Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Arkadaşlar aranızda ganol f 450 kullanan var mi dr bana bu ay bundan verdi aşılama yapilacak

sende durum nasıl belirtiler ne alemdee...
dün akşam çok fazla ağrılarım oldu. bir kaç dakikada bir girip çıkan ve 5-6 saniye sürüp geçen kesintili şiddetli ağrılarım oldu. hasta olacam diye çok korktum ama olmadım şükürler olsun. bugün ağrılarım geçti. hala üşümem devam ediyo ateşim var biraz. sık idrara çıkıyorum. sende belirtiler nasıl? yarın bi gelseydi . . .

Arkadaşlar merhaba. Bugün çatlatma iğnemi olalı tam 10 gün oldu. Benim gayet sıkıntısız, ağrısız, sızısız ve zahmetsiz geçiyor. Sadece yumurtalarımın çatladığı gün kasıklarımda ağrı oldu bu da zaten geçen haftaydı. Ama hayatımda hiç uçuk çıkarmamış bir insan olarak dün öğle saatlerinde dudağımda bir sıcaklık hissettim ve akabinde uçuk çıkardım. Hemen zovirax alıp kullanmaya başladım. Sizce bu Klomen ve çatlatma iğnesi vücut direncini düşürüyor olabilir mi? Buyüzden uçuk çıkarmış olabilir miyim?

vallahi benimde ağrılar bi gelip bi gidiyorbende hala çok üşüyor ve sık idrara çıkıyorum kahverengi akıntım bugun kesildi doktora gidicem c.tesi günü hala test almadım bu arada negatifi görmek istemiyorum

vallahi benimde ağrılar bi gelip bi gidiyorbende hala çok üşüyor ve sık idrara çıkıyorum kahverengi akıntım bugun kesildi doktora gidicem c.tesi günü hala test almadım bu arada negatifi görmek istemiyorum

caım bünyeden bünyeye değişiklik gösterebilir herseyi buna yormamak gerekir günün herhangi bir saatinde ateş basması filan oluyor mu

umarım ikimizde pozitifi görürüz kahverengi akıntının kesildiğine sevindim umarım yerleşme kanamasıdır. yarın test yapacam ben inş pozitifi görürüz

umarım ikimizde pozitifi görürüz kahverengi akıntının kesildiğine sevindim umarım yerleşme kanamasıdır. yarın test yapacam ben inş pozitifi görürüz
Ay inşallah görürüz sen yap c.tesi de ben kan testi yaptiracam hayırlı haberlerini bekliyorum Rabbimin izniyle inşallah çift çizgiyi görürsün

Dr bu ay aşılama yapacakmış onun için verdi. Kac gün kullandınız kaç doz kullandınız . Kaç yumurta oluşmuştu.
6 ünite kullandım tabi ondan önce klomen kullandım gecen cuma günü çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim.yumurtalarımda sıkıntı yok eşimde sorun var o yüzden seninde kullanman gerek dedi dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…