Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

adetin 3 günü usg sonucum degerlendırebılırmınız d3 uterus normal görünümde endline düzenli sağ overde 1-2 antral folıkül sol over uterusun üzerinde 3-4 antral folikül birde kılolu oldugum ıcın bunu yazmıs obezite nedenıyle suboptimal degerlendırıldi. Fsh : 6,26 Prolaktin : 13,14 Progesteron : 0,3 Tsh 0.68 E2 : 33 AMH 0,49 durumum cokmu kötu yasım 33

Asılama için erken değil mi bir kac doğal denesen? Kac kere denedin yumurta büyüterek

Beim ilk denemem ilaçla.öncesinde 5 ay olmustur. Aynen keske daha erken deneseydik ama kısmet. 2 tane yumurtam gğzel büyüdü en azından bunu gördük ama döllenme olmadı heralde. Zaten doktor %25 sans demmişti
EVET EN AZINDAN SAĞLIKLI Bİ YUMURTANIN OLDUĞUNU VE BAŞKA TEDAVİLERE İHTİYACIN OLMADIĞINI GÖRMÜŞ OLDUN GERİSİDE GELİR GÜZEL HABERLERİ ALIRSIN İNŞALLAH

SEN EN DOĞRUSUNU BİLİRSİN CANIM AMA 1 AY DİNLENMEK SANADA İYİ GELEBİLİR.. TOPARLARSIN DAHA ÇOK SAVAŞMA GÜCÜN OLUR..ALLAH HEPİMİZE HAYIRLISINI VERSİN

Kızlarrr sanırımm hamileyim:)normalde bugün Dr a gidicektim adetimin 3.günü olması gerekiyordu klomen başlayacaktı.fakat adetim 2 gün geçince test Yaptım veeee iki kırmızı çizgi:)birazdan Dr a gidicem dua edin lütfen

İNŞALLAH CANIM ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN

Ay çok sevindim sunuçne gittinmi doktora hadi güzel haberlerini beklıyorum

Hayır li sonuçlarını bekliyoruz inşallah allah gönlüne göre verir

hadi hayırlısı çok sevindim doktor kontrolünü bizimlede paylaşırsın umarım :)

Arkadaşlar bende tedaviye ara vereceğimi söylemiştim ama doktorumla görüştüm ve bu ay göbekten iğnelere başlıyoruz hepimizin hakkında hayırlısı bir gün hepimiz mutlu hamilelik haberlerine ulaşıp meleklerimize kavuşuruz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…