Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Yumurtanın yönü önemli değil ama benim Hsg cektirtigimde sağ tüp tıkalı çıkmıştı ondan öyle yazdimbende sol tüp açık sağ tüp kapali

Hım şimdi anladım canım bende bu ay istesem doktordan diyorum rahim filmi çekilmedim ben nasıl zor oluyormu

Hım şimdi anladım canım bende bu ay istesem doktordan diyorum rahim filmi çekilmedim ben nasıl zor oluyormu
yok canım zor olmuyordk lik bir işlem öncesinde sana karater takiyorlar sonra karakterden ilaç salıyorlar rahme ben devlet hastanesinde çektirdim para falan ödemedim. Sanırım özde pahalliymis

yok canım zor olmuyordk lik bir işlem öncesinde sana karater takiyorlar sonra karakterden ilaç salıyorlar rahme ben devlet hastanesinde çektirdim para falan ödemedim. Sanırım özde pahalliymis

hım anladım canım sağol bakalım bende yaptırayımmı diyeyim doktora her tedavide yumurtam oluşuyor ama tutmuyor. polip var demişti doktor onu da aldı histeroskopiyle yine sonuç yok

merhaba kizlar
bugun pregnly ignenin 9.5 gunu :) merakimdan test yaptim bunu gormek bile mutlu etti :) ne dersiniz
(tek doz 5000Lik vuruldum bazilari iki adet vuruluyomus ondan uzun sure etkisi gitmiyormus)
umut fakirin ekmegi :)))

Eklentiler

• 1447765242983.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 102
kizlar merhaba. bugun igne olmamin tam 17.gunu.dun test yapmishdim bakin bishey varmi sizce??yarin kan testi yapicam inshAllah hayirlisi

Ay inshAllah.vallahi umutlanmak istemiyorum.cunki neqatif ciksa cok uzulurum.yine hepimiz sevinelim hayirli evlat haberiyle inshAllah.

hic sabrim kalmadi artik.inshAllah yarin Allahin izniyle kan testi yaparim.cevabi ne olsa burda yazarim kizlar.tshkler cevapladiginiz icin

Günaydın kızlar benmde buay iki yumurtam oluşmuş hala çatlamamş ama ya buayda olmazsa diğer ay benmde hsg çekilmem gerekiomuş ama korkuyorum

Hsg bende cektirdim ve kesinlikle uyu bence anasteziyle yap yani o sekil hic bise anlamadan 5 dk da bitiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…