Canım sen hamilemisinkızlar sizde hamilelik takvimi ekleyin gün gün neler oluyor bakarız hamile kalırsak devam ederiz çünkü ader olsak bile yeni süreç başlıyor bak bana 2 haftalık diyor
Canım sen hamilemisin
Yarın rahim filmine giriyorum çok da korkuyorum agricak diye dua edin kızlar.hehehe yok kuşum yaa ben daha yumurtlama günler indeyim şimdiden yaptım yine gün gün neler oluyor yazıyor ya ondan merak ediyom.sizde yapın diye ondan dedim olana kadar da koycam :) her ay sil baştan bir ay tutacak ama hangi ay bilmiyom:)
Korkacak hiçbişey yok regli sancısı gibi 1-2 dakikalık bi Sancı Okadar hiç korkma ben geçen ay çektirdim çok korkmuştum ama boşuna korkmuşum rahat olmaya çalış hayırlı sonuçlar alırsın inşallahYarın rahim filmine giriyorum çok da korkuyorum agricak diye dua edin kızlar.
Canım şimdi geldim hastaneden kendi doktorum yaptı hicbirsey hissetmedim anesteziyle oldu.sonuclar iyi sol tupumde hafif yapışık lik varmış açılmıştır galiba ben uyurken Dr ailem ile konuşup acil doğum yaptirmaya gitmiş.Korkacak hiçbişey yok regli sancısı gibi 1-2 dakikalık bi Sancı Okadar hiç korkma ben geçen ay çektirdim çok korkmuştum ama boşuna korkmuşum rahat olmaya çalış hayırlı sonuçlar alırsın inşallah
Canım şimdi geldim hastaneden kendi doktorum yaptı hicbirsey hissetmedim anesteziyle oldu.sonuclar iyi sol tupumde hafif yapışık lik varmış açılmıştır galiba ben uyurken Dr ailem ile konuşup acil doğum yaptirmaya gitmiş.
Çok sevindim ben anestezi olmadan yaptırmıştım çooook az bi regli Sancısı oluyo okadar yaptıracak olanlar için uyarı olsun korkmasınlar inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırızCanım şimdi geldim hastaneden kendi doktorum yaptı hicbirsey hissetmedim anesteziyle oldu.sonuclar iyi sol tupumde hafif yapışık lik varmış açılmıştır galiba ben uyurken Dr ailem ile konuşup acil doğum yaptirmaya gitmiş.
Kacinci ayiniz klomen de ?bende ole olmustum.gecen ay hıssettım bu ay hıc bısey hıssetmedım.belkıde yalama oldu bu ılaclar bızde :) bunye alıstıgı ıcınde olabılır.hıc canını sıkma ıllakı 1/2 yumurta olmustur. inşallah ıgnenıde vurdurur hayırlı sonuclarla gelırsın yarın
evet göbekten bir tane yaptım doktorum ilaç vermedi kistim beraber yaşıyoruz :) sadece ilişki durumunu belirti birde ağır iş yapma yolculuk yapma dedi bakalım sadece bir yumurta inşallah hayırla tutar canım yaa sen ne yaptın bekliyor musun[/QQUOT gobekten igne acitiyor mu bnde bu ay ovitrelle kullanicm cok korkuorum
hiç hissetmiyorsun bile bende ayın 13 ünde yaptırdım bekliyorumGobekten igne acitiyor mu cok bu aybnde ovitrelle kullancm cok korkuorm
Klomen kullaniyotum carsamba doktora gitcem igneyi de yanimda goturmemi soledi o gun mu yapavak demk oluyohiç hissetmiyorsun bile bende ayın 13 ünde yaptırdım bekliyorum
canım arkadaşımda pko vardı hamile kaldı ve doğurdu şimdi 1 yaşında kızı var :)Arkadaslar ya klomen ovitrelle kullanip ilk ay hamile kalan yok mu ya okuyorum da forumlardan 2,5 yildir deniyoruz olmuyo diye moralim cok bozuldubnde pko de var ustelik moral duzeltici seuler duymaya ihtiyacim var
evet canım... bende klomen kullandım günde 2 tane adetimin 3. günü başladım 10. günümde yumurtam 18 mm olmuş çatlamamış iğne yapıldı ve iğne yapıldığı gün ve sonra günaşırı ilişki önerdi.
O da klomen kullandi mi ve kacinci denemelerinde hamile kaldicanım arkadaşımda pko vardı hamile kaldı ve doğurdu şimdi 1 yaşında kızı var :)
Hayirli sonuclar alirsin isalla canim Regli tarihin nedir?evet canım... bende klomen kullandım günde 2 tane adetimin 3. günü başladım 10. günümde yumurtam 18 mm olmuş çatlamamış iğne yapıldı ve iğne yapıldığı gün ve sonra günaşırı ilişki önerdi.
klomen kullanmadı... tam zamanını bilmyorum ama istedikten kısa bir süre sonra hamile kaldıO da klomen kullandi mi ve kacinci denemelerinde hamile kaldi
regl tarihim 29 u inşaallah olmam sen de olmazsın inşaallah hamiş oluruz :)Hayirli sonuclar alirsin isalla canim Regli tarihin nedir?
Isalla canim benim ya ama siteleri gezince yorumlari okuyunca hic umudum kalmiyo ... Allah im en yakin zamnda bize o duyguyu yasatmayi nasip etsinregl tarihim 29 u inşaallah olmam sen de olmazsın inşaallah hamiş oluruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?