ben biraz daha bekleyecem yaa hiç umudum yok gibiiikorkma doktorunu ara belki normal bir durumdur yarın senin 14. günün sanırım test yap istersen
umutsuz olma kötü de düşünme herşeyin başı moral... hakkımızda hayırlısıben biraz daha bekleyecem yaa hiç umudum yok gibiii
sende durum nasıl belirtiler ne alemdee...umutsuz olma kötü de düşünme herşeyin başı moral... hakkımızda hayırlısı
dün akşam çok fazla ağrılarım oldu. bir kaç dakikada bir girip çıkan ve 5-6 saniye sürüp geçen kesintili şiddetli ağrılarım oldu. hasta olacam diye çok korktum ama olmadım şükürler olsun. bugün ağrılarım geçti. hala üşümem devam ediyo ateşim var biraz. sık idrara çıkıyorum. sende belirtiler nasıl? yarın bi gelseydi . . .sende durum nasıl belirtiler ne alemdee...
vallahi benimde ağrılar bi gelip bi gidiyorbende hala çok üşüyor ve sık idrara çıkıyorum kahverengi akıntım bugun kesildi doktora gidicem c.tesi günü hala test almadım bu arada negatifi görmek istemiyorumdün akşam çok fazla ağrılarım oldu. bir kaç dakikada bir girip çıkan ve 5-6 saniye sürüp geçen kesintili şiddetli ağrılarım oldu. hasta olacam diye çok korktum ama olmadım şükürler olsun. bugün ağrılarım geçti. hala üşümem devam ediyo ateşim var biraz. sık idrara çıkıyorum. sende belirtiler nasıl? yarın bi gelseydi . . .
caım bünyeden bünyeye değişiklik gösterebilir herseyi buna yormamak gerekir günün herhangi bir saatinde ateş basması filan oluyor muArkadaşlar merhaba. Bugün çatlatma iğnemi olalı tam 10 gün oldu. Benim gayet sıkıntısız, ağrısız, sızısız ve zahmetsiz geçiyor. Sadece yumurtalarımın çatladığı gün kasıklarımda ağrı oldu bu da zaten geçen haftaydı. Ama hayatımda hiç uçuk çıkarmamış bir insan olarak dün öğle saatlerinde dudağımda bir sıcaklık hissettim ve akabinde uçuk çıkardım. Hemen zovirax alıp kullanmaya başladım. Sizce bu Klomen ve çatlatma iğnesi vücut direncini düşürüyor olabilir mi? Buyüzden uçuk çıkarmış olabilir miyim?
umarım ikimizde pozitifi görürüz kahverengi akıntının kesildiğine sevindim umarım yerleşme kanamasıdır. yarın test yapacam ben inş pozitifi görürüzvallahi benimde ağrılar bi gelip bi gidiyorbende hala çok üşüyor ve sık idrara çıkıyorum kahverengi akıntım bugun kesildi doktora gidicem c.tesi günü hala test almadım bu arada negatifi görmek istemiyorum
Ay inşallah görürüz sen yap c.tesi de ben kan testi yaptiracam hayırlı haberlerini bekliyorum Rabbimin izniyle inşallah çift çizgiyi görürsünumarım ikimizde pozitifi görürüz kahverengi akıntının kesildiğine sevindim umarım yerleşme kanamasıdır. yarın test yapacam ben inş pozitifi görürüz
Ben kullandım canımArkadaşlar aranızda ganol f 450 kullanan var mi dr bana bu ay bundan verdi aşılama yapilacak
Dr bu ay aşılama yapacakmış onun için verdi. Kac gün kullandınız kaç doz kullandınız . Kaç yumurta oluşmuştu.Ben kullandım canım
6 ünite kullandım tabi ondan önce klomen kullandım gecen cuma günü çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim.yumurtalarımda sıkıntı yok eşimde sorun var o yüzden seninde kullanman gerek dedi dr.Dr bu ay aşılama yapacakmış onun için verdi. Kac gün kullandınız kaç doz kullandınız . Kaç yumurta oluşmuştu.
amin ikimizde görürüz çift çizgiyi inşaallahAy inşallah görürüz sen yap c.tesi de ben kan testi yaptiracam hayırlı haberlerini bekliyorum Rabbimin izniyle inşallah çift çizgiyi görürsün
Ateş basması da oluyor ben grip oluyorum diye düşündüm başta.caım bünyeden bünyeye değişiklik gösterebilir herseyi buna yormamak gerekir günün herhangi bir saatinde ateş basması filan oluyor mu
maelsef doktora gitmeden hastalandımamin ikimizde görürüz çift çizgiyi inşaallah
cnm inşallah bi daha ki ay bebişin olur daha ilk denemelerin inşaallah diğerinde mutlu haberi alırsınmaelsef doktora gitmeden hastalandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?