Öncelikle hoş geldin . Test yapmak için çok erken iğnenin etkisi 10 12 günde geçiyor . 12 gün kastetti yaparsan kesin sonuç alirsinMerhaba arkadaşlar ben yeni katıldım araniza ovitrelle çatlatmak ignesini 7 kasımda vurdurdum bugün doktora gittim yumurtlama olmuş dedi ama gebelik için bisey diyemem daha erken dedi adet olmazsan ayın 24 unde gel dedi ondan önce test yapsam çıkar mi? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Hayırlısı olur insallahselam kızlar bende yeni katıldım aranıza hakkımızda hayırlısı olsun rabbim kucaklarınızı doldursun benimde iğnenin 8. günü erken ama dayanamayıp yaptım test sonuç negatif
amin canım inşallah hepimiz içinHayırlısı olur insallah
senin sonuç ne yaptın mı testcnm inşallah bi daha ki ay bebişin olur daha ilk denemelerin inşaallah diğerinde mutlu haberi alırsın
evet cnm yaptım Rabbime şükürler olsun pozitif cts kesinleşti benimki. Rabbim inşaallah sana da isteyen herkese de sağlıklı evlatlar nasip eder. isteyen herkes için hep dua ediyorum. benim bu ikinci denememdi. inşallah sen de ikinci denemende pozitif sonuç alırsınsenin sonuç ne yaptın mı test
o kadar erken reglin başlamaz sanırım ama en iyisini doktorun bilir umarım yerleşme lekesidir.Mrb kızlar daha önce yazmıştım bu ay gonal f kullanmıştım ve 5 kasım çatlatma iğnesi olmuştum yani bugun 11. gün. Kasıklarımda ağrı vardı ve biraz önce lekem geldi. Gün olarak erken gibi ama adetim başlıyordur heralde dimi böyle erken adeti başlayan varmı
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinevet cnm yaptım Rabbime şükürler olsun pozitif cts kesinleşti benimki. Rabbim inşaallah sana da isteyen herkese de sağlıklı evlatlar nasip eder. isteyen herkes için hep dua ediyorum. benim bu ikinci denememdi. inşallah sen de ikinci denemende pozitif sonuç alırsın
Bu kadar erken adet olmazsınız diye zannediyorum.canım gonalf ye kaç dozla başladın kaç gün kullandin ben de bu ay başladım da ama benim aşılama olacakMrb kızlar daha önce yazmıştım bu ay gonal f kullanmıştım ve 5 kasım çatlatma iğnesi olmuştum yani bugun 11. gün. Kasıklarımda ağrı vardı ve biraz önce lekem geldi. Gün olarak erken gibi ama adetim başlıyordur heralde dimi böyle erken adeti başlayan varmı
Bu kadar erken adet olmazsınız diye zannediyorum.canım gonalf ye kaç dozla başladın kaç gün kullandin ben de bu ay başladım da ama benim aşılama olacak
Bu kadar erken adet olmazsınız diye zannediyorum.canım gonalf ye kaç dozla başladın kaç gün kullandin ben de bu ay başladım da ama benim aşılama olacak
Bende şimdi geldim dr dan 3 tane yumurta olmuş perşembe aşılama yapacak ama yumurtalar sağ tarafta oluşmuş yine hayırlıdır diyorum artikinş tedavin olumlu sonuçlanırda bebeğine kavuşursun canım
Bende şimdi geldim dr dan 3 tane yumurta olmuş perşembe aşılama yapacak ama yumurtalar sağ tarafta oluşmuş yine hayırlıdır diyorum artik
Yumurtanın yönü önemli değil ama benim Hsg cektirtigimde sağ tüp tıkalı çıkmıştı ondan öyle yazdimbende sol tüp açık sağ tüp kapaliHayırlısıyla tutar inş canım elini karnının üstüne koyarak 41 Fatiha oku inş Rabbim kolaylaştırsın. Yumurtanın sağda yada solda olması hamile kalmakta etkilimiymiş benimde genelde solda oluyor ama kısmet işte tutmadı henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?