Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

ayyy aminn ya ınşallah. hayırlısıyla hepımız hayırlı haberlerimizi verelim burdan :) klomenı ılk kullanısın mı eylul27
Catlatma iğnesi ilk di evet ama 15 aylık evliyim ve hiç korunma yok kist oluşuyordu hep kist geçti doktorum gebelik için tedavi başlattı 1ay oluyor. catlatma ignesine 14gun oldu tabi jel fitil haplar falan

Catlatma iğnesi ilk di evet ama 15 aylık evliyim ve hiç korunma yok kist oluşuyordu hep kist geçti doktorum gebelik için tedavi başlattı 1ay oluyor. catlatma ignesine 14gun oldu tabi jel fitil haplar falan
bizim de 15 ay oluyor. biz de ikimizde de bir sorun görünmuyor. ama neden olmuyor anlamıyorumm

canım moralını duzgun tutman azımmıs bu surecte. bu konuyu dusunmeyecekmıssın.benm dr um oyle dedi hiç yoktan bı kavga cıkarın bırbırınızı uzmeyecek sekılde ona takın kafanızı dedi :)

bizim de 15 ay oluyor. biz de ikimizde de bir sorun görünmuyor. ama neden olmuyor anlamıyorumm
Aynen bende sadece kist problemi vardi o da geçmişti öyle başlattı dr tedaviye bende anlamadım nedeni Rabbim en hayirli zamanını bekletiyodur belkide

canım moralını duzgun tutman azımmıs bu surecte. bu konuyu dusunmeyecekmıssın.benm dr um oyle dedi hiç yoktan bı kavga cıkarın bırbırınızı uzmeyecek sekılde ona takın kafanızı dedi :)
Ya aslinda pek üstüne durmadik canim ama insanın aklına geliyoiste aradabir hergün ilaç fitil istemesende getiryo akla banada doktorum dedi aynı şeyi akışına bırak insallah olur demişti ama istee

Ya aslinda pek üstüne durmadik canim ama insanın aklına geliyoiste aradabir hergün ilaç fitil istemesende getiryo akla banada doktorum dedi aynı şeyi akışına bırak insallah olur demişti ama istee
Evet öyle oluyor malesef takmadan olmuyor. Bende cook stres yapıyorum eşim kızıyo. Bende diyorum Sen beni anlamıyosun

Evet öyle oluyor malesef takmadan olmuyor. Bende cook stres yapıyorum eşim kızıyo. Bende diyorum Sen beni anlamıyosun
Aynen eşim banada çok kiziyo hatta çok stresli bu yapım var herseyi stres yapma diyo sürekli ev işi bile yapma diyo mesela o daha istekliydi haberi verdim oda çok üzüldü vardır bu hayır Allah herkese tez zamanda istediği bebeğini versin saglikli bu şekilde herkesin hakkında hayırlısı olsun bu çok önemli çünkü

tabiki oyle allahım ıstedıkten sonra olur ama kacıncı dr bu sayamadım 6 tane vardır hepsi aynı dedı menepoz dıye oda mucize dedi zaten kendılıgınden olursa mucize olur dedi son sans klomen kullanıcam olmassada ugrasmıcam artık

inşallah hepimiz için en hayırlısı olur sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi alırız kucagımıza

mrb flz. Amin inş Rabbim isteyen herkese versin. Sen tedaviye yenimi başlıyorsun yoksa bu ay nasıl bi tedavi yapacak doktor onumu belirleyecek

Selam, bende puregon tedavisi ve sonunda ovitrelle kullandım. İğne 10 ekim de vuruldu. Dün 10. günümde idrar testi yaptım. Negatif çıktı. Bu arada pcoluyum duphaston kullanmaya devam ediyorum. Doktor gebelik tutmamıs, baska test yapmana gerek yok dedi. regli olunca 3 yada 4. gün doktora gideceğim. Kist yoksa tekrar deneyeceğiz.

nes duphaston ne için kullanılıyor bende pcoluyum ama klomen dışında bi ilaç vermiyor doktorum

ayrıca doktorun ultrosonla falan baktımı yoksa sadece yaptığın test üzerindenmi öyle söyledi yani 10. gün erken baya daha belli olmayabilir diye düşünüyorum

ve ilk kırmızı göründü bu ay ki umutlar tükendi hakkımızda hayırlısı inş sizler güzel haberler alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…