Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

mrb anladım sen daha yolun başındasın yani inşaallah en kısa zamandada kavuşursan bebeğine
EVET YOLUN BAŞINDAYIM..ŞİMDİ DİYORUMKİ KEŞKE DAHA ÖNCEDEN GİTSEYDİM DOKTORA.. AMA İŞTE HER AY BELKİ BU SEFER VARDIR DİYE UMUTLANIP UMUTLANIP HÜSRANA UĞRADIK...RABBİM HEPİMİZE HAYIRLISINI VERSİN..SENDE ÜZÜLME ÖNÜMÜZDEKİ AY DEVAM MORAL BOZMAK YOK.. SEN NE KADAR ZAMANDIR DEVAM EDİYORSUN TEDAVİYE

Beim ilk denemem ilaçla.öncesinde 5 ay olmustur. Aynen keske daha erken deneseydik ama kısmet. 2 tane yumurtam gğzel büyüdü en azından bunu gördük ama döllenme olmadı heralde. Zaten doktor %25 sans demmişti

Beim ilk denemem ilaçla.öncesinde 5 ay olmustur. Aynen keske daha erken deneseydik ama kısmet. 2 tane yumurtam gğzel büyüdü en azından bunu gördük ama döllenme olmadı heralde. Zaten doktor %25 sans demmişti
neden %25 dedi ki cnm. sebep neymişİ?

neden %25 dedi ki cnm. sebep neymişİ?
Ovitrelle ile yapılan yada aşılama ile yapılan durumlarda tutma sansı%25-30 dedi hiçbir zaman %100 garantisi yıkmus bünyeye ve tutmasına bağlı. Hatta tüp bebekte bile oran %50 imiş . Sen kaçıncıya denedin?

ayrıca doktorun ultrosonla falan baktımı yoksa sadece yaptığın test üzerindenmi öyle söyledi yani 10. gün erken baya daha belli olmayabilir diye düşünüyorum
Ultrason ile bakmadı idrar testine göre dedi ama çok net baska bi test yapmana gerek yok demiş. Demekki 10.günde anlıyor daha reglime2 gün var bekleyeceğim artık

BENM DAHA BU ILK. KLOMEN VE PREGNYL CATLATMA İĞNESİ YAPILDI BEKLİYORUZ. YANİ BİZİM TEDAVİLERDE DE Mİ %25MİŞ TUTMA SANSI

hayırlısı canım benim daha gelmedi 2-3 gün var öbür ay kist yoksa yine devam sen klomen ve ovitrelle mi kullanıyodun?
klomen kistmi yapıyo bilgim yok bende kullanıcam adetımı beklıyorum 5,gunu ıcıcem kıstmı olucak anlamadım

hayırlısı canım benim daha gelmedi 2-3 gün var öbür ay kist yoksa yine devam sen klomen ve ovitrelle mi kullanıyodun?

hayırlısı inş. evet klomen günde 4 tane + ovitrelle bu ayda göbekten iğne başlayacaktık ama ben tedaviye ara vermeye karar verdim bakalım kısmet.

inşaallah canım hepimizin hakkında hayırlısı vakti saati gelmeden olmuyor. bende 2,5 yıllık evliyim ilk yıl korunduk ikinci yıl doktora gittim ama sıkıntı yok bir yıl dene olmazsa tedavi başla erken başlamak psikolojik olarak etkiler dedi gittiğim doktorlar. 1 yılın sonunda tedaviye başladık pco var dediler sonraki aylarda polip var dediler histeroskopi oldum 3 ay önce böyle bir yıl daha bitiyor inş bakalım artık kısmet vakti saati ne zaman gelirse hayırlısı inş. Bu ay tedaviye ara vermeye karar verdim sonraki ay devam edeceğim inş

bu arada arkadaşlar prengly ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullananlar ovitrelle 70 tl prengly 10 tl ve 2 tane vuruluyor yani20 tl ama aralarında fark yokmuş pahalıyı almanıza gerek yok benim doktorumun söylediğine göre bilgisi olan olmayan vardır belki ilk tedaviye başladığımda ben bilmiyordum bi 70 tl olan yaptırdım bi 20 tl olandan sonraki ay yine 70 tl olanı yazmış sordum dahamı iyi neden bi onu deniyoruz bi diğerini ikiside aynı hangisi uygunsa onu al farketmez demişti

banada polip var dedi, ama almadan 3 ay deneyelim tutmazsa alırız de. Siz kaç ay denediniz poliple. Histereskopi yaptırınca bekledin mi, beklemek lazım mı?

banada polip var dedi, ama almadan 3 ay deneyelim tutmazsa alırız de. Siz kaç ay denediniz poliple. Histereskopi yaptırınca bekledin mi, beklemek lazım mı?
doktorum polipden ilk şüphelendiğinde tedaviyle 4. denememizdi o ay bekledi sonraki adet döneminin 3. günü tekrar baktı net görülmemesine rağmen histeroskopi dedi çünkü hem hamile kalmaya engel olabiliyormuş hemde hamile kaldığında bebek polibe yakın bi yere tutunursa düşük olurmuş riske atmayalım dedi. histeroskopi (7 agustos olmuştum) olduktan sonraki ikinci adette tekrar tedaviye başladık oda tutmadı

gecmiş olsun canım bizde almadan deneyeceğiz bakalım

gecmiş olsun canım bizde almadan deneyeceğiz bakalım
sağol canım doktoruna güvenerek yoluna devam et psikoloji gerçekten çok önemli. Bugün bi psikologla görüşme yapmıştım diyorki hamileliğin yani hamile kalamamanın %10 vücutla alakalıdır %90 da psikolojik

Günaydın arkadaşlar yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmişler.
Dün dr kontrolümüzde vardı 2 yumurtam olmuş kendi çatlamış iğne vermeyecem dedi.ama gelin gorunki yumurtalar sağ tarafta her ikiside. Dr. Yinede şansın var dedi ki ben sanmıyorum .adet olunca gel aşılama yapalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…