- 19 Ekim 2015
- 1.291
- 513
- 73
Canım bende yaptım bugün test 0.333 benim de düşük bilmiyorum yükselir mi yükselmez mi benim bay yarın eğer olmazsam üç gün sonra tekrar yenilicem testi bakalımİnşallah içine doğan doğrudur canim bi kaç kişiye sordum yükselir dyo ama bakicaz
Hakkımızda hayırlısı canim benim bulanti falan da var 8de yedim yemek şimdi yine acıktım belki folik asittendr belim agriyo adet olacak gibiCanım bende yaptım bugün test 0.333 benim de düşük bilmiyorum yükselir mi yükselmez mi benim bay yarın eğer olmazsam üç gün sonra tekrar yenilicem testi bakalım
Canim yükselir o değer inşallahHakkımızda hayırlısı canim benim bulanti falan da var 8de yedim yemek şimdi yine acıktım belki folik asittendr belim agriyo adet olacak gibi
Amin inşallahHakkımızda hayırlısı canim benim bulanti falan da var 8de yedim yemek şimdi yine acıktım belki folik asittendr belim agriyo adet olacak gibi
Yok canim testler negatif çıktı ve ben yikildim bat a 10 gün var ama daha önceki tecrübelerimden biliyorum 8. Gün negatif olunca genelde negatif çıkıyo ama bakalım nasipİnşallah canim benim sense var mı bi değişiklik 8.gün desin demi
Evet canım allahtan siz varsiniz bekliyecegim haftaya salı ya kadarÜmitsizliğe kapılma seninde daha 10 gün varms bak kırmızıları görene kadar ümidi yitirmek yok
Aaa neden yapmadın kiYok canim yapmadım biraz zaman geçsin sen ne yaptın yaptın mi test
Tamam canım hatırladım sen iki günde bir yap hala pozitif se yükselir o değer inşallah canımCanim zaten dün kan testinde 3 çıktı pek bişey farketmycek yapsam da o yüzden bu umutla yaşamak dqha güzel hem
Canım bende dun yaptım 0.333 çikti benim senden daha düşük belki senin çıkar yükselirBat 10 kasim ıgne 21 EKİM Canim yikildim ya bence yukselmez Artik bu ay benim icin bitti gelecek aya bakicaz artkk
Yok canim benim bugun 12.gunum daha cikmaz bence varsada. Ama belirti olmadigi icin adeti beklerim. Adet olayimda bi an once klomene baslayayim istiyorum. Tedaviye adim atmak istiyorumYok canim yapmadım biraz zaman geçsin sen ne yaptın yaptın mi test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?