Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Kizlar bir cok formu uzun zamndir takip ediyor okuyordum birkacgundurde yaziyorum bende gonal f kullandim dun gece catlatma ignemi oldum yarinda asilamam yapilacak insallah tutar ya

cok tshk ederim kizlar.hala inanamiyorum.Allah sizleri de sevindiricek inshAllah umudunuzu kayb etmeyin.

Mrb sizin mesajlarınızi okuyordum sonucunuzu bulamadim benzeri durum dayiz sonucunuz ne oldu aldinizmi emeginizin karşılığını bana anlatirmisiniz

Slm benim 11.günüm sen kaçıncı gunde hangi testte öğrendin hayırlı haberi nasil tedabi nasil bir süreçti benim bugün adet gibi arada sancim oluyor ama solda hava boşluğu hissi var gebeliğe dair hiic belirti yok

merhaba kizlar tedavi surecimi yaziyorum.ben 1 yil 3 ay evliyim.pko techizi konuldu.pkonun ancak adet gecikmesi, yumurtalikta kucuk kisteler birde azca lh yuksekliyi belirtilerim oldu.5 ay dogun kontrol hapi kullandim.son iki ay ilk once rahim filmi cekildi.tupler acikti.sonra yumurta takibi yapildi.femara + pureqon 75 +catlama ignemi oldum.31 ekim catlama ignem oldu.adetimin 16.gunu test yapdim silikte olsa cikti.burda paylashmishtim.kan tahlili yaptim sonuc boyle ama doktorum yine kan tahlili istedi inshAllah o da iyi cikar bekliyom.ilk catlama teavimdi uzun oldu kusura bakmayin hepinize bol shans

bende hic bi belirti yok.bitek ara ara adet sancisi oluydu o da gecti.bi de goguslerde hassasiyyet

ben 13. gün test yaptım pozitif çıktı. 14. gün tekrar iki marka ile test yaptım biri Al-bi diğeri pyro clinic ti. Al- bi de 14. gün negatif pyro clinic te ise çok silik pozitif çıkmısti. yanı pyro clinic markayı oneririm. o gün kanda verdim 30.86 çıktı. bende sol kasigimda batma vardı. sık idrara çıkıyordum. başka bir belirtim yoktu. sen belirtileri çok takma kafana herkesin belirtisi değişiyor. umarım hamilesindir hayırlı sağlıklı bi bebişin olur.

Cevabin icin cok teşekkür ederim Inşallah sen

Cevabın icin Teşekkürler senin bebişte hayırlı olsun

bende hic bi belirti yok.bitek ara ara adet sancisi oluydu o da gecti.bi de goguslerde hassasiyyet
Sanada teşekkür cevabın için ederim inşallah bende hayırlı haberi bu tedavide son süreç asilama olmadi tüp bebek dendi onlar beni aşıyor ben kronik astım hastsiyim ilaclar beni cok zorluyor hayırlısı

Kizlar bugun 12 30 da asilamam oldu gayet guzel gecti ama sag kasigimda agri oldu bu tutma yada dollenme anlamina gelebilirmi yani pozotif sonuc alanlar genelde boylemi oldu bilgilendirebilirmisiniz batma gibi

Kizlar bugun 12 30 da asilamam oldu gayet guzel gecti ama sag kasigimda agri oldu bu tutma yada dollenme anlamina gelebilirmi yani pozotif sonuc alanlar genelde boylemi oldu bilgilendirebilirmisiniz batma gibi
Canim en basta hayırlısı olsun inşallah o agri birleşmenin verdiği ağrıdır tutmasi olayi icin cok etken yumurta gel rahim duvarina tutun en az 1hafta yada 10gun sabır canim sabır dua et rabbimin dua kapıları nezaman açıktır bilemeyiz suan bellemek zordur sonra test ten korkarsin ya yoksa o tek cizgiden korkarsin bir umudun var şimdi ben suan bu duygulardayim hakkımız da hayırlısı

Surecin yani dollenip rahime yerlesmesi en az 6 gun evet ama tutunmadan kastim sipeermle yumurtanin birlestigi anlamina gelirmi yada asilamayla pozitif sonuc alanlar basta bu agriyi yasadilarmi diye merek ettim

Iliskiden sonra kasik agrin oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…