Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Canim sence birinci denemeyle ikinci deneme arasında fark varmiydi senin için ben de ikinci denemedeyim ne yapmalıyım bu süreçte

Canim sence birinci denemeyle ikinci deneme arasında fark varmiydi senin için ben de ikinci denemedeyim ne yapmalıyım bu süreçte
mrb cnm benim birinci denemem de çatlatma iğnesinden 12-13 gün sonra sarı akıntılarım çok fazla oldu ama negatifti. ikincisinde ise akıntı yok denecek kadar azdı ve kasıklarıma kramplar giriyodu. özellikle de sonucun belli olmasına bir kaç gün kala yoğun bir şekilde kasıklarımda batmalar olmuştu.

Anladım canım teşekkür ederim

Ben bu ay yine deneyecem iğneyi bakalım 3. Olacak ama bende şimdi garip bişeyler baş dönmesi baş ağrısı sık idrara çıkma kasiklarda ağrı değilde sancı oluyor bir de yine usuyorum sende ne gibi belirtiler

merhaba kizlar bende ikinci kez klomen kullananlardanim umarim benim gibi sabirsiz biri icin beklemek cok zor

Idrarimin rengi koyulasti ve koku. Var ndn acaba ya progestan dan mi ki

Bende fenayim öyleki adet sancıları ve kramlar ara ara geliyor normalde günüm cuma ama çok üzülüyorum bu tedavide son noktaydi dr artık ya aşılama ya tüp bebek dediydi ama çoook umutluydum test tede negatif zaaten allahım üzülüyorum ama gene hayırlısı
..

Idrarda cikmazki daha

hayırlısı bir daha ki aya nasip olur inşallah bende beklemedeyim ayın 10 unda olmam gerek ama inşallah olmam
Inşallah olmam deyince olmuyorsun ben ilk zamanlar 20sinde adet olurdum ve hiic geçmeyen günlerim gecerdi hele ağustosta butum belirtiler vardi oyleki arada bulantı bile vardi 10gun geçti 10.sabah adet oldum sonra femera günümü 3 öne aldi aldı tekrar simdi 26sinda adet oldum bide sana tavsiyem ateş takibi yap dr a sordum dogru tutuyor dedi ateşin hergün ayni saatte derece yükseliyor düşmüyor sa adet gününe kadar tuttu gebesin demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…