Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Arkadaşlar merhaba. Ben de 3 Kasım'da oldum çatlatma iğnemi. İlk kez kullandım Klomeni ve çatlatma iğnesini. Dün sabah uyandığımda kasıklarımda tatlı bir ağrı vardı ama bu gün hiç bir şey hissetmiyorum. Şu an çok uykum var sadece ama bu yoğun çalışma saatlerimden dolayı da olabilir. Siz neler hissettiniz, paylaşır mısınız?

Hayırlı olsun inşallah hamile kalirsin hissettiğini ağrılar yumurta catladığı icin bu ağrılar 10 15 gün devam eder ara

Hayırlı olsun inşallah hamile kalirsin hissettiğini ağrılar yumurta catladığı icin bu ağrılar 10 15 gün devam eder ara
Bende bıçak kesiği gibi kesildi ağrılar. Şu an hiç bir şey hissetmiyorum. Buraya yazmadan önce benzer konu başlıklarını epey okudum. Çoğunluk ağrıları 2 haftaya yakın hissetmiş. Ben de vücudumu dinlemekten aklımı kaçıracağım ama yok! İnşallah hepimiz güzel haberler alırız yakın zamanda.

Oncelikle inşallah hamiş kalırsın benimde ilk ıgnemde 2 gune azalıp 3.günden sonra hiç bişey kalmamıştı ağrı adına olabilir bunye farklı işte herkeste Allah yardım etsin çok zor bir süreç çünkü

Bu arada kizlar iğnenin 17.günü adet oldum bu ay olup olmaması da umrumda degil tatile gidicem kendimi ona odakladim dediğim gibi zaten önce kistten kurtulmak hedefim Allah in izniyle inşallah Kasım ayı hepinize umut olur ve hayırlı haberler alırsınız kizlar

Günaydın kızlar bu ay ki tedavim gonal f 450 den sonra ovitrelle. 7 tane yumurtam oluşmuş dün doktorum çatlatma iğnesinin yarısını yaptı hepsini yaparsak yumurta cok o yüzden çok ağrın olur dedi. kısmet bakalım bekleyeceğiz artık hayırlısı. aranızda gonal f kullanana varmı acaba ?

Maşallah çok iyi inşallah ikizlerin olur.Ayrıca bir şey sorudan ilaçlara ne kadar ödediniz merak ettim

Hayırlısı inşallah güzelim şimdiden iyi tatiller

ben varım cnm maşaallah ne güzel bir sürü yumurtan gelişmiş benim bu ay 2 yumurtam gelişti catlatma iğnemi 8 gün önce yaptırdım bekliyorum. senin iğneden sonraki kaçıncı günün?

Maşallah çok iyi inşallah ikizlerin olur.Ayrıca bir şey sorudan ilaçlara ne kadar ödediniz merak ettim

Hayırlısı inş canım. ilaçlara raporlu olmasına rağmen 350 tl ödedim. daha öncede klomen ve çatlatma iğnelerini ücretli alıyordum

ben varım cnm maşaallah ne güzel bir sürü yumurtan gelişmiş benim bu ay 2 yumurtam gelişti catlatma iğnemi 8 gün önce yaptırdım bekliyorum. senin iğneden sonraki kaçıncı günün?

Sağol canım 5 kasımda vuruldum bende iğnemi 4. gün yani sen benden öncesin inş güzel haberler alırsın bizimle paylaşırsın. benim 4 defa klomen kullanımın ardından ilk bu ay gonal f kullandık senin tedavi sürecin nasıl oldu kaçıncı kullanışın

kızlar bir sorum olacak bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim, okudugum yazılarda bakıyorum çoğu kişiye doktoru progestan vermiş bildiğim kadarıyla bu ilaç bebek oluşursa rahime iyi tutunsun diye, benim doktorum hiç kullandırmadı bana böyle bi ilaç bunun sebebi henüz hamilelik ihtimalini düşük gördüğünden midir yoksa bu rahim duvarının kalınlığı ile ilgili bir durum olduğundan rahim duvarını yeterli gördüğündenmidir. Yani progestanı ne gibi durumlarda kullandınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…