Catlatma iğnesi ilk di evet ama 15 aylık evliyim ve hiç korunma yok kist oluşuyordu hep kist geçti doktorum gebelik için tedavi başlattı 1ay oluyor. catlatma ignesine 14gun oldu tabi jel fitil haplar falanayyy aminn ya ınşallah. hayırlısıyla hepımız hayırlı haberlerimizi verelim burdan :) klomenı ılk kullanısın mı eylul27
bizim de 15 ay oluyor. biz de ikimizde de bir sorun görünmuyor. ama neden olmuyor anlamıyorummCatlatma iğnesi ilk di evet ama 15 aylık evliyim ve hiç korunma yok kist oluşuyordu hep kist geçti doktorum gebelik için tedavi başlattı 1ay oluyor. catlatma ignesine 14gun oldu tabi jel fitil haplar falan
1-2gun sonra adet günüm bakalım bilmiyorum moralim sıfır suan canım hakkımızda böyle hayirliymis demekki..CANIM HEMEN MORALİNİ BOZMA UMUDUNU KESME BAKALIM BELLİ OLMZ GUNUNE VAR BEKLE BİRAZ DAHA
Aynen bende sadece kist problemi vardi o da geçmişti öyle başlattı dr tedaviye bende anlamadım nedeni Rabbim en hayirli zamanını bekletiyodur belkidebizim de 15 ay oluyor. biz de ikimizde de bir sorun görünmuyor. ama neden olmuyor anlamıyorumm
Ya aslinda pek üstüne durmadik canim ama insanın aklına geliyoiste aradabir hergün ilaç fitil istemesende getiryo akla banada doktorum dedi aynı şeyi akışına bırak insallah olur demişti ama isteecanım moralını duzgun tutman azımmıs bu surecte. bu konuyu dusunmeyecekmıssın.benm dr um oyle dedi hiç yoktan bı kavga cıkarın bırbırınızı uzmeyecek sekılde ona takın kafanızı dedi :)
Evet öyle oluyor malesef takmadan olmuyor. Bende cook stres yapıyorum eşim kızıyo. Bende diyorum Sen beni anlamıyosunYa aslinda pek üstüne durmadik canim ama insanın aklına geliyoiste aradabir hergün ilaç fitil istemesende getiryo akla banada doktorum dedi aynı şeyi akışına bırak insallah olur demişti ama istee
Aynen eşim banada çok kiziyo hatta çok stresli bu yapım var herseyi stres yapma diyo sürekli ev işi bile yapma diyo mesela o daha istekliydi haberi verdim oda çok üzüldü vardır bu hayır Allah herkese tez zamanda istediği bebeğini versin saglikli bu şekilde herkesin hakkında hayırlısı olsun bu çok önemli çünküEvet öyle oluyor malesef takmadan olmuyor. Bende cook stres yapıyorum eşim kızıyo. Bende diyorum Sen beni anlamıyosun
tabiki oyle allahım ıstedıkten sonra olur ama kacıncı dr bu sayamadım 6 tane vardır hepsi aynı dedı menepoz dıye oda mucize dedi zaten kendılıgınden olursa mucize olur dedi son sans klomen kullanıcam olmassada ugrasmıcam artıkNurhan 78 Allah verdikten sonra Dr ların konuşması boş.nasıl öyle kesin konuşabilmiş anlamadım Dr değiş bence.benim annem beni 19 yıl sonra Dr un senin asla çocuğun olmaz demesine rağmen 39 Yaşında tedavisiz Dünya'ya getirmiş.bende mucizeyim Dünya'ya gelen her çocuk gibiyani takma kafana canım benim yeter ki Rabbim ol desin...gerisi boş ve ve başvurulacak her yol vesile
inşallah hepimiz için en hayırlısı olur sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi alırız kucagımızaBurda daha yeniyim bi Mesajı 10 kez yazmışım yanlış yerlere filan yazmışım kusura bakmayın kızlar:)herkes kime ne yazdığımı anlamıştır umarımyarın adet olucam ve 3.gün Dr a gidicem klomene başlayacak dua edin
KIZLAR MERHABA. BENDE 1,5 senedir istiyorum ama olmadı.bu ay adetim bir hafta gecikince umutlanıp var zannetik ama yokmuş bugün doktora gittim bakalım bana nasıl bir tedavi uygulayacak.. Allah ım en yakın zaman da kucaklarımızı doldursun inşallah
Selam, bende puregon tedavisi ve sonunda ovitrelle kullandım. İğne 10 ekim de vuruldu. Dün 10. günümde idrar testi yaptım. Negatif çıktı. Bu arada pcoluyum duphaston kullanmaya devam ediyorum. Doktor gebelik tutmamıs, baska test yapmana gerek yok dedi. regli olunca 3 yada 4. gün doktora gideceğim. Kist yoksa tekrar deneyeceğiz.
Selam, bende puregon tedavisi ve sonunda ovitrelle kullandım. İğne 10 ekim de vuruldu. Dün 10. günümde idrar testi yaptım. Negatif çıktı. Bu arada pcoluyum duphaston kullanmaya devam ediyorum. Doktor gebelik tutmamıs, baska test yapmana gerek yok dedi. regli olunca 3 yada 4. gün doktora gideceğim. Kist yoksa tekrar deneyeceğiz.
Selam duphaston reglinin zamanında olmasını ve bebek oluşursa daha iyi tutunmasını sağlıyornes duphaston ne için kullanılıyor bende pcoluyum ama klomen dışında bi ilaç vermiyor doktorum
a.slm hımm anladım sağol o zaman bu kontrole gittiğimde bi doktoruma sorayım benimde kullanmam gerekiyormu diyeSelam duphaston reglinin zamanında olmasını ve bebek oluşursa daha iyi tutunmasını sağlıyor
mrb flz. Amin inş Rabbim isteyen herkese versin. Sen tedaviye yenimi başlıyorsun yoksa bu ay nasıl bi tedavi yapacak doktor onumu belirleyecek[/QU
MERHABA..EVET BU AY DOKTORUM YUMURTLAMA DÖNEMİMİ TAKİP EDECEK ZAMANINDA YUMURTLUYORMUYUM YUMURTAM SAĞLIKLIMI ONA BAKACAK ÖNCE..SONRASINDA NASIL DEVA EDERİZ BİLMİYORUM...SADECE ARTIK BİR BEBİŞ İSTİYORUM..
hayırlısı canım benim daha gelmedi 2-3 gün var öbür ay kist yoksa yine devam sen klomen ve ovitrelle mi kullanıyodun?ve ilk kırmızı göründü bu ay ki umutlar tükendi hakkımızda hayırlısı inş sizler güzel haberler alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?