- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Kan vermeye gidiyorum şimdi 1 saate sonuç çıkar en azından varsa da yoksa da rahatlarm
Bence bekle bende bekliyorum benimde konuşcak kimsem yok :-(Çok zor kimseyle de paylasamiyorum artık her ay husran kan versem mi ki napym ya en azından kafamdan kaygısı gider daha 1 hafta var adetime
İnşallah hayırlısı olurKan vermeye gidiyorum şimdi 1 saate sonuç çıkar en azından varsa da yoksa da rahatlarm
Bende sabırsızlıkla bekliyorum canım senin hayırlı haberleriniKan vermeye gidiyorum şimdi 1 saate sonuç çıkar en azından varsa da yoksa da rahatlarm
Canim silik ciktiysa vardir insallah ignenin etkisi gecmistir sanirim cunku 2 gun tek negatifmis yeni silik cikmaya baslamisKan vermeye gidiyorum şimdi 1 saate sonuç çıkar en azından varsa da yoksa da rahatlarm
Inşallah canım iyi sonuçlar alacaksın içime dogduKan vermeye gidiyorum şimdi 1 saate sonuç çıkar en azından varsa da yoksa da rahatlarm
Canim cok erken bence ve 5in üstü hamile demek. Olumsuzluga kapilman icin cok erken carsamba sabah idrar testini tekrarla koyuluk artmissa insallah hamilesindirKızlar 3 çıktı değerim çok mu erken yaptrdm 1 hafta var ve bende hep 0.100 çıkardı sonuc
Yikilma canım iki gün sonra tekrar idrar bsk varsa çizgi adetini bekle o zaman inşallah olumlu sonuç alirsinBat 10 kasim ıgne 21 EKİM Canim yikildim ya bence yukselmez Artik bu ay benim icin bitti gelecek aya bakicaz artkk
İnşallah hamilesindir biraz bekle bi daha yap benceKızlar 3 çıktı değerim çok mu erken yaptrdm 1 hafta var ve bende hep 0.100 çıkardı sonuc
Benimde bat 10 kasim igne 23 ekim. Canim umutsuzluk yok diger ay olur bende umutsuzum ama kasimda klomen ve cat ignesi olacagimi bilmek bile beni heyecanlandiriyor. Bu ay sadece cat ignesi oldum klomen kullanacagimi bilmek sevindiriyo vesile olur insallahBat 10 kasim ıgne 21 EKİM Canim yikildim ya bence yukselmez Artik bu ay benim icin bitti gelecek aya bakicaz artkk
Iki gün daha sabret güzelim netlesir durumlar daha batı na 8 gün varAllah hiç birimizin umudunu eline vermesin inşallah canım tez zamanda kavuşalim bebislerimize ebe arkadasim var hamilesin bence dyo
Hadi insallah canimAllah hiç birimizin umudunu eline vermesin inşallah canım tez zamanda kavuşalim bebislerimize ebe arkadasim var hamilesin bence dyo
İnşallah içine doğan doğrudur canim bi kaç kişiye sordum yükselir dyo ama bakicazIki gün daha sabret güzelim netlesir durumlar daha batı na 8 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?