- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
Amin inşallah canım bende de çikolta kisti var ama doktor hamile kalmama engel olacak boyutta olmadığını söylediIsalla canim benim ya ama siteleri gezince yorumlari okuyunca hic umudum kalmiyo ... Allah im en yakin zamnda bize o duyguyu yasatmayi nasip etsin((
24 unde 7.ay i doldurmus olucaz.. (evlilikte) ve hic korunmamistik fakat doktora yni gittim ve ilk tedavim bnmde...Amin inşallah canım bende de çikolta kisti var ama doktor hamile kalmama engel olacak boyutta olmadığını söylediumutsuz olma dua et canım bol bol ... ne kadar süredir çocuk istiyorsunuz? ben 6 aydır istiyorum olmadı bu ay ilk defa klomen ve iğne kullandım...
Valla gecen ay test fln yapmisti dr um.. yumurtlama biraz zayif dedi klomen verdi iste.. dikkat nasil edicem kiyumyurtlama günlerine dikkat ediyor musun canım peki
Carsamba gidicem iste bakalim hayirlisi hakkimizda28 günde bir adet görenlerde 14. gün sanırım nette yumurtla günü hesaplama diye birşey var orda hesaplayabilirsin...o günlerde gün aşırı ilşkiye girmek gerekiyormuş doktorun sana daha detaylı anlatır canım
hadi inşallah canım iğneden sonra daha çok stres oldum zaman geçmek bilmiyorCarsamba gidicem iste bakalim hayirlisi hakkimizda
Bn igne olmadan once stresliyim igne sonrasi bkleme daha kotudur tabi siz ne kadar suredir evlisinizhadi inşallah canım iğneden sonra daha çok stres oldum zaman geçmek bilmiyor
ben 1.5 yıllık evliyim 6 aydır korunmuyoruz...Bn igne olmadan once stresliyim igne sonrasi bkleme daha kotudur tabi siz ne kadar suredir evlisiniz
Tedavimizin ilk ayinda yuzumuz guler isallaaa .... doktorum tahlillerime baktiginda bebegin olacak ama biraz sabir demisti. Daha gencsin fln diye konustu. Ne kadar sabir dedim bilemiyorum dedi blki ilk ay olacak blki 1 sene ugrascaz olmuck dedi celiskili geldi bu konusmasiben 1.5 yıllık evliyim 6 aydır korunmuyoruz...
inşaallah canım... bana da doktorum 3 ay klomen olmazsa sonra görüşürüz dedi sanırım rahim filmi ve aşılama var sırada.. bu arada canım eşininde spermlerine bakılması lazım yaptırdınız mı testTedavimizin ilk ayinda yuzumuz guler isallaaa .... doktorum tahlillerime baktiginda bebegin olacak ama biraz sabir demisti. Daha gencsin fln diye konustu. Ne kadar sabir dedim bilemiyorum dedi blki ilk ay olacak blki 1 sene ugrascaz olmuck dedi celiskili geldi bu konusmasi
Evet yaptirdik bi sorun yok onda caniminşaallah canım... bana da doktorum 3 ay klomen olmazsa sonra görüşürüz dedi sanırım rahim filmi ve aşılama var sırada.. bu arada canım eşininde spermlerine bakılması lazım yaptırdınız mı test
canım hiç acımıyor benim doktorum yaptı hiç hissetmedim Allah şifa versinGobekten igne acitiyor mu cok bu aybnde ovitrelle kullancm cok korkuorm
Gobekten olmasi sart mi kicanım hiç acımıyor benim doktorum yaptı hiç hissetmedim Allah şifa versin
Bilmiyorum ki bende ilk defe yaptim gercekten hic hissetmedm bekliyoru m ki yapsin bir vaktim Dr geçmiş olsun dedi o kadar yaniGobekten olmasi sart mi ki
Çatlatma iğnesi olarak Ovitrelle kullandım, doktorum göbekten yapmamızı söyledi.Gobekten olmasi sart mi ki
Ise yaradi mi igne pkiÇatlatma iğnesi olarak Ovitrelle kullandım, doktorum göbekten yapmamızı söyledi.
Koldan yapılan cinsi de varmış, forumda okumuştum ama markası aynı mı bilmiyorum. Bu arada iğne kısmı bildiğimiz şırınga iğnelerine göre daha ince ve çok daha kısa. Yapılırken hissetmiyorsunuz bile.
İlk kez kullandım, sonuç negatif ne yazık ki. Bu ay tekrar kullanacağım.Ise yaradi mi igne pki
Isalla canim ya... sende hayirli sonuclar alirsin isalla bu ay.. bir sey sorucam doktor igneden sonra gunasiri birliktelik oneriyomus sanirim hergun olsa sans daha cok yukselmez miİlk kez kullandım, sonuç negatif ne yazık ki. Bu ay tekrar kullanacağım.
Umarım siz güzel sonuçlar alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?