Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Kızlar 3 çıktı değerim çok mu erken yaptrdm 1 hafta var ve bende hep 0.100 çıkardı sonuc

Kızlar 3 çıktı değerim çok mu erken yaptrdm 1 hafta var ve bende hep 0.100 çıkardı sonuc
Canim cok erken bence ve 5in üstü hamile demek. Olumsuzluga kapilman icin cok erken carsamba sabah idrar testini tekrarla koyuluk artmissa insallah hamilesindir

Bat 10 kasim ıgne 21 EKİM Canim yikildim ya bence yukselmez Artik bu ay benim icin bitti gelecek aya bakicaz artkk

Bat 10 kasim ıgne 21 EKİM Canim yikildim ya bence yukselmez Artik bu ay benim icin bitti gelecek aya bakicaz artkk
Yikilma canım iki gün sonra tekrar idrar bsk varsa çizgi adetini bekle o zaman inşallah olumlu sonuç alirsin

Benimde bat 10 kasim igne 23 ekim. Canim umutsuzluk yok diger ay olur bende umutsuzum ama kasimda klomen ve cat ignesi olacagimi bilmek bile beni heyecanlandiriyor. Bu ay sadece cat ignesi oldum klomen kullanacagimi bilmek sevindiriyo vesile olur insallah

Allah hiç birimizin umudunu eline vermesin inşallah canım tez zamanda kavuşalim bebislerimize ebe arkadasim var hamilesin bence dyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…