızı kucağımıza almayı annelik makamina ulaşmayı cumlemize nasip etsin inş
22 yada 23 olmam gerekmrb eylül 27. adet tarihin ne zamandı normalde
bence beklemelisin... cunku bu ıdrar testleri adet gününden 4-5 gün sonra doğru sonuc veriyormus. inşallah hayırlı haberlerını alırız :)22 yada 23 olmam gerek
Inşallah dediğin gibidir canım moda bulantısı halsizlik olunca biraz umutluydum açıkçası ama iste Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla saglikli bebisler nasip etsin..bence beklemelisin... cunku bu ıdrar testleri adet gününden 4-5 gün sonra doğru sonuc veriyormus. inşallah hayırlı haberlerını alırız :)
CANIM HEMEN MORALİNİ BOZMA UMUDUNU KESME BAKALIM BELLİ OLMZ GUNUNE VAR BEKLE BİRAZ DAHAInşallah dediğin gibidir canım moda bulantısı halsizlik olunca biraz umutluydum açıkçası ama iste Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla saglikli bebisler nasip etsin..
tatlım hiç belirtin var mıydıSlm arkadaşlar catlatma ignesinden sonra 14.günüm az önce test aldım yaptım negatif çıktı umudum vardi sonuç hüsran oldu üzüldüm ya kendimi kaptırmak istemedim çok üzülürüm sonra diye ama insan yinede umut ediyo ve yinede morali çok bozuluyo insanin
Mide bulantim var suan bile ve bazen şiddetli bulantı oluyor halsizlk karın kasık ağrısı gebelik olmadgna göre ilaclardandr doktorum jel fitil seker hapı ve folik asitvermiştiT
tatlım hiç belirtin var mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?