Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Ben beklemedeyim bat iki gün geçti olmadım daha çatl.iğnesi olanların gec oluyormus regli zaten bakalım nasip.

siz nerde yaptırdınız ben Üsküdar mihrimah sultanda yaptırdım. ilaç verilince sadece karnımda basınç hissttim okadar ne ağrıs ne sızı hiç birşey ama 1 hafta pembe akıntı oluyor.

sakın endişe etmeyin. pek çok yerde bayanlara yardımı olsun diye yazdım. Üsküdar mihrimah sultan da sgk ile 275 e yaptırdım . ne ağrı ne sızı. Iomeron 300/50 mil kullandılar. sadece sıvı verilince karnımdaki basınçtan doktora sormuştum. bana ilacı çoktan verdim dedi. O kadar stresi boşuna yapmışım.

Devlette aynı işlemi ücretsiz yapıyorlar sadece ilaç parası veriyorsun oda 15 tl falan

Devlette aynı işlemi ücretsiz yapıyorlar sadece ilaç parası veriyorsun oda 15 tl falan
evet haydarpaşada pazartesi ve perşembe yapılıyormus. ancak ordaki sekreterin beni pzt yanlış anladığı için randevu vermeyip geri gönderdiği salı günü anlaşıldı ve perşembe sizin için geç olur dendi. ben de panikle özel de yaptırdım. Aslında gebe olmadığım kesin olduğu için bana her zaman yapabilirsiniz dediğim halde illa adetten sonraki 7ci güne kadar dediler. Oysa benim adet zaten uzun sürüyor 9 cu güne kadar yapılıyormuş. Her neyse yani başıma geldikçe öğreniyorum. Hiç 40 yaşından sonra çocuk doğurmanın zorlaştıgın bilmiyordum. Şu son 1 kaç günde o kadar çok şey öğrendim ki anlatamam, hala da öğreniyorum. Allah her isteyene sağlıklı ve hayırlı, kısmetli evlatlar verir İnşallah.

Benden de yok kizlar haber adetim salı ama ümidim yok çikolata kistlerim olduğu için önce onları yok etmek için ugrasicam karbonatlı suyu deniycem bundan sonraki ay Dr a gitmycem aralık ayında inşallah gidicem 2.catlatma iğnesi de bende bu şekilde son buldu..

Bende adet oldum canım başka sefere artık hayirlisi olsun hakkimizda

Sanırım bende öyle olacağım 10. Gün testim negatif adetime 8 gün var daha ama birde kasigimda batma var sanki

Aynen öyle başka bi zamana artık .. sen daha dur bakalım valla bana da daha ara ara oluyo adet sancısı çekiyorum 1 haftadr nerdeyse belim kopacak gibi kalcama vuran ama benimki kist bu ağrı eminim

Aynen öyle başka bi zamana artık .. sen daha dur bakalım valla bana da daha ara ara oluyo adet sancısı çekiyorum 1 haftadr nerdeyse belim kopacak gibi kalcama vuran ama benimki kist bu ağrı eminim
Benimde öyle olabilir bence

Arkadaşım sen bazı şeyleri yanlış anlamışinn sanirim rahim filmi adet bittikten sonraki ilk beş gün içinde çekilir ayrıca ilişki olmadan çekilir gebelik olmaması için çeken yerde bu na göre randevu verir en azından benimki öyle oldu çok kısa bir işlem 10 15 dk.lik bunun için dünya para vermeye gerek yok bence

Yeni test yaptın mı canım hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…