- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Yapicazda canim yikilmak pes etmek yokHaklisin canim yapacak bsey yok elimizden geleni yapıyoruz sonucta
Canim sana herseyi açıklayacak iyi bi Dr bulsan bu konu çok önemli çünkü dr un seni rahatlatmaliCanım hiç bişey söylemedi sadece yumurtalarda sıkıntı yok dedi.burdaki paylaşımları okuyorum kaçtane yumurta var kaç mm hepsini biliyorlar dr bana açıklama yapmıyo.
Eminim ben karşılaştırırsiniz sonraCanım nasıl bu kadar eminsin bende yapayim diye düşünüyorum ama negatif çıkar diye korkuyorum
Eminim ben karşılaştırırsiniz sonra
12. Gün ve idrar da negatifse kanda da çıkmaz ben nidrar da pozituf dedin sandımAz önce idrar testi yaptım negatif kanda çıkar diyorsun yani
Azda olsa bilgi sahibi oluyoruz burda sen sor canim o soylemiyosa bu defaCanım hiç bişey söylemedi sadece yumurtalarda sıkıntı yok dedi.burdaki paylaşımları okuyorum kaçtane yumurta var kaç mm hepsini biliyorlar dr bana açıklama yapmıyo.
Daha bekle belki pozitif olur 2 gün daha varMalesef negatif 12.gün
Canım benim de bugün 12di beraber bekleyelim iki üç gün sonra kan testi yaparızMalesef negatif 12.gün
Sen idrar testi yaptın miCanım benim de bugün 12di beraber bekleyelim iki üç gün sonra kan testi yaparız
Dün gece yaptım negatifdiSen idrar testi yaptın mi
Uff bende 7. Gün deyim zor duruyorum yapmamak içinDün gece yaptım negatifdi
Canım sabret yedinci gün de yaptım ben belki çıkar diye sabredememistim anlarsınız İşte on gun sonradan belli olunur dendi ama çıkamadi bakalım kan testinde ne olurUff bende 7. Gün deyim zor duruyorum yapmamak için
7. Gün yaptığında ne çıktı canımCanım sabret yedinci gün de yaptım ben belki çıkar diye sabredememistim anlarsınız İşte on gun sonradan belli olunur dendi ama çıkamadi bakalım kan testinde ne olur
Pregnyl 5000Kızlar hangi çatlatma iğnesini kullanıyorsunuz?
Kendin mi yapıyorsun dr bana ovitrelle verdi ama 72 lira pregnly daha uygun onu yapsam olur mu kiPregnyl 5000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?