Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

ben bu ay gonal f yi ikinci kez kullanıyorum. ilkinde de 2 yumurtam gelişmişti ama maalesef bebişim olmadı. daha önce 3 kez klomen kullandım. klomenle hiç yumurtam gelişmedi. ben de pcos var malesef sonucu öğrenmem için 4 gunum kaldı. inşaallah bu ay ikimizin de bebek isteyen herkesin de yüzü güler

Bende bu ay klomen kullanmam dan dolayı 5 yumurta oluşmuş ama birtanesi adetin 13.günü 19.cm olmuş.12.günü ilişki oldu ama 13.günü eşim olmadığı için beraber olamayacagiz.sizce 19. Cm catlarmi. Ilişki sabahı igne olunacakmis.ve folbiol kullanmami istedi günde bir tane

Anladım canım hayırlısı olsun inş kavuşuruz meleklerimize. Bendede pco var klomenlede yumurtam oluşmuştu benim ama sonuç olmadı iki yumurta bile olsa önemli olan sağlıklı bi yumurta olması ve döllenmenin gerçekleşebilmesi yani çok yumurta yok diye stres yapma sen psikolojide çok önemli zor ama biraz kendi haline bırakabilsek daha kolay olacak aslında ama kısmet bekleyeceğiz Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak.

mrb sude benim bildiğim kadarıyla önemli olan çatlama öncesi ilişkinin gerçekleşmesi zaten gün aşırı ilişki veriyor doktorlarda çatlama günü gerçekleşen ilişkide yumurtayla spermin buluşması daha zor diye biliyorum çünkü erkek spermi daha uzun canlı kalabiliyor bayan yumurtası uzun ömürlü değil o yüzden yumurta için içerde spermin hazır bulunması gerekiyor gibi birşey.

benim hsg çekimi yapıldı tüplerde tıkanıklık varmış açıldı ve ardından 5.kez klomen kullanışım oldu 30 ekimde ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 3 gündür sapsarı akıntı geliyordu dün akşam pembe renkte kan geldi bugun kahverengiye dönüştü belim ağrıyor sağ kasığımda batmalar var çok üşüyorum özellikle ayaklarımuyku halindeyim gözümü kapatsam hemen uyurum sizce hamilemiyim lütfen olayım artık 2 yıldır uğraşıyorum

haklısın cnm Rabbim ne zaman ol derse o zaman olur. Rabbim ol diyeceği zamana kadar bizlere sabır verir inşaallah

umarım sağlıklı hayırlı bir evlada hamilesindir cnm ben de 31 ekim de çatlatma iğnemi yapindim üşüme kasıkta batma ve sık idrara çıkma belirtileri bende de var ama havalar soğuk ve ben bu aralar çok dışarı çıkmak zorundayım malesef o belirtilerimi üşümeye de yoruyorum. umarım bebisler veriyordur bu belirtilerimizi :)

inş. ben mersinde oturuyorum ve bizim burada hala yazdan kalma günler var senne zamandır uğraşıyorsun bebek için çok istiyorum eşimde çok istiyorr

inş. ben mersinde oturuyorum ve bizim burada hala yazdan kalma günler var senne zamandır uğraşıyorsun bebek için çok istiyorum eşimde çok istiyorr
ben çorumda oturuyorum buralara kış çoktan geldi 1 yıl 1 ay oldu tedaviye başlayalı ama ben çok ara verdim bu 1 yılda 5-6 ayım tedavi ile geçti. benim de eşim çok seviyo bebekleri ve çok istiyo sürekli başkalarının bebislerini seviyo. umarım eslerimizin de bizim de ozlemimiz en kısa ve hayırlı zamanda gecer

Aminn inş. Hakkımızda hayırlısı olsun tedbir bizden takdir allahtan olsun.benim iğnenin süresi cuma günü bitiyor idrar testi de yapmıyorum negatif görecem diye korkuyorum

Aminn inş. Hakkımızda hayırlısı olsun tedbir bizden takdir allahtan olsun.benim iğnenin süresi cuma günü bitiyor idrar testi de yapmıyorum negatif görecem diye korkuyorum
amin hayırlısı olsun. iğnenin süresinden kastın vücuttan atılma suresi mi ? eğer öyleyse 7-10 gün içinde vücuttan atiliyo diye biliyorum 12 günde atılıyor diyenlerde var. ben de cuma günü test yapacam. inş hayırlı güzel haberler alırız.

Yok canım dr 15 gün sonra gel ya da evde kendinde test yapabilirsin demişti onun için dedim

Yok canım dr 15 gün sonra gel ya da evde kendinde test yapabilirsin demişti onun için dedim
anladım cnm bana da catlatma iğnesini yapindigim gün doktorum bugünden itibaren 14. gün test yap dedi. cuma 14. günüm. geçen seferde 14. gün test yapmistim negatif çıkmıştı. 2 gün sonra da regl olmuştum :///

Ayy inş. Bu sefer olmayız benden kahverengi lekelenme gelmişti sabah korkuyorum regl olacam diyee

Ayy inş. Bu sefer olmayız benden kahverengi lekelenme gelmişti sabah korkuyorum regl olacam diyee
bu kadar erken regl olmazsın sanırım. doğru mu biliyorum emin degilim ama catlatma iğnesinden sonra en erken 14 gün sonra regl olunuyo diye biliyorum. yerleşme kanamasıdır inşaallah. bu sefer regl olmayız miniklerimiz bize gelir inş

Gunaydınlar herkese ,

Yenı bır gun yenı bır umut olur ınsallah . Göbüşlerımız tez zamanda dolar .

ayy inşallah yaaa ama benim kahverengi akıntı artmaya başladı kasığımın ağrısıda devam ediyorr gittikçe korkuyorum..

Gunaydınlar herkese ,

Yenı bır gun yenı bır umut olur ınsallah . Göbüşlerımız tez zamanda dolar .
İNŞALLAH CANIM.BENDE DE KİST VARDI SOĞAN KÜRÜNE BAŞLAMIŞTIM ÖNCE KÜÇÜLDÜ ŞMDİDE TAMAMEN GİTMİŞ ÇOK ŞÜKÜR BUGÜN KONTROL GÜNÜMDÜ :) YUMURTALARIM HALA UFAKMIŞ AMA BKLİCEZ BAKALIM..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…