Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Yarın rahim filmine giriyorum çok da korkuyorum agricak diye dua edin kızlar.

Yarın rahim filmine giriyorum çok da korkuyorum agricak diye dua edin kızlar.
Korkacak hiçbişey yok regli sancısı gibi 1-2 dakikalık bi Sancı Okadar hiç korkma ben geçen ay çektirdim çok korkmuştum ama boşuna korkmuşum rahat olmaya çalış hayırlı sonuçlar alırsın inşallah

Canım şimdi geldim hastaneden kendi doktorum yaptı hicbirsey hissetmedim anesteziyle oldu.sonuclar iyi sol tupumde hafif yapışık lik varmış açılmıştır galiba ben uyurken Dr ailem ile konuşup acil doğum yaptirmaya gitmiş.

ay canımm çok geçmiş olsun.bu ay hamilelik olmaz ise önümüzdeki ay banada rahim filmi çekilecek. çok tırsıyorum.şu an ovulasyon sonrsı dönemde yim.ve çok kötü nezle oldum.hapşura öksüre öldüm zaten bu ay yumurta birleşsede bu sarsıntıya dayanamaz tutunamazki.offf çok mutsuzum

Çok sevindim ben anestezi olmadan yaptırmıştım çooook az bi regli Sancısı oluyo okadar yaptıracak olanlar için uyarı olsun korkmasınlar inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız

Kacinci ayiniz klomen de ?

Arkadaslar ya klomen ovitrelle kullanip ilk ay hamile kalan yok mu ya okuyorum da forumlardan 2,5 yildir deniyoruz olmuyo diye moralim cok bozuldu bnde pko de var ustelik moral duzeltici seuler duymaya ihtiyacim var

evet canım... bende klomen kullandım günde 2 tane adetimin 3. günü başladım 10. günümde yumurtam 18 mm olmuş çatlamamış iğne yapıldı ve iğne yapıldığı gün ve sonra günaşırı ilişki önerdi.

Arkadaslar ya klomen ovitrelle kullanip ilk ay hamile kalan yok mu ya okuyorum da forumlardan 2,5 yildir deniyoruz olmuyo diye moralim cok bozuldu bnde pko de var ustelik moral duzeltici seuler duymaya ihtiyacim var
canım arkadaşımda pko vardı hamile kaldı ve doğurdu şimdi 1 yaşında kızı var :)

canım arkadaşımda pko vardı hamile kaldı ve doğurdu şimdi 1 yaşında kızı var :)
O da klomen kullandi mi ve kacinci denemelerinde hamile kaldi

Hayirli sonuclar alirsin isalla canim Regli tarihin nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…