- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Bat ne zamandi canimEvet benimde ilk kullanışim 1 yumurta oluştu bende
Bugun benim 8. Günüm ve ilk idrarla negatif çıktı umutların bittiği anBat ne zamandi canim
Bugün yapıcam canım uzun zamandır bebek icin ugrasinca olanlarda gidince heyecani kalmıyo bazen beklemiyosun bile ondan acele etmedimTest yapsana canim madem günün geçti ne bekliyosun
Canim 8.gun pozitif cikmazki. Ignenin etkisi yeni gecmisdir zaten. 13.gunden once test yapma.umutsuzluk yok birlikte bekliyoruz tamam miBugun benim 8. Günüm ve ilk idrarla negatif çıktı umutların bittiği an
Guzel haberlerini bekliyoruz canim kacinci igne kullanisin kac yumurtan vardi bu ayBugün yapıcam canım uzun zamandır bebek icin ugrasinca olanlarda gidince heyecani kalmıyo bazen beklemiyosun bile ondan acele etmedim
Evet canım sonuçları bekliyorum inşallah hayırlı sonuç akiruzGuzel haberlerini bekliyoruz canim kacinci igne kullanisin kac yumurtan vardi bu ay
Ayin 9 ü canimBat ne zamandi canim
Benimde 10 kasim beklemeye devamAyin 9 ü canim
Aynen bekliyoz gecikmeden yapmicam testBenimde 10 kasim beklemeye devam
Benim 8. Günde negatif çıkınca genelde negatif gidiyor o yüzden böyle düşünüyorumCanim 8.gun pozitif cikmazki. Ignenin etkisi yeni gecmisdir zaten. 13.gunden once test yapma.umutsuzluk yok birlikte bekliyoruz tamam mi
Canim ben ilk defa cat ignesi oldum ama bana 8.gun cok erken geldi zaten yeni yerlesiyodur idrara karismazki hcg. Iyi dusunelimBenim 8. Günde negatif çıkınca genelde negatif gidiyor o yüzden böyle düşünüyorum
Benimde batma olduğunda nefesim kesiliyor anlamadım normalde yorulmam dün eşimle gezerken soluk soluğa kaldım akşam erkenden uyudum normalde eşimden önce uyumam ateşimi ölcmedim bilmiyorum da 13.gün bugün dün test negatif çıkmıştıCanim senin 12.gununmu bugun? Benim bazen nefesim kesiliyo gibi oluyo. Akinti yok denecek kadar az. Umutsuzum cunku atesim 36.7 hamile olsam 36.9dan asagi dusmezdi. Bat 10 kasim.
Canim çok erken yapmışsın 10.gün testim pozitif 11.gun silik dün negatif çıktı benimdeBugun benim 8. Günüm ve ilk idrarla negatif çıktı umutların bittiği an
Geçmiş olsun canim düşük mu oldu Allah sabır versin hepimiz bi ımtihandan geçiyoruz ama evlat için olanı en zoruBugün yapıcam canım uzun zamandır bebek icin ugrasinca olanlarda gidince heyecani kalmıyo bazen beklemiyosun bile ondan acele etmedim
Nefes kesilmesi belirti insallah gelmistir bebeklerimiz testi 15.gun tekrarla canim ya da bati bekleBenimde batma olduğunda nefesim kesiliyor anlamadım normalde yorulmam dün eşimle gezerken soluk soluğa kaldım akşam erkenden uyudum normalde eşimden önce uyumam ateşimi ölcmedim bilmiyorum da 13.gün bugün dün test negatif çıkmıştı
Canim çok erken yapmışsın 10.gün testim pozitif 11.gun silik dün negatif çıktı benimde
Ağlama dicem de olmuyo bende çok agliyorumKızlar bugün şimdi yaptım silik çıktı 2 gündr negatifti Ağlıyorum ne yapacağımı bilemyorum kaldım öyle ümitlenmekte istemiyorm ama ilk defa ağlıyorm bilemedim ne yapacagimi
Çok zor kimseyle de paylasamiyorum artık her ay husran kan versem mi ki napym ya en azından kafamdan kaygısı gider daha 1 hafta var adetimeAğlama dicem de olmuyo bende çok agliyorum
Canim negatif olupta simdi silikse hamilesindir insallah niye agliyon aglama.. insallah sevinc gozyaslari olur bugun tam olarak kacinci gunun ve igneyi yumurta kac mm iken oldunKızlar bugün şimdi yaptım silik çıktı 2 gündr negatifti Ağlıyorum ne yapacağımı bilemyorum kaldım öyle ümitlenmekte istemiyorm ama ilk defa ağlıyorm bilemedim ne yapacagimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?