yoo bende hic kasik agrisi olmadiIliskiden sonra kasik agrin oldumu
Senin asilama degildi sanirumyoo bende hic kasik agrisi olmadi
Canim sence birinci denemeyle ikinci deneme arasında fark varmiydi senin için ben de ikinci denemedeyim ne yapmalıyım bu süreçteevet cnm yaptım Rabbime şükürler olsun pozitif cts kesinleşti benimki. Rabbim inşaallah sana da isteyen herkese de sağlıklı evlatlar nasip eder. isteyen herkes için hep dua ediyorum. benim bu ikinci denememdi. inşallah sen de ikinci denemende pozitif sonuç alırsın
Benimki ikinci denemeydi negatif biliyorsun Rabbim nasip etmeden bişey olmuyo 1 2 3 hiç farketmiyo kiCanim sence birinci denemeyle ikinci deneme arasında fark varmiydi senin için ben de ikinci denemedeyim ne yapmalıyım bu süreçte
mrb cnm benim birinci denemem de çatlatma iğnesinden 12-13 gün sonra sarı akıntılarım çok fazla oldu ama negatifti. ikincisinde ise akıntı yok denecek kadar azdı ve kasıklarıma kramplar giriyodu. özellikle de sonucun belli olmasına bir kaç gün kala yoğun bir şekilde kasıklarımda batmalar olmuştu.Canim sence birinci denemeyle ikinci deneme arasında fark varmiydi senin için ben de ikinci denemedeyim ne yapmalıyım bu süreçte
rica ederim inşallah sen de hayırlısıyla sağlıklı bir bebişe kavuşursunCevabin icin cok teşekkür ederim Inşallah sen
Anladım canım teşekkür ederimmrb cnm benim birinci denemem de çatlatma iğnesinden 12-13 gün sonra sarı akıntılarım çok fazla oldu ama negatifti. ikincisinde ise akıntı yok denecek kadar azdı ve kasıklarıma kramplar giriyodu. özellikle de sonucun belli olmasına bir kaç gün kala yoğun bir şekilde kasıklarımda batmalar olmuştu.
Ben bu ay yine deneyecem iğneyi bakalım 3. Olacak ama bende şimdi garip bişeyler baş dönmesi baş ağrısı sık idrara çıkma kasiklarda ağrı değilde sancı oluyor bir de yine usuyorum sende ne gibi belirtilerben 13. gün test yaptım pozitif çıktı. 14. gün tekrar iki marka ile test yaptım biri Al-bi diğeri pyro clinic ti. Al- bi de 14. gün negatif pyro clinic te ise çok silik pozitif çıkmısti. yanı pyro clinic markayı oneririm. o gün kanda verdim 30.86 çıktı. bende sol kasigimda batma vardı. sık idrara çıkıyordum. başka bir belirtim yoktu. sen belirtileri çok takma kafana herkesin belirtisi değişiyor. umarım hamilesindir hayırlı sağlıklı bi bebişin olur.
nolduYine husrannn
Idrarda cikmazki dahaBende fenayim öyleki adet sancıları ve kramlar ara ara geliyor normalde günüm cuma ama çok üzülüyorum bu tedavide son noktaydi dr artık ya aşılama ya tüp bebek dediydi ama çoook umutluydum test tede negatif zaaten allahım üzülüyorum ama gene hayırlısı
..
hayırlısı bir daha ki aya nasip olur inşallah bende beklemedeyim ayın 10 unda olmam gerek ama inşallah olmamYarın olcaktim ama an itibariyle umutlarım bitti regli oldum
benimde 2.tedavi olumsuzdu hsg çekildi tüplerde tıkanıklık vardı açıldı bu ay tekrar denemedeyim ben bitiyorum artık psikolojkmen2.tedavide negatif sonuçlandı üstelik erken adet oldum...
Inşallah olmam deyince olmuyorsun ben ilk zamanlar 20sinde adet olurdum ve hiic geçmeyen günlerim gecerdi hele ağustosta butum belirtiler vardi oyleki arada bulantı bile vardi 10gun geçti 10.sabah adet oldum sonra femera günümü 3 öne aldi aldı tekrar simdi 26sinda adet oldum bide sana tavsiyem ateş takibi yap dr a sordum dogru tutuyor dedi ateşin hergün ayni saatte derece yükseliyor düşmüyor sa adet gününe kadar tuttu gebesin demektirhayırlısı bir daha ki aya nasip olur inşallah bende beklemedeyim ayın 10 unda olmam gerek ama inşallah olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?