Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

İnşallah içine doğan doğrudur canim bi kaç kişiye sordum yükselir dyo ama bakicaz
Canım bende yaptım bugün test 0.333 benim de düşük bilmiyorum yükselir mi yükselmez mi benim bay yarın eğer olmazsam üç gün sonra tekrar yenilicem testi bakalım

Canım bende yaptım bugün test 0.333 benim de düşük bilmiyorum yükselir mi yükselmez mi benim bay yarın eğer olmazsam üç gün sonra tekrar yenilicem testi bakalım
Hakkımızda hayırlısı canim benim bulanti falan da var 8de yedim yemek şimdi yine acıktım belki folik asittendr belim agriyo adet olacak gibi

İnşallah canim benim sense var mı bi değişiklik 8.gün desin demi

İnşallah canim benim sense var mı bi değişiklik 8.gün desin demi
Yok canim testler negatif çıktı ve ben yikildim bat a 10 gün var ama daha önceki tecrübelerimden biliyorum 8. Gün negatif olunca genelde negatif çıkıyo ama bakalım nasip

Ümitsizliğe kapılma seninde daha 10 gün varms bak kırmızıları görene kadar ümidi yitirmek yok

Yok canim yapmadım biraz zaman geçsin sen ne yaptın yaptın mi test

Canim zaten dün kan testinde 3 çıktı pek bişey farketmycek yapsam da o yüzden bu umutla yaşamak dqha güzel hem

Canim zaten dün kan testinde 3 çıktı pek bişey farketmycek yapsam da o yüzden bu umutla yaşamak dqha güzel hem
Tamam canım hatırladım sen iki günde bir yap hala pozitif se yükselir o değer inşallah canım

Belki gerek bile kalmaz canim inşallah kalmazda bu aydan kalırsın .. senle aynı alcaz haberleri bak bakalim 0.333 olsada erkendir daha belki de çok var böyle olan Rabbim hepimize bi mucize göndersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…