- 20 Ekim 2015
- 72
- 19
- 3
Yumurtanın yönü önemli değil ama benim Hsg cektirtigimde sağ tüp tıkalı çıkmıştı ondan öyle yazdimbende sol tüp açık sağ tüp kapali
yok canım zor olmuyordk lik bir işlem öncesinde sana karater takiyorlar sonra karakterden ilaç salıyorlar rahme ben devlet hastanesinde çektirdim para falan ödemedim. Sanırım özde pahalliymisHım şimdi anladım canım bende bu ay istesem doktordan diyorum rahim filmi çekilmedim ben nasıl zor oluyormu
yok canım zor olmuyordk lik bir işlem öncesinde sana karater takiyorlar sonra karakterden ilaç salıyorlar rahme ben devlet hastanesinde çektirdim para falan ödemedim. Sanırım özde pahalliymis
insallah isteyen herkese nasip olurİnşallah hamilesindir
Amin insallahinsallah isteyen herkese nasip olur
İnşallah hayırlısı yap test ben bekledim adetim geçti hala olmadı ama gebelik olmadı silik te olsa vardır bencekizlar merhaba. bugun igne olmamin tam 17.gunu.dun test yapmishdim bakin bishey varmi sizce??yarin kan testi yapicam inshAllah hayirlisiEki Görüntüle 1691747
baya pozitif bu, yarn tekrarla bakalim netlesiyor muAy inshAllah.vallahi umutlanmak istemiyorum.cunki neqatif ciksa cok uzulurum.yine hepimiz sevinelim hayirli evlat haberiyle inshAllah.
Sanırım var olmasaydı ikinci çizgi çıkmazdı biran önce kastetti ysptirkizlar merhaba. bugun igne olmamin tam 17.gunu.dun test yapmishdim bakin bishey varmi sizce??yarin kan testi yapicam inshAllah hayirlisiEki Görüntüle 1691747
aminn Allah razı olsun inşaallah darısı bebek isteyen herkese inşaallah Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşaallahAllah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Günaydın kızlar benmde buay iki yumurtam oluşmuş hala çatlamamş ama yayok canım zor olmuyordk lik bir işlem öncesinde sana karater takiyorlar sonra karakterden ilaç salıyorlar rahme ben devlet hastanesinde çektirdim para falan ödemedim. Sanırım özde pahalliymis
Dr sana catlatma iğnesi vermiyormu.Günaydın kızlar benmde buay iki yumurtam oluşmuş hala çatlamamş ama yabuayda olmazsa diğer ay benmde hsg çekilmem gerekiomuş ama korkuyorum
yumurtalarım çok tepki verio kist oluo hemen o yuzden çatlatma iğnesi de yapamıo maalesefDr sana catlatma iğnesi vermiyormu.
Canım sonucun belli oldumuhic sabrim kalmadi artik.inshAllah yarin Allahin izniyle kan testi yaparim.cevabi ne olsa burda yazarim kizlar.tshkler cevapladiginiz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?