Çok güzel hamilesin allah inşallah kucağına almayı nasip ederMerhaba kizlar bugun sonucum cikti 63.39 cikti kan tahlilim
Canim hayirli olsun insallah saglikla kucagina alirsin insallah asilamami yapilmisti acabaMerhaba kizlar bugun sonucum cikti 63.39 cikti kan tahlilim
Slm hayırlı olsun hayirlisiyla kucağına al inşallah ben de igne olali 12.günüm karnimda adet sancisi var nasil bir süreçten gectin anlatirmisinMerhaba kizlar bugun sonucum cikti 63.39 cikti kan tahlilim
Mrb sizin mesajlarınızi okuyordum sonucunuzu bulamadim benzeri durum dayiz sonucunuz ne oldu aldinizmi emeginizin karşılığını bana anlatirmisinizmrb bende iğne dün vuruldm ve araştırdığımda hcg değerini arttırdığı için 15 gn sonra gebelik testi yapı diyolr umarım hamilesinizdr bende sabrsızlıkla bekliyorum 2 yumurtam vardı umarm çatlamştr biri
Mrb hayırlı olsun tamamina erdirsin inşallah kaçıncı günde öğrendiniz hangi aşamalarla mutlu habere ulaştın canım yazarmisinMerhaba kizlar bugun sonucum cikti 63.39 cikti kan tahlilim
Slm benim 11.günüm sen kaçıncı gunde hangi testte öğrendin hayırlı haberi nasil tedabi nasil bir süreçti benim bugün adet gibi arada sancim oluyor ama solda hava boşluğu hissi var gebeliğe dair hiic belirti yokevet cnm yaptım Rabbime şükürler olsun pozitif cts kesinleşti benimki. Rabbim inşaallah sana da isteyen herkese de sağlıklı evlatlar nasip eder. isteyen herkes için hep dua ediyorum. benim bu ikinci denememdi. inşallah sen de ikinci denemende pozitif sonuç alırsın
ben 13. gün test yaptım pozitif çıktı. 14. gün tekrar iki marka ile test yaptım biri Al-bi diğeri pyro clinic ti. Al- bi de 14. gün negatif pyro clinic te ise çok silik pozitif çıkmısti. yanı pyro clinic markayı oneririm. o gün kanda verdim 30.86 çıktı. bende sol kasigimda batma vardı. sık idrara çıkıyordum. başka bir belirtim yoktu. sen belirtileri çok takma kafana herkesin belirtisi değişiyor. umarım hamilesindir hayırlı sağlıklı bi bebişin olur.Slm benim 11.günüm sen kaçıncı gunde hangi testte öğrendin hayırlı haberi nasil tedabi nasil bir süreçti benim bugün adet gibi arada sancim oluyor ama solda hava boşluğu hissi var gebeliğe dair hiic belirti yok
Cevabin icin cok teşekkür ederim Inşallah senben 13. gün test yaptım pozitif çıktı. 14. gün tekrar iki marka ile test yaptım biri Al-bi diğeri pyro clinic ti. Al- bi de 14. gün negatif pyro clinic te ise çok silik pozitif çıkmısti. yanı pyro clinic markayı oneririm. o gün kanda verdim 30.86 çıktı. bende sol kasigimda batma vardı. sık idrara çıkıyordum. başka bir belirtim yoktu. sen belirtileri çok takma kafana herkesin belirtisi değişiyor. umarım hamilesindir hayırlı sağlıklı bi bebişin olur.
Cevabın icin Teşekkürler senin bebişte hayırlı olsunben 13. gün test yaptım pozitif çıktı. 14. gün tekrar iki marka ile test yaptım biri Al-bi diğeri pyro clinic ti. Al- bi de 14. gün negatif pyro clinic te ise çok silik pozitif çıkmısti. yanı pyro clinic markayı oneririm. o gün kanda verdim 30.86 çıktı. bende sol kasigimda batma vardı. sık idrara çıkıyordum. başka bir belirtim yoktu. sen belirtileri çok takma kafana herkesin belirtisi değişiyor. umarım hamilesindir hayırlı sağlıklı bi bebişin olur.
Sanada teşekkür cevabın için ederim inşallah bende hayırlı haberi bu tedavide son süreç asilama olmadi tüp bebek dendi onlar beni aşıyor ben kronik astım hastsiyim ilaclar beni cok zorluyor hayırlısıbende hic bi belirti yok.bitek ara ara adet sancisi oluydu o da gecti.bi de goguslerde hassasiyyet
Canim en basta hayırlısı olsun inşallah o agri birleşmenin verdiği ağrıdır tutmasi olayi icin cok etken yumurta gel rahim duvarina tutun en az 1hafta yada 10gun sabır canim sabır dua et rabbimin dua kapıları nezaman açıktır bilemeyiz suan bellemek zordur sonra test ten korkarsin ya yoksa o tek cizgiden korkarsin bir umudun var şimdi ben suan bu duygulardayim hakkımız da hayırlısıKizlar bugun 12 30 da asilamam oldu gayet guzel gecti ama sag kasigimda agri oldu bu tutma yada dollenme anlamina gelebilirmi yani pozotif sonuc alanlar genelde boylemi oldu bilgilendirebilirmisiniz batma gibi
Surecin yani dollenip rahime yerlesmesi en az 6 gun evet ama tutunmadan kastim sipeermle yumurtanin birlestigi anlamina gelirmi yada asilamayla pozitif sonuc alanlar basta bu agriyi yasadilarmi diye merek ettimCanim en basta hayırlısı olsun inşallah o agri birleşmenin verdiği ağrıdır tutmasi olayi icin cok etken yumurta gel rahim duvarina tutun en az 1hafta yada 10gun sabır canim sabır dua et rabbimin dua kapıları nezaman açıktır bilemeyiz suan bellemek zordur sonra test ten korkarsin ya yoksa o tek cizgiden korkarsin bir umudun var şimdi ben suan bu duygulardayim hakkımız da hayırlısı
Iliskiden sonra kasik agrin oldumumerhaba kizlar tedavi surecimi yaziyorum.ben 1 yil 3 ay evliyim.pko techizi konuldu.pkonun ancak adet gecikmesi, yumurtalikta kucuk kisteler birde azca lh yuksekliyi belirtilerim oldu.5 ay dogun kontrol hapi kullandim.son iki ay ilk once rahim filmi cekildi.tupler acikti.sonra yumurta takibi yapildi.femara + pureqon 75 +catlama ignemi oldum.31 ekim catlama ignem oldu.adetimin 16.gunu test yapdim silikte olsa cikti.burda paylashmishtim.kan tahlili yaptim sonuc boyle ama doktorum yine kan tahlili istedi inshAllah o da iyi cikar bekliyom.ilk catlama teavimdi uzun oldu kusura bakmayin hepinize bol shans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?