EVET YOLUN BAŞINDAYIM..ŞİMDİ DİYORUMKİ KEŞKE DAHA ÖNCEDEN GİTSEYDİM DOKTORA.. AMA İŞTE HER AY BELKİ BU SEFER VARDIR DİYE UMUTLANIP UMUTLANIP HÜSRANA UĞRADIK...RABBİM HEPİMİZE HAYIRLISINI VERSİN..SENDE ÜZÜLME ÖNÜMÜZDEKİ AY DEVAM MORAL BOZMAK YOK.. SEN NE KADAR ZAMANDIR DEVAM EDİYORSUN TEDAVİYEmrb anladım sen daha yolun başındasın yani inşaallah en kısa zamandada kavuşursan bebeğine
Beim ilk denemem ilaçla.öncesinde 5 ay olmustur. Aynen keske daha erken deneseydik ama kısmet. 2 tane yumurtam gğzel büyüdü en azından bunu gördük ama döllenme olmadı heralde. Zaten doktor %25 sans demmiştiEVET YOLUN BAŞINDAYIM..ŞİMDİ DİYORUMKİ KEŞKE DAHA ÖNCEDEN GİTSEYDİM DOKTORA.. AMA İŞTE HER AY BELKİ BU SEFER VARDIR DİYE UMUTLANIP UMUTLANIP HÜSRANA UĞRADIK...RABBİM HEPİMİZE HAYIRLISINI VERSİN..SENDE ÜZÜLME ÖNÜMÜZDEKİ AY DEVAM MORAL BOZMAK YOK.. SEN NE KADAR ZAMANDIR DEVAM EDİYORSUN TEDAVİYE
neden %25 dedi ki cnm. sebep neymişİ?Beim ilk denemem ilaçla.öncesinde 5 ay olmustur. Aynen keske daha erken deneseydik ama kısmet. 2 tane yumurtam gğzel büyüdü en azından bunu gördük ama döllenme olmadı heralde. Zaten doktor %25 sans demmişti
Ovitrelle ile yapılan yada aşılama ile yapılan durumlarda tutma sansı%25-30 dedi hiçbir zaman %100 garantisi yıkmus bünyeye ve tutmasına bağlı. Hatta tüp bebekte bile oran %50 imiş . Sen kaçıncıya denedin?neden %25 dedi ki cnm. sebep neymişİ?
Ultrason ile bakmadı idrar testine göre dedi ama çok net baska bi test yapmana gerek yok demiş. Demekki 10.günde anlıyor daha reglime2 gün var bekleyeceğim artıkayrıca doktorun ultrosonla falan baktımı yoksa sadece yaptığın test üzerindenmi öyle söyledi yani 10. gün erken baya daha belli olmayabilir diye düşünüyorum
BENM DAHA BU ILK. KLOMEN VE PREGNYL CATLATMA İĞNESİ YAPILDI BEKLİYORUZ. YANİ BİZİM TEDAVİLERDE DE Mİ %25MİŞ TUTMA SANSIOvitrelle ile yapılan yada aşılama ile yapılan durumlarda tutma sansı%25-30 dedi hiçbir zaman %100 garantisi yıkmus bünyeye ve tutmasına bağlı. Hatta tüp bebekte bile oran %50 imiş . Sen kaçıncıya denedin?
Evet malesef ama belli olmuyor bir seferde tutanda var 2. Dede insallah 1 kerede tutar seninBENM DAHA BU ILK. KLOMEN VE PREGNYL CATLATMA İĞNESİ YAPILDI BEKLİYORUZ. YANİ BİZİM TEDAVİLERDE DE Mİ %25MİŞ TUTMA SANSI
klomen kistmi yapıyo bilgim yok bende kullanıcam adetımı beklıyorum 5,gunu ıcıcem kıstmı olucak anlamadımhayırlısı canım benim daha gelmedi 2-3 gün var öbür ay kist yoksa yine devam sen klomen ve ovitrelle mi kullanıyodun?
