Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Canim senin 12.gununmu bugun? Benim bazen nefesim kesiliyo gibi oluyo. Akinti yok denecek kadar az. Umutsuzum cunku atesim 36.7 hamile olsam 36.9dan asagi dusmezdi. Bat 10 kasim.
Benimde batma olduğunda nefesim kesiliyor anlamadım normalde yorulmam dün eşimle gezerken soluk soluğa kaldım akşam erkenden uyudum normalde eşimden önce uyumam ateşimi ölcmedim bilmiyorum da 13.gün bugün dün test negatif çıkmıştı

Bugün yapıcam canım uzun zamandır bebek icin ugrasinca olanlarda gidince heyecani kalmıyo bazen beklemiyosun bile ondan acele etmedim
Geçmiş olsun canim düşük mu oldu Allah sabır versin hepimiz bi ımtihandan geçiyoruz ama evlat için olanı en zoru

Nefes kesilmesi belirti insallah gelmistir bebeklerimiz testi 15.gun tekrarla canim ya da bati bekle

Iste gelde uzulme ben daha öncede yaptirdim iğne 8. Gün negatif çıkınca genelde olumsuz sonuçlanıyör ama adetime 11 gün var daha
Canim çok erken yapmışsın 10.gün testim pozitif 11.gun silik dün negatif çıktı benimde

Kızlar bugün şimdi yaptım silik çıktı 2 gündr negatifti Ağlıyorum ne yapacağımı bilemyorum kaldım öyle ümitlenmekte istemiyorm ama ilk defa ağlıyorm bilemedim ne yapacagimi

Kızlar bugün şimdi yaptım silik çıktı 2 gündr negatifti Ağlıyorum ne yapacağımı bilemyorum kaldım öyle ümitlenmekte istemiyorm ama ilk defa ağlıyorm bilemedim ne yapacagimi
Canim negatif olupta simdi silikse hamilesindir insallah niye agliyon aglama.. insallah sevinc gozyaslari olur bugun tam olarak kacinci gunun ve igneyi yumurta kac mm iken oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…