Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım araniza ovitrelle çatlatmak ignesini 7 kasımda vurdurdum bugün doktora gittim yumurtlama olmuş dedi ama gebelik için bisey diyemem daha erken dedi adet olmazsan ayın 24 unde gel dedi ondan önce test yapsam çıkar mi? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Öncelikle hoş geldin . Test yapmak için çok erken iğnenin etkisi 10 12 günde geçiyor . 12 gün kastetti yaparsan kesin sonuç alirsin

selam kızlar bende yeni katıldım aranıza hakkımızda hayırlısı olsun rabbim kucaklarınızı doldursun benimde iğnenin 8. günü erken ama dayanamayıp yaptım test sonuç negatif

Merhaba kizlar.benimde ignemin bugun 15. gunu.kan testi yapmaya korkuyorum.daha digrusu neqativden.ignemin 10.gunu test yapmishdim neqativdi.bilemicem artik

Mrb kızlar daha önce yazmıştım bu ay gonal f kullanmıştım ve 5 kasım çatlatma iğnesi olmuştum yani bugun 11. gün. Kasıklarımda ağrı vardı ve biraz önce lekem geldi. Gün olarak erken gibi ama adetim başlıyordur heralde dimi böyle erken adeti başlayan varmı

senin sonuç ne yaptın mı test
evet cnm yaptım Rabbime şükürler olsun pozitif cts kesinleşti benimki. Rabbim inşaallah sana da isteyen herkese de sağlıklı evlatlar nasip eder. isteyen herkes için hep dua ediyorum. benim bu ikinci denememdi. inşallah sen de ikinci denemende pozitif sonuç alırsın

o kadar erken reglin başlamaz sanırım ama en iyisini doktorun bilir umarım yerleşme lekesidir.

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Bu kadar erken adet olmazsınız diye zannediyorum.canım gonalf ye kaç dozla başladın kaç gün kullandin ben de bu ay başladım da ama benim aşılama olacak

kızlar doktoruma mesaj atmıştım catlatma iğnesinden sonraki 11. günüm regli oldum normal dimi diye oda kan testi yaptır demişti bende acilde test yaptırdım ama sonuç 0,54 maalesef hayırlısı olsun.

Bu kadar erken adet olmazsınız diye zannediyorum.canım gonalf ye kaç dozla başladın kaç gün kullandin ben de bu ay başladım da ama benim aşılama olacak

ilk defa bu ay gonal f kullanmaya başladım 100 dozla başlayıp 75 e düşürdük on gün kullandım 7 tane yumurtam oluşmuştu catlatma iğnesi yaptık ve ilk defa çatlatma iğnesinden sonra bu kadar erken adet oluyorum o yüzden bende şaşırdım ama sonuç olarak yeni bir regli günü doktorum adetin üçüncü günü gel dedi artık aşılamaya mı gecer bilmiyorum ama bi rahim filmimi istesem diyorum acaba tüplerdemi sıkıntı var diye

Bende şimdi geldim dr dan 3 tane yumurta olmuş perşembe aşılama yapacak ama yumurtalar sağ tarafta oluşmuş yine hayırlıdır diyorum artik

Hayırlısıyla tutar inş canım elini karnının üstüne koyarak 41 Fatiha oku inş Rabbim kolaylaştırsın. Yumurtanın sağda yada solda olması hamile kalmakta etkilimiymiş benimde genelde solda oluyor ama kısmet işte tutmadı henüz

Yumurtanın yönü önemli değil ama benim Hsg cektirtigimde sağ tüp tıkalı çıkmıştı ondan öyle yazdimbende sol tüp açık sağ tüp kapali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…