Dr ne verdiyse onu tap benceKendin mi yapıyorsun dr bana ovitrelle verdi ama 72 lira pregnly daha uygun onu yapsam olur mu ki
7. Gün yaptığında ne çıktı canım
İnşallah 15. Günde pozitif çıkar canim yada kan testi yaptırdım acaba kurtul canımYine negatif
Benim de pregnly kullandim doktor neyi uygun görürse canımKendin mi yapıyorsun dr bana ovitrelle verdi ama 72 lira pregnly daha uygun onu yapsam olur mu ki
Pregnyl 1 mi 2 mi yaptirdin canımBenim de pregnly kullandim doktor neyi uygun görürse canım
Bilmiyorum ki canım ben almadim özel doktora gidiyorum ben orda muhanesinde oldum iğneyi görmedimPregnyl 1 mi 2 mi yaptirdin canım
Kalcadan mi oldunBilmiyorum ki canım ben almadim özel doktora gidiyorum ben orda muhanesinde oldum iğneyi görmedim
Yok göbekten oldum mKalcadan mi oldun
Yeni mi oldun ovitrelle ben hiç ovitrelle olmadimOvitrelle oldum bakalım kısmet artık bekliyorum ama bugun aşırı akıntım var bi kaç defa batma oldu sol kasigimda
O zaman ovitrelle falandirYok göbekten oldum m
Evet kullandım benimde ilk kullanışim 1 yumurta olustuBenimde yarin 10.gunum. 23 ekimde gecen cuma igne oldum. Ilk kullanisimdi. Sen klomen kullandin mi kac yumurtan vardi
O zaman ovitrelle falandir
Yok canım 2. Ovitrelle ben hiç pregnyl olmadimYeni mi oldun ovitrelle ben hiç ovitrelle olmadim
Test yapsana canim madem günün geçti ne bekliyosunMerhaba kizlar bende gecen ay klomen +igne oldum ama gebelik gerçekleşmedi şimdide 5 gündür adetim gecikti tık yok adet belirtiside yok ve ben iğne olduğum aylarda değilde sonraki aylarda hamile kaldım hep acaba yine öylemidir benim gibi olan varmı?
Ben de pregnyl vuruldum canim bugun 11.gunumPregnyl 5000
Canim senin 12.gununmu bugun? Benim bazen nefesim kesiliyo gibi oluyo. Akinti yok denecek kadar az. Umutsuzum cunku atesim 36.7 hamile olsam 36.9dan asagi dusmezdi. Bat 10 kasim.Ovitrelle oldum bakalım kısmet artık bekliyorum ama bugun aşırı akıntım var bi kaç defa batma oldu sol kasigimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?