Klomen kimş zaman kist yapabilir şuan mevcutta kistiniz yoksa korkmayın deneyinklomen kistmi yapıyo bilgim yok bende kullanıcam adetımı beklıyorum 5,gunu ıcıcem kıstmı olucak anlamadım
Tabii doktorunuza danısarakKlomen kimş zaman kist yapabilir şuan mevcutta kistiniz yoksa korkmayın deneyin
madem kist yapıyo niye veriyo acaba dr lar saçma degılmıTabii doktorunuza danısarak
hayırlısı canım benim daha gelmedi 2-3 gün var öbür ay kist yoksa yine devam sen klomen ve ovitrelle mi kullanıyodun?
EVET YOLUN BAŞINDAYIM..ŞİMDİ DİYORUMKİ KEŞKE DAHA ÖNCEDEN GİTSEYDİM DOKTORA.. AMA İŞTE HER AY BELKİ BU SEFER VARDIR DİYE UMUTLANIP UMUTLANIP HÜSRANA UĞRADIK...RABBİM HEPİMİZE HAYIRLISINI VERSİN..SENDE ÜZÜLME ÖNÜMÜZDEKİ AY DEVAM MORAL BOZMAK YOK.. SEN NE KADAR ZAMANDIR DEVAM EDİYORSUN TEDAVİYE
E büyütürken bişeyler ters gidebiliyo malesefmadem kist yapıyo niye veriyo acaba dr lar saçma degılmı
banada polip var dedi, ama almadan 3 ay deneyelim tutmazsa alırız de. Siz kaç ay denediniz poliple. Histereskopi yaptırınca bekledin mi, beklemek lazım mı?inşaallah canım hepimizin hakkında hayırlısı vakti saati gelmeden olmuyor. bende 2,5 yıllık evliyim ilk yıl korunduk ikinci yıl doktora gittim ama sıkıntı yok bir yıl dene olmazsa tedavi başla erken başlamak psikolojik olarak etkiler dedi gittiğim doktorlar. 1 yılın sonunda tedaviye başladık pco var dediler sonraki aylarda polip var dediler histeroskopi oldum 3 ay önce böyle bir yıl daha bitiyor inş bakalım artık kısmet vakti saati ne zaman gelirse hayırlısı inş. Bu ay tedaviye ara vermeye karar verdim sonraki ay devam edeceğim inş
doktorum polipden ilk şüphelendiğinde tedaviyle 4. denememizdi o ay bekledi sonraki adet döneminin 3. günü tekrar baktı net görülmemesine rağmen histeroskopi dedi çünkü hem hamile kalmaya engel olabiliyormuş hemde hamile kaldığında bebek polibe yakın bi yere tutunursa düşük olurmuş riske atmayalım dedi. histeroskopi (7 agustos olmuştum) olduktan sonraki ikinci adette tekrar tedaviye başladık oda tutmadıbanada polip var dedi, ama almadan 3 ay deneyelim tutmazsa alırız de. Siz kaç ay denediniz poliple. Histereskopi yaptırınca bekledin mi, beklemek lazım mı?
gecmiş olsun canım bizde almadan deneyeceğiz bakalımdoktorum polipden ilk şüphelendiğinde tedaviyle 4. denememizdi o ay bekledi sonraki adet döneminin 3. günü tekrar baktı net görülmemesine rağmen histeroskopi dedi çünkü hem hamile kalmaya engel olabiliyormuş hemde hamile kaldığında bebek polibe yakın bi yere tutunursa düşük olurmuş riske atmayalım dedi. histeroskopi (7 agustos olmuştum) olduktan sonraki ikinci adette tekrar tedaviye başladık oda tutmadı
sağol canım doktoruna güvenerek yoluna devam et psikoloji gerçekten çok önemli. Bugün bi psikologla görüşme yapmıştım diyorki hamileliğin yani hamile kalamamanın %10 vücutla alakalıdır %90 da psikolojikgecmiş olsun canım bizde almadan deneyeceğiz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?