Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Isalla canim benim ya ama siteleri gezince yorumlari okuyunca hic umudum kalmiyo ... Allah im en yakin zamnda bize o duyguyu yasatmayi nasip etsin ((
Amin inşallah canım bende de çikolta kisti var ama doktor hamile kalmama engel olacak boyutta olmadığını söyledi umutsuz olma dua et canım bol bol ... ne kadar süredir çocuk istiyorsunuz? ben 6 aydır istiyorum olmadı bu ay ilk defa klomen ve iğne kullandım...

24 unde 7.ay i doldurmus olucaz.. (evlilikte) ve hic korunmamistik fakat doktora yni gittim ve ilk tedavim bnmde...

28 günde bir adet görenlerde 14. gün sanırım nette yumurtla günü hesaplama diye birşey var orda hesaplayabilirsin...o günlerde gün aşırı ilşkiye girmek gerekiyormuş doktorun sana daha detaylı anlatır canım

Carsamba gidicem iste bakalim hayirlisi hakkimizda

ben 1.5 yıllık evliyim 6 aydır korunmuyoruz...
Tedavimizin ilk ayinda yuzumuz guler isallaaa .... doktorum tahlillerime baktiginda bebegin olacak ama biraz sabir demisti. Daha gencsin fln diye konustu. Ne kadar sabir dedim bilemiyorum dedi blki ilk ay olacak blki 1 sene ugrascaz olmuck dedi celiskili geldi bu konusmasi

inşaallah canım... bana da doktorum 3 ay klomen olmazsa sonra görüşürüz dedi sanırım rahim filmi ve aşılama var sırada.. bu arada canım eşininde spermlerine bakılması lazım yaptırdınız mı test

Gobekten olmasi sart mi ki
Çatlatma iğnesi olarak Ovitrelle kullandım, doktorum göbekten yapmamızı söyledi.
Koldan yapılan cinsi de varmış, forumda okumuştum ama markası aynı mı bilmiyorum. Bu arada iğne kısmı bildiğimiz şırınga iğnelerine göre daha ince ve çok daha kısa. Yapılırken hissetmiyorsunuz bile.

Ise yaradi mi igne pki

Isalla
İlk kez kullandım, sonuç negatif ne yazık ki. Bu ay tekrar kullanacağım.
Umarım siz güzel sonuçlar alırsınız.
Isalla canim ya... sende hayirli sonuclar alirsin isalla bu ay.. bir sey sorucam doktor igneden sonra gunasiri birliktelik oneriyomus sanirim hergun olsa sans daha cok yukselmez mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…