- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
Asılama için erken değil mi bir kac doğal denesen? Kac kere denedin yumurta büyüterekGünaydın arkadaşlar yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmişler.
Dün dr kontrolümüzde vardı 2 yumurtam olmuş kendi çatlamış iğne vermeyecem dedi.ama gelin gorunki yumurtalar sağ tarafta her ikiside. Dr. Yinede şansın var dedi ki ben sanmıyorum .adet olunca gel aşılama yapalım dedi
Yok arkadaşım düşük filan olmuyor benim sağ tulum tıkalı yüzden öyle yazdimYumurtalar sağ tarafta olunca ne oluyor ki gebe kalma şansı düşük mü oluyor
Bù ikinci denemek di ben 34 yaşındayım dr sanırım yüzden acele eAsılama için erken değil mi bir kac doğal denesen? Kac kere denedin yumurta büyüterek
EVET EN AZINDAN SAĞLIKLI Bİ YUMURTANIN OLDUĞUNU VE BAŞKA TEDAVİLERE İHTİYACIN OLMADIĞINI GÖRMÜŞ OLDUN GERİSİDE GELİR GÜZEL HABERLERİ ALIRSIN İNŞALLAHBeim ilk denemem ilaçla.öncesinde 5 ay olmustur. Aynen keske daha erken deneseydik ama kısmet. 2 tane yumurtam gğzel büyüdü en azından bunu gördük ama döllenme olmadı heralde. Zaten doktor %25 sans demmişti
SEN EN DOĞRUSUNU BİLİRSİN CANIM AMA 1 AY DİNLENMEK SANADA İYİ GELEBİLİR.. TOPARLARSIN DAHA ÇOK SAVAŞMA GÜCÜN OLUR..ALLAH HEPİMİZE HAYIRLISINI VERSİNinşaallah canım hepimizin hakkında hayırlısı vakti saati gelmeden olmuyor. bende 2,5 yıllık evliyim ilk yıl korunduk ikinci yıl doktora gittim ama sıkıntı yok bir yıl dene olmazsa tedavi başla erken başlamak psikolojik olarak etkiler dedi gittiğim doktorlar. 1 yılın sonunda tedaviye başladık pco var dediler sonraki aylarda polip var dediler histeroskopi oldum 3 ay önce böyle bir yıl daha bitiyor inş bakalım artık kısmet vakti saati ne zaman gelirse hayırlısı inş. Bu ay tedaviye ara vermeye karar verdim sonraki ay devam edeceğim inş
SEN EN DOĞRUSUNU BİLİRSİN CANIM AMA 1 AY DİNLENMEK SANADA İYİ GELEBİLİR.. TOPARLARSIN DAHA ÇOK SAVAŞMA GÜCÜN OLUR..ALLAH HEPİMİZE HAYIRLISINI VERSİN
İNŞALLAH CANIM ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİNKızlarrr sanırımm hamileyim:)normalde bugün Dr a gidicektim adetimin 3.günü olması gerekiyordu klomen başlayacaktı.fakat adetim 2 gün geçince test Yaptım veeee iki kırmızı çizgi:)birazdan Dr a gidicem dua edin lütfen
Ay çok sevindim sunuçne gittinmi doktora hadi güzel haberlerini beklıyorumKızlarrr sanırımm hamileyim:)normalde bugün Dr a gidicektim adetimin 3.günü olması gerekiyordu klomen başlayacaktı.fakat adetim 2 gün geçince test Yaptım veeee iki kırmızı çizgi:)birazdan Dr a gidicem dua edin lütfen
Hayır li sonuçlarını bekliyoruz inşallah allah gönlüne göre verirKızlarrr sanırımm hamileyim:)normalde bugün Dr a gidicektim adetimin 3.günü olması gerekiyordu klomen başlayacaktı.fakat adetim 2 gün geçince test Yaptım veeee iki kırmızı çizgi:)birazdan Dr a gidicem dua edin lütfen
Kızlarrr sanırımm hamileyim:)normalde bugün Dr a gidicektim adetimin 3.günü olması gerekiyordu klomen başlayacaktı.fakat adetim 2 gün geçince test Yaptım veeee iki kırmızı çizgi:)birazdan Dr a gidicem dua edin lütfen
Gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEvet evet Şükürler olsun hamileyim:)Rabbim hepinize isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah.beta hcg 1065
Âmin Allah Razı olsun canım darısı sana bütün bekleyenlere olsun inşallahGözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hayırlı olsun sağlıkla kucagna almayı nasip etsin Rabbim çok sevindim darısı başımıza hayırlısıyla insallah...Evet evet Şükürler olsun hamileyim:)Rabbim hepinize isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah.beta hcg 1065
Aminnn canım hiçbirinizi tanımasam da dualarım sizinle en kısa zamanda bu duyguyu yaşamanızı diliyorumHayırlı olsun sağlıkla kucagna almayı nasip etsin Rabbim çok sevindim darısı başımıza hayırlısıyla insallah...
Teşekkürler canım Amin insallah..Aminnn canım hiçbirinizi tanımasam da dualarım sizinle en kısa zamanda bu duyguyu yaşamanızı diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?